Καλορίζικο Δημήτρη!Και εγώ στο Club με 686 Silver Pigeon i Sporting.
Καλορίζικο Δημήτρη!Και εγώ στο Club με 686 Silver Pigeon i Sporting.
Καλορίζικη φίλε!View attachment 7238
Στο κλαμπ και γω με μια 391 18.6 71cm για να δουμε τι κανει???
Σε ευχαριστώ πολυ!!!!Καλορίζικο Δημήτρη!
Έχω την 1 με 18,6Η φωτο που ανέβασα στο ποστ με τα τσοκ 24γρ κικς κ μπριλε'ι με 3αρα ήταν.
Γράφει η κάννη τι είναι γιατί 18.6 έβγαινε η urika2
Το 71...είναι σαν καραμπίνα 61...Θα συμφωνησω εν μερει, μεχρι στιγμης με το 71 εκ δεν εχω δει διαφορες και προβλημα στα καρτερια, αλλα το 76αρι οδηγαει πιο ωραια ομολογουμενως
66Το 71...είναι σαν καραμπίνα 61...
5 εκατοστά βάση ποια καραμπίνα έχει???
Δεν με πιάνεις....ως μήκος κάνης οκ έχουν το ίδιο ύψος όπως είναι φυσικό κ επόμενο....η σκοπευτική γραμμή όμως στην καραμπίνα είναι μεγαλύτερη λόγω της βάσης....το μάτι είναι πιο πισωΩριστε φίλε Τζων καραμπίνα με 66 και δικανο με 71 View attachment 7268
Ναι αυτό εννοείται για αυτό πρότεινα στον φίλο που έψαχνε δικανο για καρτέρι 76 αρεs κάνεsΔεν με πιάνεις....ως μήκος κάνης οκ έχουν το ίδιο ύψος όπως είναι φυσικό κ επόμενο....η σκοπευτική γραμμή όμως στην καραμπίνα είναι μεγαλύτερη λόγω της βάσης....το μάτι είναι πιο πισω
Αν ψάξεις στο YouTube έχει ένα σχετικό βίντεο ο Αιγινιτης όπου αναλύει αυτή την διαφορά με τα μήκη κανων σε δικανα και καραμπίνες5 εκατοστά βάση ποια καραμπίνα έχει???
Παναγιώτη σε ευχαριστώ πολύ.καλορίζικο τ κανόνι Δημήτρη!
Ε όχι και 81 είναι λίγο παραπάνω από το 71 με μία 76 θα είναι το ιδιοΗ 66άρα καραμπίνα εχει σχεδόν ίδια +/- σκοπευτική γραμμή με 81 δίκαννο.
Ευρυπίδη σε ευχαριστώ πολύ.Καλοτουφεκο εύχομαι και να σου κάνει τα χατηρια
71Η 66άρα καραμπίνα εχει σχεδόν ίδια +/- σκοπευτική γραμμή με 81 δίκαννο.
Ωραια τριπλεταΩριστε φίλε Τζων καραμπίνα με 66 και δικανο με 71 View attachment 7268
Χαχαχα ευχαριστώ φίλε!!!!!!!!Ωραια τριπλετα