Αξιοπρεπεστατες και όχι μόνο.οι Αμερικάνοι 302 303 390 α400 xtreme τις έχουν στην 15αδα με τα καλύτερα παπιοτουφεκα.τωρα αν αυτοί δε ξέρουν τι να πω .όσο για τα σπασμένα κλείστρα ναι υπήρξαν με φυσίγγια δυναμίτες τύπου λαμπρό μπλε και όταν τ όπλο δεν καθαριζοταν κι έφραζαν οι τρύπες είναι φυσιολογικό να γίνει η ζημιά για αυτό ενισχύθηκε το κλείστρο στη 303.λες ότι πήρες Αμερικάνα.να ξεκαθαρίσω ότι win και brown.μονο αμερικανες δεν είναι.μιση Πορτογαλία μισό Βέλγιο χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλα όπλα.η μόνη Αμερικάνα είναι πλέον η rem αλλά αν μιλήσουμε για τη 1100 καλύτερα να το ξεχάσουμε.κατοχος ήμουνα και ξέρω.για να κυνηγήσεις έπρεπε να έχεις 2 σακουλάκια ανταλλακτικά μαζί σου και στο καθάρισμα έπρεπε να είσαι μηχανολόγος μηχανικός ή να έχεις συνεργείο αυτοκινητων
Αξιοπρεπεστατες ισως για λιγους... οσο για τα σπασμενα κλειστρα εγω και σε οσους φιλους μου της ειχαν
που κυνηγουσαν ποτε δεν ριχναμε φυσιγγια δυναμιτες παντα 31-32γρ και σπανια 34γρ. το χειμωνα
οποτε δεν τιθεται κανενα θεμα υπεργομωσης φυσιγγιων φαντασου να ριχναμε και τετοια τι θα γινοταν...
Το κλειστρο τις 303 δεν ενισχηθηκε στην ουσια γιατι μετα ακομα και η 303 το ειχαν παλι το θεμα αυτο
και ισως και πιο εντονο, παθων και με την 303 οταν την πηρα μετα αλλα παλι και σε πολλους αλλους εδω.
Οι αμερικανοι δε στην χωρα τους σπανια κυνηγουν με μπερετες αυτα που λενε διαφορα και γραφονται
στα διαφορα site ειναι παραμυθια και μαρκετινγ απλως,
Εχω φιλους φανατικους κυνηγους Αμερικη και καναδα χρονια και μου εχουν πει εκει τα οπλα που δουλευουν
και ειδικα σε βαλτους για παπια και χηνες δουλευουν παντα , Browning - Winchester - και Mossberg.
Οσο για της καινουργιες Browning-Winchester ναι τωρα γινονται μισες πορτογαλια μισες βελγιο,
αλλα αυτη που εχω δεν ειναι απο τις καινουριες... ειναι καθαρη βελγικια και οσοι της εχουν δεν τις πουλανε
γιατι ξερουν τι οπλα ειναι.