@evripidis350 έχεις καμία ντουφεκια με magnum Hp και με την 350 να δούμε διάφορες λόγο άλλης θαλαμης;
Δεν έχω ρίξει ποτέ μαγκνουμ@evripidis350 έχεις καμία ντουφεκια με magnum Hp και με την 350 να δούμε διάφορες λόγο άλλης θαλαμης;
Όχι εννοώ απλό φυσιγγι σε κάνη hp 3" και το ίδιο σε 3-1/2"...Δεν έχω ρίξει ποτέ μαγκνουμ
Σε βλέπω για τσαγακι τβουνου ή καμία ζεστη σοκολατα να σε κερνάει ο γιουριΕίμαι πάντα αντικειμενικός... Ότι θα στο κεράσω τσάι έχω πει, οχι ότι δεν είναι καλό το τουφέκι σου...
Δεν βγαίνει ο ήλιος από τη Δύση νεόκοπε παπιατζηΣε βλέπω για τσαγακι τβουνου ή καμία ζεστη σοκολατα να σε κερνάει ο γιουρι
Έχω βάλει κάπου αλλά δε θυμάμαι .θα ερευνήσω και θα σου πωΌχι εννοώ απλό φυσιγγι σε κάνη hp 3" και το ίδιο σε 3-1/2"...
ΕυχαριστώΈχω βάλει κάπου αλλά δε θυμάμαι .θα ερευνήσω και θα σου πω
Για να μη ξοδευεσαι με λιπτον που είναι και ακριβό έλα να σε κεράσω μαλωτηρα του βουνούΔεν βγαίνει ο ήλιος από τη Δύση νεόκοπε παπιατζη
Δεν βγαίνει ο ήλιος από τη Δύση νεόκοπε παπιατζη
@evripidis350 έχεις καμία ντουφεκια με magnum Hp και με την 350 να δούμε διάφορες λόγο άλλης θαλαμης;
Το πιστεύω ότι βγάζει καλύτερη...εγω εχω s magnum, την ίδια τουφεκιά βγάζουν μην σου πω καλύτερη επειδή είναι δικό μου αχαχχα
και 3100 βάρος
Όχι Τάσο.μονο με πλαστικά αλλά η αποθήκη δεν είναι μόνιμη απάνω.αν θες τη βάζεις αλλά έρχεται μαζιΚαλησπέρα, η 350 βγαίνει με ξύλινα μέρη χωρίς την extra αποθήκη;
3,5 τασοΕυριπίδη εχεις ζυγίσει βαρος χωρίς την αποθηκη; πάει πάνω από 3200?
Ok Ευριπίδη, ευχαριστώ3,5 τασο
Τ
Την εχει ο κολλητος μου. Κοιμαται μαζι της καθε βραδυ
Αν είχες και ένα express 32 να το συγκρινες με το τορντο τι ωραία που θα ήτανλοιποοοον μερικες δοκιμουλες σημερα με τα φυσιγγακια που θα χρησ.στις πιτσιλωτες αλλα αυτη τη φορα με τη γριουλα 302 μιας και με την 350 τα εχω δει.βασικα ειναι το alfa game 31 γραμμαρια νο 9 και tordo πορτοκαλι νο 8
alfa game κυλινδρος 302 25 μετρα
alfa game 30 μετρα τσοκ 4 αστρα
alfa game 35 μετρα τσοκ 3 αστρα
τωρα περναμε στο tordo πορτοκαλι νο 8 τ οποιο ριχτηκε στα 40 και στα 45 μετρα με κανη στανταρ φουλ
tordo νο 8 40 μετρα κανη στανταρ φουλ
tordo no 8 45 μετρα κανη στανταρ φουλ
νομιζω οτι το γριουλινι παρ ολη την ηλικια του στεκεται αξιοπρεπεστατα απεναντι σε σημερινα οπλα