Αχχχ αυτή η upland μπιμπελό είναιΚαλορίζικη, πιστεύω κι εγώ ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο αυτογεμες αυτή τη στιγμή.Θα μου αρεσε κι εμένα αλλά λίγο το βάρος, λίγο η υπερυψωμένη ριγα που δεν έχω ξαναδοκιμάσει, λίγο τα ελαφριά κυνηγια που κάνω, με κάνει να κοιτάζω προς upland ή lite μεριά.
Συμφωνα με οσα μου εχουν γνωρισει τεχνικοι στο χωρο των κατασκευων ο πολυμερισμος του πλαστικου εξαρταται απο την χρηση πρωτογενους η ανακυκλωσημου υλικου που προκειται να χρησιμοποιηθει για την κατασκευη του αντικειμενου.Αυτο γινεται πλεον για την μειωση του κοστους παραγωγης και εμεις εισπρατουμαι τις παρενεργειες.Παιδια μια ερώτηση. Σε κάποια πλαστικά όπλα έχει παρατηρηθεί ο πολυμερισμος πλαστικού. Μπορεί αυτό να συμβεί και σε ποιοτικά όπλα; Έχει να κάνει με την ποιότητα ή με κάτι αλλο; Γνωρίζετε;
Ωραιο οπλο! Αντε με το καλο να την πιασεις στα χερια σου!!Α400 xtreme plus Black Synthetic.
Έρωτας απο την πρώτη ματιά.Έψαχνα να την αγοράσω αυτόν τον καιρό και έμαθα ότι δεν υπάρχει στην Beretta Hellas και θα ξαναπαραλάβουν απο τέλη Οκτώβρη. Ευτυχώς βρήκα ένα γνωστό κατάστημα που είχε μία στοκ, πήγα την είδα και έδωσα προκαταβολή. Απο αύριο ξεκινάω διαδικασία για άδεια αγοράς για να πάω να την παραλάβω. Την είχε με 71cm κάννη όπως και ήθελα. Είχε και παραλαγής ετοιμοπαράδοτη αλλά με φοβίζει μην ξεθοριάσει με τον καιρό.
Άντε να την πάρω να δώ τι κάνει. Η γριά (Α302) θα πάει για φρεσκάρισμα στα βερνίκια της και θα ξεκουραστεί, εκτός και αν η καινούργια δεν φανεί άξιος αντικαταστάτης.
Ξεκινησε γυμναστηριο αλτηρες και τα λοιπα οπως και ναχει ειναι ενα απιστευτο οπλο πραγματικα η αιχμη της Βερεττα αυτη την στιγμη και με το καλο να την παρεις και να την ευχαριστηθεις .Εγω προσωπικα θα ηθελα μια αποψη απο ενα συγκριτικο με την γριουλα σου την Α302 για να δουμε ποσο απεχουμε βλητικα απο τους παλαιους καιρους.Δεν συζηταμε καθολου τα εργονομικα της και τα σκοπευτικα της οσο και τα αποροφητικα της θα ελεγα ειναι για μενα μπροστα απο καθε αλλη προταση αυτη την στιγμη.Καλοριζικη και θα συμφωνησω οτι με το μαυρο ματ των πλαστικων ισως οπως ειπες απο τα φιλμ να αποφυγεις καποιο σχετικο κινδυνο πιστευω ομως και εκει θα εχουν υψηλη ποιοτητα.
Να εισαι καλα φιλε μου και αυτο ειναι μια καλη επιλογη και παλι να την χαρεις .Δεν σου κρυβω οτι σε ζηλευω θα ηθελα να την τουφεκισω στα ζορικα πουλια.Γιατί να ξεκινήσω γυμναστήριο? Γι αυτο την πήρα για να κάνω γυμναστική στρο βουνό ........... Μόλις την "στρώσω" θα ενημερώσω και για την βλητική της απόδοση σε σχέση με την γριούλα.
Να εισαι καλα φιλε μου και αυτο ειναι μια καλη επιλογη και παλι να την χαρεις .Δεν σου κρυβω οτι σε ζηλευω θα ηθελα να την τουφεκισω στα ζορικα πουλια.
Eιναι φιλε μου μια παρενεργεια φυσιολογικη για την εποχη που ζουμε και δεν θα ηθελα να ζησω,παρολα αυτα αξιζει τον κοπο για το εργαλειο αυτο κατα τα αλλα φιλικα ΣΕ ΣΥΜΠΟΝΩ.!!!!!!!!!Με ζηλεύεις? Αν θές σου στέλνω την γυναίκα μου να δείς τι τραβάω απο τότε που έμαθε πόσο πλήρωσα
Και πολλά σύγχρονα έχουν πολύ ποιοτικές ντουφεκιες μανό,Ίσως επειδή παλιότερα ήταν κάπως ακριβότερα τα όπλα την φθηνής κατηγορίας και ότι δεν έβγαζαν 15 μοντέλα το ίδιο διάστημα....ίσως να είχαν μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο.Το μόνο σιγουρο είναι ότι υπάρχουν εξαιρετικές καννες και τώρα!Εμένα η ερώτησή μου είναι γιατί οι εταιρείες αφού είχαν τόσο καλές κάννες πήγαν προς το χειρότερο; Τόσο μεγάλη κατανάλωση είχαν που έπρεπε να βιομηχανοποιηθούν και να ρίξουν την ποιότητα. Μου φαίνεται κουφό να ψάχνουμε τις καλύτερες κάννες σε όπλα του παρελθόντος και μάλιστα προ 20 και 30 χρόνια.
Νικολη το S 55 56 τι αυλο εχουν επ ευκαιρια ;