Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όπως είχα αναφέρει κι επειδή παντρεύτηκα την Κυριακή που μας πέρασε, ο πεθερός μου μου έδωσε προσωπικό δώρο 2000 ευρώ. Επειδή είμαι τρελος με τα όπλα έχω βάλει στο μάτι την a400 upland. Παρόλα αυτά με πιάνουν τα λογικά μου ώρες ωρες και σκέφτομαι , θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω από την xlr5 και το 690 που έχω τώρα; Θα θελα τη γνώμη σας.
Να ζήσετε Τάσο με υγεία, τύχη και καλούς απογόνους!!!:)

Όπως είχα αναφέρει κι επειδή παντρεύτηκα την Κυριακή που μας πέρασε, ο πεθερός μου μου έδωσε προσωπικό δώρο 2000 ευρώ. Επειδή είμαι τρελος με τα όπλα έχω βάλει στο μάτι την a400 upland. Παρόλα αυτά με πιάνουν τα λογικά μου ώρες ωρες και σκέφτομαι , θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω από την xlr5 και το 690 που έχω τώρα; Θα θελα τη γνώμη σας.
Να ζήσετε φίλε μου!!!!

Να ζήσετε Τάσο, με υγεία και ευτυχία !!! Όσο για το όπλο ... αφού το θέλεις πάρ'το !!! .well done.

Να ζήσετε τασο. Δεν πιστευω οτι θα σου προσφέρει κατι παραπανω απο αυτα που εχεις. Αλλα αμα σου εχει μπει η ιδεα πάρτο για την χαρα της νεας αγοράς

να ζήσετε Τάσο και εύχομαι σύντομα τα χαμόγελα σας να συνοδεύονται και από παιδικά χαμόγελα !

μα καλά ακόμα δεν το έκλεισες το όπλο ; ;)

Επιτέλους πηρά την άδεια αγοράς σήμερα και πήγα κατευθείαν να την παραλάβω. Αφου την καθάρισα απο τα εργοστασιακά λάδια έβγαλα και τις φώτο. Άντε να έρθει ο καιρός να πάμε καμιά βόλτα να δούμε τι κάνει. Πήρα και την beretta hellas και έμαθα οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα Χtreme plus ούτε μαύρη ούτε παραλαγή και περιμένουν ξανά απο Νοέμβρη με Δεκέμβρη.

Πρέπει να περιμένω να εκδοθεί και η άδεια κατοχής. Αύριο θα πάω να κάνω τα χαρτιά. Πόσο καιρό περίπου κάνει να βγεί γνωρίζει κανείς? Δίνουν τίποτα προσωρινό μέχρι να βγεί, ή στην αναμονή?

Υ.Γ. Βλέπω να διώχνω την γυναίκα σήμερα απ το κρεβάτι και να κοιμάμαι μαζί της.

View attachment 3359

View attachment 3360

καλορίζικο Βασίλη θα το ευχαριστηθείς !

Και από μένα κάθε ευτυχία!
Και σιδεροκέφαλος:)
Αρχικά σκεφτόμουν να σε προετοιμάσω για τα έξοδα, που με το καλό, έρχονται, και να σου πω ότι έχεις δυο πολύ καλά όπλα που σε καλύπτουν για όλα τα κυνήγια και να μην μπεις σε έξοδα...
Μετά βέβαια αναλογιζόμενος ότι μεγαλώνοντας η οικογένεια τα προσωπικά μας θέλω μπαίνουν σε δεύτερη, τρίτη, τέταρτη μοίρα, άλλαξα γνώμη και σου λέω μόνο αυτό:
Αφού τη γουστάρεις, τώρα που μπορείς, χτύπα τη.
Αλύπητα.

Επιτέλους πηρά την άδεια αγοράς σήμερα και πήγα κατευθείαν να την παραλάβω. Αφου την καθάρισα απο τα εργοστασιακά λάδια έβγαλα και τις φώτο. Άντε να έρθει ο καιρός να πάμε καμιά βόλτα να δούμε τι κάνει. Πήρα και την beretta hellas και έμαθα οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα Χtreme plus ούτε μαύρη ούτε παραλαγή και περιμένουν ξανά απο Νοέμβρη με Δεκέμβρη.

Πρέπει να περιμένω να εκδοθεί και η άδεια κατοχής. Αύριο θα πάω να κάνω τα χαρτιά. Πόσο καιρό περίπου κάνει να βγεί γνωρίζει κανείς? Δίνουν τίποτα προσωρινό μέχρι να βγεί, ή στην αναμονή?

Υ.Γ. Βλέπω να διώχνω την γυναίκα σήμερα απ το κρεβάτι και να κοιμάμαι μαζί της.

View attachment 3359

View attachment 3360
Καλορίζικη και καλοτούφεκη ....

Κατ'αρχήν παιδιά να σας ευχαριστήσω για τις όμορφες ευχές σας, να χαίρεστε τις οικογένειες σας οι παντρεμένοι και στα δικά σας οι ελεύθεροι. Σήμερα έκανα μια αναγνωριστική για την a400 upland. Υπάρχει μόνο με 66 εκ καννη. Η με 71 εκ θα έρθουν τέλος του μήνα,αλλα θα ρθουν μόνο 14 όπλα και υπάρχουν ήδη 17 παραγγελίες.Για την επόμενη εισαγωγή δε γνωρίζουν ποτέ θα γίνει!!! Με λιγα λόγια έχει μια μικρή λίστα αναμονής, στην οποία προς το παρόν δε θέλησα να μπω.

Με λιγα λόγια έχει μια μικρή λίστα αναμονής, στην οποία προς το παρόν δε θέλησα να μπω.

Kαι καλα εκανες και δεν μπηκες στην λιστα αναμονης...
με τοσα λεφτα που θες να δωσεις για την μπερετα να ξερεις
πως σιγουρα υπαρχουν πολυ καλυτερα οπλα να αγορασης,
οποτε ψαξτο λιγο καλυτερα το θεμα... και να σαι σιγουρος
πως δεν θα χασεις.

Kαι καλα εκανες και δεν μπηκες στην λιστα αναμονης...
με τοσα λεφτα που θες να δωσεις για την μπερετα να ξερεις
πως σιγουρα υπαρχουν πολυ καλυτερα οπλα να αγορασης,
οποτε ψαξτο λιγο καλυτερα το θεμα... και να σαι σιγουρος
πως δεν θα χασεις.
Ρίξε καμία πρόταση στο τραπέζι..:)

Τάσο να ζήσετε και ότι επιθυμειτε να το έχετε.
Αφού θυμάμαι μου είχες πει δε σου ερχότανε καλά η Upland
Για καλό σου δεν είναι ετοιμοπαραδοτη.
Για μένα βάλε κανα χιλιάρικο ακόμα και πάρε άλλο ένα ποζε

Τάσο να ζήσετε και ότι επιθυμειτε να το έχετε.
Αφού θυμάμαι μου είχες πει δε σου ερχότανε καλά η Upland
Για καλό σου δεν είναι ετοιμοπαραδοτη.
Για μένα βάλε κανα χιλιάρικο ακόμα και πάρε άλλο ένα ποζε
Δεν έχεις άδικο, δεν με εντυπωσίασε στην επωμιση. Αλλά δε θέλω άλλο δικαννο, θέλω μια καραμπίνα με χαμηλό λάκτισμα. Ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Δεν έχεις άδικο, δεν με εντυπωσίασε στην επωμιση. Αλλά δε θέλω άλλο δικαννο, θέλω μια καραμπίνα με χαμηλό λάκτισμα. Ευχαριστώ για τις ευχές σου.
BIRDY σου ευχομαι απο καρδιας να ζησετε και να ευτυχησετε και η ζωη σας να ειναι γεματη χαρα και ευτυχια.Επι τη ευκαιρια θελω να σου εφιστησω την προσοχη για την αγορα που προτιθεσε να κανεις οσο αφορα την Βερεττα Upland διοτι στη αναζητηση που εχω κανει και εγω βρεθηκα να πληροφορηθω μεσα απο ενα περιβαλλον για καποιο θεμα που προκυπτει με την συμπεριφορα του kick off και το οποιο επαληθευτηκε στην πορεια μια που το βρηκαμε μπροστα σε μια αγορα που εγινε προσφατα με μια lite. .Στειλε μου pm για περισσοτερα. απο Δευτερα.

Ευριπιδη μπορεις να μου πεις πως γυριζει το κοντακι της 302 σε cast on χωρις να κανουμε ζημια στην τζαβετα;Εχεις καποιον να προτεινεις για να το γυρισει εκ του ασφαλους;Οποιος συναδελφος εχει εμπειρια η αποψη καλοδεχουμενη.Θα σας δω απο Δευτερα διοτι ο χρονος με καιει αυτη την περιοδο να ειστε ολοι καλα.

Κατ'αρχήν παιδιά να σας ευχαριστήσω για τις όμορφες ευχές σας, να χαίρεστε τις οικογένειες σας οι παντρεμένοι και στα δικά σας οι ελεύθεροι. Σήμερα έκανα μια αναγνωριστική για την a400 upland. Υπάρχει μόνο με 66 εκ καννη. Η με 71 εκ θα έρθουν τέλος του μήνα,αλλα θα ρθουν μόνο 14 όπλα και υπάρχουν ήδη 17 παραγγελίες.Για την επόμενη εισαγωγή δε γνωρίζουν ποτέ θα γίνει!!! Με λιγα λόγια έχει μια μικρή λίστα αναμονής, στην οποία προς το παρόν δε θέλησα να μπω.
Πατήστε για μεγέθυνση

A400 UPLAND, Καραμπίνα BERETTA
Εταιρία: BERETTA
Μοντέλο: A400 UPLAND, Καραμπίνα BERETTA
Τιμή: 2.240,00€ 1.785,00€

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ

Status
Not open for further replies.
Back