Έλα φίλεΜια φώτο την βάση βάλε Μιχάλη.
Έλα φίλεΜια φώτο την βάση βάλε Μιχάλη.
Ναι το γνωρίζω αλλά με μια έρευνα αγοράς που έκανα στο Ίντερνετ δεν βρήκα κανένα silver pigeon με σταθερά τσοκ και τέτοιο κοντάκι. Γι αυτό αναρωτιέμαι ποιο μοντέλο silver pigeon είναι; Και επίσης βλέπω και ένα κενό στο κοντάκι εκεί κοντά στην σκανδάλη και λέω μήπως και έχει αλλαγμένο κοντάκι;To Silver pigeon είναι.
ναι έτσι πρέπει γτ αν και είναι σχεδόν καινούριο να δω που κυμαίνονται οι τιμές τους να δω αν αξίζει τα λεφτά που ζητάει ο πωλητής και αν δεν συμφέρει να πάω σε κάποιο καινούριοΜάλλον είναι πριν το 2000, βρες τον αριθμό του όπλου πάνω στην βάση και στις κάννες να στείλουμε ένα mail στην Beretta. To όπλο το έχω ξανά δει στα Ιταλικά φόρουμ με αγγλε κοντάκι το συνηθίζουν στην Ευρώπη.
Σε ευχαριστώ πολύ Γιωργο!!Καλοριχτο! Πολύ καλή επιλογή... έχει αποδείξει την αξία του..άρμα αντοχής...
Σε ευχαριστώ πολυ.Να σαι καλά!!Καλορίζικο!
Να το χαρείς!
....Μπά δεν νομίζω..Σε μια βάση βαδίζει η μπερετα δεν έχει αλλάξει σημαντικά τόσα χρόνια.
Στα βασικά μοντέλα λέμε όπως το παραπάνω, μην πας σε SO και άλλη κατηγορία.....Μπά δεν νομίζω..
Καλορίζικη Τολιο... πολύ καλή επιλογή....View attachment 7238
Στο κλαμπ και γω με μια 391 18.6 71cm για να δουμε τι κανει???
Σε ευχαριστω να σε καλα δωκιμασμενη κολλητουΚαλορίζικη Τολιο... πολύ καλή επιλογή....
Πολύ καλή επιλογή φίλε μου .... έχω το ίδιο στην κυνηγετική έκδοση.Και εγώ στο Club με 686 Silver Pigeon i Sporting.
Πυρακια φιλε μου και θα γινει καινουργιοΜια ερώτηση ,το 686 που αγόρασα τον Μάιο νιώθω ότι λίγο πριν κλείσουν τέλειος οι καννες έχουν έναν μικρό τζόγο δεξιά αριστερά ,ίσως να είναι και η ιδέα μου ,όμως σε γενικές γραμμές το κλείσιμο του όπλου το νιώθω χαλαρό ,που να το πάω για έλεγχο ; Τι μπορεί να παίζει ; Και ποιο το κόστος επισκευής
Τόλη καλορίζικο και καλόριχτο !!!View attachment 7238
Στο κλαμπ και γω με μια 391 18.6 71cm για να δουμε τι κανει???