Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω με 686 e sporting κανενα προβλημα με πολλα φυσιγγια σε ολα τα γραμμαρια.κουνημενα δικανα εχω δει 2 ,20 σαετιας ενα baikal και ενα 687 sporting αλλα προσωπικα δεν εχω δει.
Δεν έχω άποψη για το E sporting. Aν δεν κάνω λάθος αυτό είναι με τους 18.4 αυλούς? Ακουγονται πολύ θετικά σχόλια γιαυτό.

Όλα αυτά από beretta 686??? Εγώ ξέρω ότι είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του μαζί με το browning. Δλδ όλα τα υπόλοιπα τι είναι τενεκεδες?
Aν εξαιρέσεις την αισθηση της σκανδάλης του browning το beretta ποιοτικά ειναι πολύ πισω.Οσο για τα υπόλοιπα,όχι δεν είναι τενεκέδες.

Κουνημένο δεν εχω δει, αλλά χάρχαλα πολλά. Μιλάμε για απελπισία τα καινουρια 686.Ειχα σκοπό και μου άρεσε πολύ να πάρω το sporting και ευτυχώς που άλλαξα γνώμη.Εχω ένα θέμα με το κλεισιμο του όπλου.Θέλω να το νοιώθω στιβαρό.Μετά τις 3-4000 φυσίγγια το όπλο αλλάζει εντελώς συμπεριφορά κλειδώματος και σου δίνει την αίσθηση ότι του έρχεται η ώρα..Για μένα απαράδεκτο και ας έχει πολύ ωραία σκοπευτική γραμμή και αισθηση στα χέρια (πάντα για τα λ7 που στοιχίζει μιλάω). Ενα ultra light που το είχε φίλος, το άνοιγες και κρέμαγε λές και είχε ρίξει 100000 φυσ. Αλλος φίλος με sporting μετά από ένα χρόνο περιπέτειες με την αντιπροσωπεία ,τα ίδια. Αλλα που πιανω στο σκοπευτήριο 1-2 χρόνια όπλα ...χάρχαλα.Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οταν είναι καινούρια η σφιχτή αισθηση που νοιώθεις είναι από τις εφαρμογες του μεταλλικου της πάπιας πάνω στην βάση του όπλου και όχι της βάσης με την καννη.αυτό με το ανοιξε -κλεισε πάει περίπατο.γεμίζει εύκολα βέβαια αλλα ειναι λάθος το σφίξιμο του όπλου από εκει.
DT 11 κλείσιμο μουρλια

Τι προδοτης ρε όλα Berta holding είναι
Εντάξει μια εταιρεία όντως είναι αλλά δεν σε βολέψε η M2 πουλά την και πάρε κάτι άλλο η να σου μείνουν τα φράγκα!!!!
Πάρε μια Ρεμί που το έχεις καημό εκεί θα είναι σημαντική αναβάθμιση!!!:cool:

Θεωρώ ότι ειναι ένα από τα καλύτερα αυτογεμη των τελευταίων πολλών ετών ,βάζεις πάνω το μαμά 4* και κυνηγάς τα πάντα
Σσσσσσσσσ μηπως και σας ακούσει ρε παιδι μου ασ το παρω και μετά πεστε ότι θέλετε χαχα έχω τέσσερις μπενελες στην οικογένεια κι αυτός αλλες τόσες μπερετα οποτε σε κανανεν δε θα λείψει κατι

Σσσσσσσσσ μηπως και σας ακούσει ρε παιδι μου ασ το παρω και μετά πεστε ότι θέλετε χαχα έχω τέσσερις μπενελες στην οικογένεια κι αυτός αλλες τόσες μπερετα οποτε σε κανανεν δε θα λείψει κατι
Μια urika2 πάντα θα λείπει χαχαχαχα!!!!!!!!!

το οπλο το έχω κυνηγισει και το ξέρω έχει να το καθαρίσει κάνα πενταρι χρόνια τσιχλας αρωστος έτσι δεν είναι ντουλαπας δλδ φέτος αλαξε επανατατικο ελατιριο φρακαρε το καιμενο πόσο να αντέξει οπου το σηκωσα τελείωσε και να φανταστεις όταν πηγα με τα λεφτά στο χέρι για Urica2 πηγα αλλά μωλις την εβαλα δειπλα στην κριό πήρα την κριο

Status
Not open for further replies.
Back