Ευχαριστώ Παύλο ελπίζω να βγει όπως το φαντάζομαι..καλορίζικο Κώστα !
Ευχαριστώ Παύλο ελπίζω να βγει όπως το φαντάζομαι..καλορίζικο Κώστα !
Ρε τι είσαι εσύ πρωινιατικα χαχαχα. Μην πιούμε ένα χυμό να μας τον βγάλεις από τη μύτηΚαλοριζικο και παλι παιχτη μου!!! Με περδικες για αρχη και μετα φασσες και μπεκατσες με τραγιασκα απο Peaky Blinders...
Να είσαι καλά Ευριπιδη μου. Πάντως από ομορφιά και μόνο μου φτιάχνει τη διάθεσηΚώστα καλοτουφεκο να είναι κι εύχομαι να το χαρεις
Παναγιώτη δυστυχώς επ αυτού δεν έχω άποψη αλλά υπάρχουν εδώ παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν κι ελπίζω ότι θα σου απαντησουνΕυριπιδη μπορεις να μου πεις πως γυριζει το κοντακι της 302 σε cast on χωρις να κανουμε ζημια στην τζαβετα;Εχεις καποιον να προτεινεις για να το γυρισει εκ του ασφαλους;Οποιος συναδελφος εχει εμπειρια η αποψη καλοδεχουμενη.Θα σας δω απο Δευτερα διοτι ο χρονος με καιει αυτη την περιοδο να ειστε ολοι καλα.
Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....Τελικά όσο και αν προσπάθησα να ξεφύγω λίγο από τον αγαπημένο μου όμιλο beretta φλερταρωντας με κάποιο νέο δικανο fabarm, τα σχόλια/κριτικες από όπου και αν ρώτησα δν μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη. Έτσι μετά χαράς μόλις απέκτησα ένα ανεκπλήρωτο όνειρο που είχα από έφηβος, ένα ultra light για τα κυνήγια που κάνω περπατώντας (μπεκατσα/ορτυκι/μπεκατσινι/πέρδικα/τσιχλα. Κάθε άποψη ή εμπειρία για το συγκεκριμένο όπλο καλοδεχουμενηView attachment 3582View attachment 3583View attachment 3584View attachment 3585View attachment 3587
Παρ’την με κλειστά μάτια και μην ρωτάς πολλά!!Επώμισα πριν κάτι μέρες την Α350 και μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις...Για πείτε καμιά άποψη!
Λες να έχω ψυχολογικά μετά και να μην μπορώ να σκοτώσω τα παπιά?Η ευθύνη δική σου....Παρ’την με κλειστά μάτια και μην ρωτάς πολλά!!
ΠάρτηνΕπώμισα πριν κάτι μέρες την Α350 και μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις...Για πείτε καμιά άποψη!
Επώμισα πριν κάτι μέρες την Α350 και μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις...Για πείτε καμιά άποψη!
Την εχει ο κολλητος μου. Κοιμαται μαζι της καθε βραδυΕπώμισα πριν κάτι μέρες την Α350 και μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις...Για πείτε καμιά άποψη!
Πολύ ωραία κάνη, από τα value for money όπλα που κυκλοφορούν για μένα...Επώμισα πριν κάτι μέρες την Α350 και μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις...Για πείτε καμιά άποψη!
Μπα το παραδεχτηκαμε λιπτον?Πολύ ωραία κάνη, από τα value for money όπλα που κυκλοφορούν για μένα...
Είμαι πάντα αντικειμενικός... Ότι θα στο κεράσω τσάι έχω πει, οχι ότι δεν είναι καλό το τουφέκι σου...Μπα το παραδεχτηκαμε λιπτον?