Παρα πολυ καλη τιμη στα 800€!Εγώ το πήρα καινούριο 800€ ξύλινο...
Παρα πολυ καλη τιμη στα 800€!Εγώ το πήρα καινούριο 800€ ξύλινο...
Αν μιλαμε για την a300 εδω κρητη την εχουν 950-1000 την ξυλινηΣτον Καλκαντζακο το ειδα...
Ναι αυτην λεμε!Αν μιλαμε για την a300 εδω κρητη την εχουν 950-1000 την ξυλινη
Με παζαρι πεφτει!Ναι αυτην λεμε!
Επισης πολυ ωραίο οπλο δεν φαίνεται καθόλου φθηνιαρικο και ζύγισμα άψογο... Αν επαιρνα καινουργια μπερετα αυτη θα διαλεγαΝαι αυτην λεμε!
Μόνο 9.500€
Με τόσα λεφτα παίρνεις και αγωνιστικό αυτοκίνητο!Μόνο 9.500€
Και σου κάνουν δώρο το όπλοΜε τόσα λεφτα παίρνεις και αγωνιστικό αυτοκίνητο!
Άλλο πράγμα μιλάμε .Κάτι περισσότερο από ένα σκοπευτικό όπλοΜε τόσα λεφτα παίρνεις και αγωνιστικό αυτοκίνητο!
Εντάξει, εννοείται πως κάνουμε πλάκα το όπλο είναι τέλειο και άπιαστο όνειρο για τους περισσότερουςΆλλο πράγμα μιλάμε .Κάτι περισσότερο από ένα σκοπευτικό όπλο
Άρμα μάχης .
Μόλις το πήρε ένα παιδί εδώ στα χωριά μας κάλυψε τους 2-3 δίσκους που πάντα του στερούσαν Εθνική .
Με τα τριπλά στην άκρη....και δόσεις .....βουρ στον πατσά!Εγώ θα ήθελα να ήξερα πόσα λεφτά θα πρέπει να χει στην άκρη καποιος για να κάνει αγορά όπλου με 9500 ευρώ. Θα ηταν ωραίο να απαντούσατε με νουμερο για να βλέπαμε πόση τρελα κουβαλάμε μέσα μας ο καθένας.
7500.. και θα πέσει και αλλο. Προσωπική μου γνώμη η αξία του έπρεπε νάναι στα 5500.Οπλάρα!Μόνο 9.500€
Πολλα λεφτα και παλι για μενα!!Άλλο πράγμα μιλάμε .Κάτι περισσότερο από ένα σκοπευτικό όπλο
Άρμα μάχης .
Μόλις το πήρε ένα παιδί εδώ στα χωριά μας κάλυψε τους 2-3 δίσκους που πάντα του στερούσαν Εθνική .
Ήρθε;
ναι .......... επίτηδες το κάνουμε ...........