Είμαι περίεργος να δω αν θα την βρεις τόσο ενοχλητικά μπροστόβαρη όσο είχα βρει εγώ την urica 2 σε 76. Την είχα δει σε ένα μαγαζί και λέω.....ουάοοοο.....μόλις την έπιασα 5" μου κόπηκε η χαρά. Δεν περίμενα τέτοια διαφορά με την 71.αυριο έχει επώμιση την Α400 XP σε 76αρα καλάμι που έχει δύο όπλα
Ωραίο το Καλάμι....A400 XP 71cm
View attachment 1962
A400 XP 76cm
View attachment 1963
Στην επωμιση δεν είδα αισθητή διαφορά που να με κάνει να μην επιλέξω την 76
Εμφανισιακά μου αρέσει ποιο πολύ η παραλλαγή βάλτου . Συμφωνω για 76 cm αφού δεν σε ενοχλεί .Παυλο έχει δυο στόχαστρα ;A400 XP 71cm
View attachment 1962
A400 XP 76cm
View attachment 1963
« ωραία παραλλαγή και αυτή αλλά αν την αφήσεις κάτω την έχασες « τι μου θύμησες .....Ναι είναι πιο ωραίο το καλάμι ,επίσης είχε και την bottomland ωραία παραλλαγή και αυτή αλλά αν την αφήσεις κάτω την έχασες
Δύο στόχαστρα ναι
αμα την κρατας ωρα στο καρτερι θα την καταλαβης,καποια στιγμη θα σου μπρουμουταειΣτην επωμιση δεν είδα αισθητή διαφορά που να με κάνει να μην επιλέξω την 76
Δηλαδή να πούμε καλορίζικα;Στην επωμιση δεν είδα αισθητή διαφορά που να με κάνει να μην επιλέξω την 76
Χτυπά την παυλαρα κομμένη και ραμμένη για σένα είναι!A400 XP 71cm
View attachment 1962
A400 XP 76cm
View attachment 1963
αμα την κρατας ωρα στο καρτερι θα την καταλαβης,καποια στιγμη θα σου μπρουμουταει
Δηλαδή να πούμε καλορίζικα;
Το αγαπημένο μου camo pattern μετά το duck blind που έχει καταργηθεί χρόνια.Όχι ακόμα,θα δω την Παρασκευή την bottomland σε 71 και θα αποφασίσω
Τι συζητάμε τώρα 71 ή 76 cm αν δεν κάνω λάθος είναι 40 γραμμάρια η διαφορά του.A400 XP 71cm
View attachment 1962
A400 XP 76cm
View attachment 1963
Την action αλλά με kick off τη πήρε φίλος προπερυσι και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος Διαμαντή από τις τουφεκιές της και γενικά από τ όπλο.πολυ εύκολο όπλο με πολύ καλά χαρακτηριστικαΗ A400 ACTION με gun pod χωρίς το σύστημα kick off,αλλά με το πέλμα MICRO CORE, που είναι μαλακό και λείο, τι λέει σαν όπλο;
Ρωτάω γιατί την έχει ένας συνάδερφός μου,ο οποίος την πήρε καινούρια το 2015 από ενα μαγαζί στην Πάτρα στα 1600+€ και επειδή δεν έχει χρόνο και χρήμα ,λόγω οικογενείας, μου είπε θα την δώσει 1000€. Είναι με 66αρα κάννη και το gun pod αναγράφει ότι έχει ρίξει 760 φυσίγγια .
Την έχει κανένας να μου πει δυο λόγια;
Ευχαριστώ πολύ Ευριπίδη.Την action αλλά με kick off τη πήρε φίλος προπερυσι και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος Διαμαντή από τις τουφεκιές της και γενικά από τ όπλο.πολυ εύκολο όπλο με πολύ καλά χαρακτηριστικα