Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όπως είχα αναφέρει κι επειδή παντρεύτηκα την Κυριακή που μας πέρασε, ο πεθερός μου μου έδωσε προσωπικό δώρο 2000 ευρώ. Επειδή είμαι τρελος με τα όπλα έχω βάλει στο μάτι την a400 upland. Παρόλα αυτά με πιάνουν τα λογικά μου ώρες ωρες και σκέφτομαι , θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω από την xlr5 και το 690 που έχω τώρα; Θα θελα τη γνώμη σας.
Τάσο να ζήσετε και να έχετε υγεία εύχομαι. :)

Κατ'αρχήν παιδιά να σας ευχαριστήσω για τις όμορφες ευχές σας, να χαίρεστε τις οικογένειες σας οι παντρεμένοι και στα δικά σας οι ελεύθεροι. Σήμερα έκανα μια αναγνωριστική για την a400 upland. Υπάρχει μόνο με 66 εκ καννη. Η με 71 εκ θα έρθουν τέλος του μήνα,αλλα θα ρθουν μόνο 14 όπλα και υπάρχουν ήδη 17 παραγγελίες.Για την επόμενη εισαγωγή δε γνωρίζουν ποτέ θα γίνει!!! Με λιγα λόγια έχει μια μικρή λίστα αναμονής, στην οποία προς το παρόν δε θέλησα να μπω.
Οπότε περίμενε να την δούμε εφέτος στα κυνηγοτοπια πρώτον και δεύτερον άνοιξη προς καλοκαίρι του 2020 θα την πάρεις κάνα 1400 καινούργια

BIRDY σου ευχομαι απο καρδιας να ζησετε και να ευτυχησετε και η ζωη σας να ειναι γεματη χαρα και ευτυχια.Επι τη ευκαιρια θελω να σου εφιστησω την προσοχη για την αγορα που προτιθεσε να κανεις οσο αφορα την Βερεττα Upland διοτι στη αναζητηση που εχω κανει και εγω βρεθηκα να πληροφορηθω μεσα απο ενα περιβαλλον για καποιο θεμα που προκυπτει με την συμπεριφορα του kick off και το οποιο επαληθευτηκε στην πορεια μια που το βρηκαμε μπροστα σε μια αγορα που εγινε προσφατα με μια lite. .Στειλε μου pm για περισσοτερα. απο Δευτερα.
Δεν λες και σε εμάς το πρόβλημα που αναφέρεις ,διότι σε γενικές γραμμές και ειδικά για την lite έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα

Πω πω είδα το 694!!!!!!!!!!πανέμορφο !!!¡!!!!!!!
Αλλά θα είναι κοντά στα 5000 € κλαψ κλαψ
Πιό κοντά στα τέσσερα θα είναι, γύρω στα 4200 το υπολογίζουν- όχι ότι είναι λίγα....big smile.
Μάλλον πρέπει να στήσουμε καρτέρι σε όσους θέλουν να ανανεώσουν από 692 σε 694....my man.

Τελικά όσο και αν προσπάθησα να ξεφύγω λίγο από τον αγαπημένο μου όμιλο beretta φλερταρωντας με κάποιο νέο δικανο fabarm, τα σχόλια/κριτικες από όπου και αν ρώτησα δν μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη. Έτσι μετά χαράς μόλις απέκτησα ένα ανεκπλήρωτο όνειρο που είχα από έφηβος, ένα ultra light για τα κυνήγια που κάνω περπατώντας (μπεκατσα/ορτυκι/μπεκατσινι/πέρδικα/τσιχλα. Κάθε άποψη ή εμπειρία για το συγκεκριμένο όπλο καλοδεχουμενη35823583358435853587

Τελικά όσο και αν προσπάθησα να ξεφύγω λίγο από τον αγαπημένο μου όμιλο beretta φλερταρωντας με κάποιο νέο δικανο fabarm, τα σχόλια/κριτικες από όπου και αν ρώτησα δν μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη. Έτσι μετά χαράς μόλις απέκτησα ένα ανεκπλήρωτο όνειρο που είχα από έφηβος, ένα ultra light για τα κυνήγια που κάνω περπατώντας (μπεκατσα/ορτυκι/μπεκατσινι/πέρδικα/τσιχλα. Κάθε άποψη ή εμπειρία για το συγκεκριμένο όπλο καλοδεχουμενηView attachment 3582View attachment 3583View attachment 3584View attachment 3585View attachment 3587
Καλορίζικο και να σου κάνει όλα τα γούστα!

...
Έτσι μετά χαράς μόλις απέκτησα ένα ανεκπλήρωτο όνειρο που είχα από έφηβος, ...
Μόνο η φράση σου που παραθέτω αρκεί, και τα δικά μας σχόλια περισσεύουν. :) Καλορίζικο λοιπόν με πολλές και αξέχαστες τουφεκιές!!!

Τελικά όσο και αν προσπάθησα να ξεφύγω λίγο από τον αγαπημένο μου όμιλο beretta φλερταρωντας με κάποιο νέο δικανο fabarm, τα σχόλια/κριτικες από όπου και αν ρώτησα δν μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη. Έτσι μετά χαράς μόλις απέκτησα ένα ανεκπλήρωτο όνειρο που είχα από έφηβος, ένα ultra light για τα κυνήγια που κάνω περπατώντας (μπεκατσα/ορτυκι/μπεκατσινι/πέρδικα/τσιχλα. Κάθε άποψη ή εμπειρία για το συγκεκριμένο όπλο καλοδεχουμενηView attachment 3582View attachment 3583View attachment 3584View attachment 3585View attachment 3587
Καλοτουφεκο!

Όμορφο και αξιόπιστο το Beretta !!! Θα το απολαύσεις σίγουρα στις εξορμήσεις σου . Καλορίζικο !!!

Ναι το χαίρεσαι !

Όπως είχα αναφέρει κι επειδή παντρεύτηκα την Κυριακή που μας πέρασε, ο πεθερός μου μου έδωσε προσωπικό δώρο 2000 ευρώ. Επειδή είμαι τρελος με τα όπλα έχω βάλει στο μάτι την a400 upland. Παρόλα αυτά με πιάνουν τα λογικά μου ώρες ωρες και σκέφτομαι , θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω από την xlr5 και το 690 που έχω τώρα; Θα θελα τη γνώμη σας.
Τασο να γινουμε μπατζανακια!

Η ωρα η καλη

Κωστή καταρχάς καλορίζικο και καλοτούφεκο......Είναι πανέμορφο!! Άποψη χρήσης αυτού του όπλου δν έχω.....το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το χαζεύω......love.
Πολύ καλή επιλογή.

Κωστή καταρχάς καλορίζικο και καλοτούφεκο......Είναι πανέμορφο!! Άποψη χρήσης αυτού του όπλου δν έχω.....το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το χαζεύω......love.
Πολύ καλή επιλογή.
Σε ευχαριστώ πολύ Κωστή να είσαι καλά

Status
Not open for further replies.
Back