Σε αυτά τα χαρακτηρίστηκα είναι το silver pigeon sporting μόνο νομίζω αν θυμάμαι καλάΕνα οποιοδηποτε με κανη 71 εκ τουλαχιστον και εναλλασομενα τσοκ
Αν μπορεις να βρεις με αυλο 18.6 και τσοκ οπτιμα ακομα καλυτερα.
Σε αυτά τα χαρακτηρίστηκα είναι το silver pigeon sporting μόνο νομίζω αν θυμάμαι καλάΕνα οποιοδηποτε με κανη 71 εκ τουλαχιστον και εναλλασομενα τσοκ
Kανη οπτιμαΕνα οποιοδηποτε με κανη 71 εκ τουλαχιστον και εναλλασομενα τσοκ
Φουλ ειναι
Παρε το 690 sporting με 76 εκατοστα κανη και δε θα το μετανιωσειsΝαι καινούριο και μόνο
Σε τιμή κυμαίνεται αυτό;Παρε το 690 sporting με 76 εκατοστα κανη και δε θα το μετανιωσειs
Βίκτορα αφού λέει μόνο για καρτέρι θα έλεγα και 76εκ τουλάχιστον...Ενα οποιοδηποτε με κανη 71 εκ τουλαχιστον και εναλλασομενα τσοκ
Βίκτορα αφού λέει μόνο για καρτέρι θα έλεγα και 76εκ τουλάχιστον...
Καλά καπνισματα Τόλη, εύχομαι να τη συντηρούσε σωστά ο φίλος σου.View attachment 7238
Στο κλαμπ και γω με μια 391 18.6 71cm για να δουμε τι κανει???
Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μουΠολύ καλή επιλογή φίλε μου .... έχω το ίδιο στην κυνηγετική έκδοση.
Να το χαίρεσαι !!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....
Καλορίζικη και καλοτούφεκη ....
Για αυτο του προτεινα και εγω 76 στο ποζε το 71 ειναι λιγοΒίκτορα αφού λέει μόνο για καρτέρι θα έλεγα και 76εκ τουλάχιστον...
Γυρω στα 3 μιση αλλα το εχει εναs εδω προσφορα στα 2600Σε τιμή κυμαίνεται αυτό;
H urika έβγαινε σε 18.3 18.4 κ 18.5 αυλό.View attachment 7238
Στο κλαμπ και γω με μια 391 18.6 71cm για να δουμε τι κανει???
Εγω καθομαι και με 55 αλλα το σωστο λεμε πιο ειναιΤο 71 ρε παιδια δεν ειναι λιγο, μη τρελλαθουμε. Αν δεν σταματας κινηση ακομα και με 66 ποντους μπορεις ανετα να κατσεις καρτερι. Τωρα αν πας σε καινουριο και οχι μεταχειρισμενο, εννοειται πως θα κοιταξεις προδιαγραφες σωστες απο την αρχη, οποτε ναι, εκει κοιτας απο 76.
Αυτη που κραταει πρεπει να ειναι 3αραH urika έβγαινε σε 18.3 18.4 κ 18.5 αυλό.
Η κάννη σου γράφει 18.6;
Εγω καθομαι και με 55 αλλα το σωστο λεμε πιο ειναι