Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σχετικά με τα μήκη καννων σκοπευτικων γραμμών κλπ το μόνο όπλο που υστερούσε αλλά όχι και πολύ ήταν ένα sp 66 εκ που είχα στο καρτέρι. Το 71 εκ δικαννο αν σας πω ότι με βολεύει καλύτερα από την καραμπίνα 71; Άσε που επειδή είναι μεγάλη η διαφορά στο ζυγισμα και στα πιασιματα του δεν ασχολούμαι καν ότι συνολικά είναι πιο κοντό...Αλλά κάποια πράγματα είναι και της...μόδας οπότε τα καταλαβαίνω...

Ποιά καραμπίνα μετρήσατε ρε παιδια και έχει τόσο κοντή βάση-σκοπευτική γραμμή βάσης?benelli beretta?ποιά?Εχετε κανά 81 δίκαννο ή και καθόλου δίκαννο να κάνετε μία σύγκριση?Μιλάμε για σκοπευτική γραμμή και όχι για συνολικό μήκος όπλου.
Σχετικά με τα μήκη καννων σκοπευτικων γραμμών κλπ το μόνο όπλο που υστερούσε αλλά όχι και πολύ ήταν ένα sp 66 εκ που είχα στο καρτέρι. Το 71 εκ δικαννο αν σας πω ότι με βολεύει καλύτερα από την καραμπίνα 71; Άσε που επειδή είναι μεγάλη η διαφορά στο ζυγισμα και στα πιασιματα του δεν ασχολούμαι καν ότι συνολικά είναι πιο κοντό...Αλλά κάποια πράγματα είναι και της...μόδας οπότε τα καταλαβαίνω...

μιας κ δεν πηγαμε κυνηγι αλλα μειναμε για babysitting, βαζω μερικες φωτο απο δυο οπλα μου. η m2 ειναι 66cm κ το δικανο 71.
η καραμπινα, αδρανειας, εχει μεγαλυτερη βαση περ. 2cm απο τις αεριων.
η διαφορα στην ακιδα ειναι ποσο, 1 ποντος?
ερωτηση, Αρη, για την σκοπευτικη γραμμη που αναφερεις. στην m2 συγκεκριμενα με την υπερυψωμενη ριγα της, δεν μπορεις να υπολογιζεις κ την βαση σαν σκοπευτικη γραμμη, μιας κ κανοντας το σκαλοπατακι στην κανη, αυτη αλλαζει.
αρα μιλαμε μονο για την αποσταση της ριγας κ της ακιδας απο τον χρηστη, σωστα? σε ρωταω γιατι πιστευω οτι εχεις μεγαλυτερη εμπειρια σε οπλα κ σκοπευση απο εμενα.
να σημειωσω οτι το κοντακι στο δικανο ειναι σκαρτο ποντο μακρυτερο

73137314731573167317

Last edited:
Η σκοπευτική γραμμή σε όπλο με υπερυψωμένη αρχίζει απότο σκαλοπάτι και μετά.Αρα δεν ισχύει η μεγάλη σκοπευτική γραμμή αφού δεν περιλαμβάνεται και η βάση στο πεδίο. Spiros 77Αν δεν είχε υπερυψωμένη μπορείς μας κάνεις μία σύγκριση?Εγώ θα μπορώ την Τρίτη γιατί είμαι Ισπανία.

Η σκοπευτική γραμμή σε όπλο με υπερυψωμένη αρχίζει απότο σκαλοπάτι και μετά.Αρα δεν ισχύει η μεγάλη σκοπευτική γραμμή αφού δεν περιλαμβάνεται και η βάση στο πεδίο. Spiros 77Αν δεν είχε υπερυψωμένη μπορείς μας κάνεις μία σύγκριση?Εγώ θα μπορώ την Τρίτη γιατί είμαι Ισπανία.
Στη δικη μου 1100 G3 Αρη ειναι ακριβως οπως ανεφερες πιο πανω...66 η κανη και 14 ποντους σκοπευτικη γραμμη εχει η βαση, αρα θα επρεπε να παω σε δικανο με 81 ποντους κανη για να εχω ιδια σκοπευτικη γραμμη

Στη δικη μου 1100 G3 Αρη ειναι ακριβως οπως ανεφερες πιο πανω...66 η κανη και 14 ποντους σκοπευτικη γραμμη εχει η βαση, αρα θα επρεπε να παω σε δικανο με 81 ποντους κανη για να εχω ιδια σκοπευτικη γραμμη

βλεπεις ριγα οταν επωμιζεις Αλεξ?
εγω που δεν βλεπω, νομιζω οτι το μονο που μου κανει διαφορα ειναι η αποσταση που βρισκεται η μπιλα.
δεν προσπαθω να πεισω οτι εχω δικιο, ψαχνωμαι κ εγω.
θα μου πεις, αν δεν εχει σημασια η ριγα γιατι κανουμε τοσο θεμα το φαρδος της...

βλεπεις ριγα οταν επωμιζεις Αλεξ?
εγω που δεν βλεπω, νομιζω οτι το μονο που μου κανει διαφορα ειναι η αποσταση που βρισκεται η μπιλα.
δεν προσπαθω να πεισω οτι εχω δικιο, ψαχνωμαι κ εγω.
θα μου πεις, αν δεν εχει σημασια η ριγα γιατι κανουμε τοσο θεμα το φαρδος της...
Εγω ναι Σπυρο βλεπω ριγα καπου τη μιση γιατι εχει δυο μπιλιες το οπλο, μια καπου στη μεση και μια μπροστα

Εκεί είμαστε πάνω κάτω αναλόγως την βάση.66 καραμπίνα =81 δίκαννο.

Όταν επωμίζουμε χωρίς να βλέπουμε ρίγα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα είτε έχει ρίγα είτε όχι!
Συμφωνώ με αυτό που λές.Αλλά πρέπει να βλέπουμε λίγο.Γιαυτό και υπάρχουν.Μάς βάζουν ποιό ευκολα στον στόχο.

Μαλλον ειμαστε λαθος τελικα Αρη, η διαφορα πρεπει να ειναι 5 εκ με βαση αεριων,οποιος το μετρησει παντως θα μας πει, συγνωμη για το οφ τοπικ παλι...
Λοιπόν, η xlr5 με 71 πόντους καννη έχει από το ένθετο σκοπευτικο της βάσης 83 εκατοστά περίπου. Το 690 έχει 74 πόντους περίπου ευθεία μετά το κυκλικό μέρος της πεταλούδας, με 71 πόντους καννη.

...Αλλά...Μη τα μπερδεύουμε, δε συγκρίνονται ούτε στο σήκωμα του όπλου ούτε στην κίνηση τους, όσοι έχουν από καλουτσικα έως καλά δικανα καταλαβαίνουν τι εννοώ. Άστοχη η σύγκριση. Εύστοχη θα ήταν η σύγκριση καραμπίνα με καραμπίνα κοντη-μακριά.

Μετά όμως ρε παιδιά κάποια όπλα γίνονται πολύ εμπροστοβαρα . Τι να το κάνω να πετύχω ίδια θεωρητικά σκοπευτική γραμμή με καραμπίνα και να ειναι χαλια το ζύγισμα. Η για να το ζυγίζω να πάει 3600.

72-76 είναι πιστεύω η Χρυσή τομή στο κυνήγι για δίκανο ανάλογα το βάρος μοντέλο.

Και φυσικά ότι βολεύει τον καθένα δεν το συζητάμε

Status
Not open for further replies.
Back