Εργαλείο!!!full full extra.
ναι .......... επίτηδες το κάνουμε ...........
Εργαλείο!!!full full extra.
ναι .......... επίτηδες το κάνουμε ...........
Μην βιάζεσαι..θα βγουν πολλά καλά όπλα μεταχειρισμένα από Σεπτεβρη και μετά.Επίτηδες το κάνετε?
Μάλλον χρωμιωμένες θάναι .Τόχω αυτό (10 χρόνων) καί είναι χρωμιωμένες σε 29.5 inch.Γνωρίζει κάποιος αν το s pigeon sporting εχει χρωμιομένες θαλάμες?Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά.
Στο μάλλον είμαι και εγω. s pigeon εχεις ή 686s?Το εβγαζε και 29,5 ?Μάλλον χρωμιωμένες θάναι .Τόχω αυτό (10 χρόνων) καί είναι χρωμιωμένες σε 29.5 inch.
Καλορίζικη Σταύρο!!! Πανέμορφη!
Αν σου κάτσει με τη πρώτη?Μέχρι το kick off πράγματι πολύ όμορφη. Μετά όμως think
Καλορίζικη Σταύρο!!! Πανέμορφη!
Ομορφόπαιδα με συγχωρείτε, αλλά αν δεν έχω καταλάβει λάθος ο Σταύρος πήγε να την δει και μας μετέφερε τις εντυπώσεις του!καλοριζικο
Χρωμιομένες μου είχαν πει στην αντιπροσωπεία της beretta. Όποτε λογικά έτσι θα είναι.Γνωρίζει κάποιος αν το s pigeon sporting εχει χρωμιομένες θαλάμες?Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά.
Χρωμιομενες είναιΓνωρίζει κάποιος αν το s pigeon sporting εχει χρωμιομένες θαλάμες?Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά.
Σταύρο αν θες μα λες την γνώμη σου και τις εντυπώσεις σουΔεν την αγόρασα.
Να την δω πήγα. Την επόμενη φορά που θα πάω Καλκα για κάνα σπρει καθαρισμού θα βγάλω φώτο και από το εσωτερικό της καννης
Αριστα τα πήγαινε ο Μαυρομάτης με αυτό (και τώρα είναι διαθέσιμο προς πώληση).Μια χαρά είναι όλα.
Το θέμα μου είναι οτι δεν το αναγράφουν καπου παρά μόνο για τις καννες.(Εχει δημιουργηθει ένα θέμα με όπλο φίλου 1 ετους και στην εγγύηση ισχυρίζεται ο εξουσιοδοτημένος οπλουργός οτι οι θαλάμες είναι αχρωμίωτες). Δεν Θελω να αναφέρω τι έχει γίνει ακριβώς παρά μόνο αν βρουμε κάτι που αποδεικνύει ότι ειναι χρωμιομένεςΧρωμιομένες μου είχαν πει στην αντιπροσωπεία της beretta. Όποτε λογικά έτσι θα είναι.
Σε αμερικανικό site που είχα διαβάσει τα silver pigeon & onyx είχαν χρωμιωμενες θαλάμες. Ένα email στη μαμά beretta θα λύσει το θέμα. Εκτός αν του έκατσε καμία κουλή παρτίδα τι να πω.Το θέμα μου είναι οτι δεν το αναγράφουν καπου παρά μόνο για τις καννες.(Εχει δημιουργηθει ένα θέμα με όπλο φίλου 1 ετους και στην εγγύηση ισχυρίζεται ο εξουσιοδοτημένος οπλουργός οτι οι θαλάμες είναι αχρωμίωτες). Δεν Θελω να αναφέρω τι έχει γίνει ακριβώς παρά μόνο αν βρουμε κάτι που αποδεικνύει ότι ειναι χρωμιομένες
ή όχι.Ευχαριστώ.
Καθολου εμπλοκες λαθος κανεις.οι περισοτεροι εχουν αντιθετη αποψη λενε για εμπλοκες
Ναι χρωμιωμενες ειναι.Χρωμιομένες μου είχαν πει στην αντιπροσωπεία της beretta. Όποτε λογικά έτσι θα είναι.