Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κλασσική απαράδεκτη ελληνική αντιπροσωπεία.καποια στιγμή πρέπει να ερθουνε οι ίδιες οι εταιρείες να τελειώνουμε μ αυτο
Θυμαστε οταν ειχα γραψει για τον επαγγελματισμο των αντιπροσωπων οτι πρεπει να λαμβανουμε σοβαρα υποψιν της συμπεριφορα τους ;Και οτι εινα ενα σοβαρο στοιχειο στην επιλογη ενος οπλου; Για κοιταξτε τι τραβαει ο φιλος μας ο Παυλος;Ψυχολογικο του δημιουργησαν και καλως κανει που κοιταει διπλα.Φιλε Παυλο να σου πω ομως και την δικη μου αποψη παρολα αυτα αξιζει το συγκεκριμανο οπλο να περιμενεις εχε λιγο υπομονη.

Πάρτε τα δύο χιλιάρικα μου ρε παιδιά ; Όχι δεν γίνεται Οκτώβρη μπορούμε,,,,να θες και να μη μπορείς

Μια φορά είπα και εγώ να γίνω μπερετακιας και δεν θέλει ,ίσως για καλό αχαχαχ XLR Western που θέλετε .sarcastic.
το καλο το πραμα αργει να γινει .sarcastic.

Πάρτε τα δύο χιλιάρικα μου ρε παιδιά ; Όχι δεν γίνεται Οκτώβρη μπορούμε,,,,να θες και να μη μπορείς

Μια φορά είπα και εγώ να γίνω μπερετακιας και δεν θέλει ,ίσως για καλό αχαχαχ XLR Western που θέλετε .sarcastic.
Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, μην αγνοείς τα σημάδια της ζωής κ προχώρα :p

περί ορέξεως,,με ότι γουστάρει ο καθένας κυνηγάει,αυτό που θεωρώ εγώ σωστό μπορεί να θεωρείται λάθος για κάποιον και το αντίθετο φυσικά

Σταύρο μη βάζεις το 28γρ ως το πλέον διαδεδομένο φυσίγγι για τρυγόνι και τσίχλα ( άλλο εγώ εσύ και όσοι το δουλεύουν όλο το χρόνο και γνωρίζουν τις δυνατότητες του ) ,είναι λίγοι οι οπαδοί αυτών των γραμμαρίων,έχουμε δει καλοκαιριάτικα 34-36γρ να φεύγουν κούτες :)

δεν υπάρχει σωστό και λάθος παρά μόνο στα γραφόμενα και στα λόγια ,,,στην πράξη μπορεί το ένα να αναιρέσει το άλλο, δεν το έχουμε δει άλλωστε ;
Σωστά Παύλο . Άλλωστε στα ποιο πολλά μαγαζιά της επαρχίας αν ζητήσεις 28 γρ , απλά δεν θα βρεις . Πολλοί καταστηματάρχες ούτε καν φέρνουν . Εδώ ζητάς 32 γρ για τρυγόνι κι προσπαθούνε να σε πείσουν ότι το τρυγόνι θέλει 34 &36 γρ ( με 35 βαθμούς ) ..... Ένας γνωστός έδω τα κυνηγάει με 38 γρ κι Full . Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα .

Σωστά Παύλο . Άλλωστε στα ποιο πολλά μαγαζιά της επαρχίας αν ζητήσεις 28 γρ , απλά δεν θα βρεις . Πολλοί καταστηματάρχες ούτε καν φέρνουν . Εδώ ζητάς 32 γρ για τρυγόνι κι προσπαθούνε να σε πείσουν ότι το τρυγόνι θέλει 34 &36 γρ ( με 35 βαθμούς ) ..... Ένας γνωστός έδω τα κυνηγάει με 38 γρ κι Full . Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα .
Του είπε κανένας ότι τα 38 γρ με 35 βαθμούς το ένα σκάγια είναι στην ανατολή κ το άλλο δύση.......

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, μην αγνοείς τα σημάδια της ζωής κ προχώρα :p

η αλήθεια είναι Άρη πως αν πάω στην 2η επιλογή με περιμένουν ένα σετ Kicks που έχω από την L4S ,μια φανταστική δεκάρα ρίγα που ξεκινάει από πίσω στην βάση δοκιμασμένος και αξιόπιστος μηχανισμός,πολύ καλό ζύγισμα σε 76cm και +€700 στο πορτοφόλι

Παρασκεύη θα υπάρχει μια A400 XPlus σε παραλλαγή Bottomland 71cm σε ένα μαγαζί θα πάω να το δω από κοντά και θα αποφασίσω

Last edited:
Α400 Xtreme plus ούτε για δείγμα,,πάμε για Οκτώβρη που έρχονται 15 όπλα τα οποία είναι όλα κλεισμένα και να θέλω θα είμαι ο 16ος με παραγγελία και αυτή σε μαύρη μόνο 71 πόντους

Τώρα θα είναι Οκτώβρης η πάμε για Νοέμβρη και βάλε ;

Μου φαίνεται θα πάω στην δεύτερη επιλογή μου θα δούμε
Τα καλά τα δικά μου φίλε...περίμενα το 725 5 μήνες και στο τέλος το ακύρωσα.

Τα καλά τα δικά μου φίλε...περίμενα το 725 5 μήνες και στο τέλος το ακύρωσα.
Εγραψες ενα email στην Browning για το περιστατικο σου ωστε να εχουν γνωσει πως διαολο συμπεριφερονται και με ποια λογικη παραγγελνουν προιοντα για την σαιζον οι αντιπροσωποι μας εδω;Να τονισεις οτι εχασαν οχι ενα πελατη αλλα ισως και περισσοτερους.

"Off Topic"

να σας πω τα νέα τώρα να γελάσετε ;
η 2η επιλογή μου δηλ η Fabarm XLR5 Western δεν υπάρχει ούτε 71 ούτε 76 .sarcastic..hair. τα παρατάω ξανα αρχίζω το ψάρεμα και τα λέμε από την επόμενη σεζόν,,,ρε δεν με θέλει λέμε με τίποτα όμως

@Αλεξανδρος όπως κατάλαβες με την νέα φουρνιά Western φίλε !

topic. γιατί το σκίσαμε το μπερετοθέμα

αυριο έχει επώμιση την Α400 XP σε 76αρα καλάμι που έχει δύο όπλα,,,αν και αν και αν λέμε τώρα την έκλεισα θα το αντέξω το καλάμι δεν μαμιέται ,,,κουραααααααστηκα

Εγραψες ενα email στην Browning για το περιστατικο σου ωστε να εχουν γνωσει πως διαολο συμπεριφερονται και με ποια λογικη παραγγελνουν προιοντα για την σαιζον οι αντιπροσωποι μας εδω;Να τονισεις οτι εχασαν οχι ενα πελατη αλλα ισως και περισσοτερους.
Τα είχα πει στον πωλητη της browning τότε και μου είπε ότι είχαν θέμα με τις άδειες εισαγωγης των όπλων. Δεν μπήκα στη διαδικασία να χαλάσω τη ζαχαρένια μου (που την είχα ήδη χαλάσει) βρήκα το 690 ετοιμοπαραδοτο το επωμισα μου αρεσε, το πλήρωσα και πήγα σπίτι μου με όπλο.

"Off Topic"

η 2η επιλογή μου δηλ η Fabarm XLR5 Western δεν υπάρχει ούτε 71 ούτε 76 .sarcastic..hair. τα παρατάω ξανα αρχίζω το ψάρεμα και τα λέμε από την επόμενη σεζόν,,,ρε δεν με θέλει λέμε με τίποτα όμως

αυριο έχει επώμιση την Α400 XP σε 76αρα καλάμι που έχει δύο όπλα,,,αν και αν και αν λέμε τώρα την έκλεισα θα το αντέξω το καλάμι δεν μαμιέται ,,,κουραααααααστηκα
Ποια είναι ρε παυλαρα η xp που γραφεις;

Τα είχα πει στον πωλητη της browning τότε και μου είπε ότι είχαν θέμα με τις άδειες εισαγωγης των όπλων. Δεν μπήκα στη διαδικασία να χαλάσω τη ζαχαρένια μου (που την είχα ήδη χαλάσει) βρήκα το 690 ετοιμοπαραδοτο το επωμισα μου αρεσε, το πλήρωσα και πήγα σπίτι μου με όπλο.
Παντα βρισκεται και μια δικαιολογια.Εχει καλως φιλε μου εφοσον εσυ αισθανεσαι καλα τα υπολοιπα περισσευουν.

"Off Topic"

Παυλο θα την βρείς την ακρη εσυ....... δεν σε φοβάμαι.;)
η 2η επιλογή εμεινε 2η γιατι η beretta ειναι καλυτερη ή γιατι εισαι Berettaκιας???
Τέλος μετα απο την αναρτηση σου είδα σε βιντεο του μαστορακου βαρος της ΧΡ κοντα στα 3500

"Off Topic"

αυριο έχει επώμιση την Α400 XP σε 76αρα καλάμι που έχει δύο όπλα,,,αν και αν και αν λέμε τώρα την έκλεισα θα το αντέξω το κm mαλάμι δεν μαμιέται ,,,κουραααααααστηκα
Το πνευμα της XP φιλε μου Παυλο σε καλει δεν σε αφηνει να ξεφυγεις απο το πεπρωμενο.Το πυροβολο αυτο εαν το παρεις με 76cm δεν θα το μετανοιωσεις ισα ισα στο ανοιχτο πεδιο που κατα μειζονα χρηση θα το δουλεψεις σκοπευτικα θα το ευχαριστηθεις και το ξερεις και εσυ προσωπικα .Την 1187 εγω την ειχα με 76cm και στο βαλτο και στις φασσες απολαυση. Εισαι σκοπευτης με γνωσεις και προσαρμοστικοτητα μην το ξεχνας αυτο .

Status
Not open for further replies.
Back