Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με ξένα κολυβα.think. άμα πιω τσαγακι από 400αρα θατο γυρισω στο ψάρεμα!
Τα τσάγια τα πίνουμε στο βουνό και τα μακρινά πουλιά ,στο σκοπευτήριο τον βασικό ρόλο τον παίζει η προπόνηση και το πώς ρίχνεις και όχι το όπλο που έχεις ,δεν χάνετε το δισκάκι επειδή δεν στο έδωσε το όπλο χάνεται απλά επειδή εσύ δεν έστειλες τα σκάγια επάνω του ,πάντως και τότε στον αγώνα που κάναμε με την Α400 έριχνα Ηλία δεν μπορείς να πεις ότι τα είχε πάει άσχημα χαχα!!!!!!!!!!!

Γιατί δεν φτιάχνεις ένα κοντάκι;που θα σου είναι και κοστούμι;
Γιατί απλά σε γενικές γραμμές το έφερα το κοντάκι εκεί που έπρεπε ,οκ τέλειο δεν είναι αλλά είμαι ευχαριστημένος βρε Ηλία από το όπλο ,άσε που την όλη διαδικασία για καινούργιο κοντάκι για να γίνει κουστούμι αυτήν την στιγμή την βαριέμαι να σου πω την αλήθεια μου .

Τα τσάγια τα πίνουμε στο βουνό και τα μακρινά πουλιά ,στο σκοπευτήριο τον βασικό ρόλο τον παίζει η προπόνηση και το πώς ρίχνεις και όχι το όπλο που έχεις ,δεν χάνετε το δισκάκι επειδή δεν στο έδωσε το όπλο χάνεται απλά επειδή εσύ δεν έστειλες τα σκάγια επάνω του ,πάντως και τότε στον αγώνα που κάναμε με την Α400 έριχνα Ηλία δεν μπορείς να πεις ότι τα είχε πάει άσχημα χαχα!!!!!!!!!!!
Πέρα από τον χαβαλέ με τον προκοπη,ο σκοπευτής κάνει το όπλο και όχι το όπλο τον σκοπευτή,τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση και χαβαλέ!σε κυνηγι δεν σε έχω δει αλλά στο σκοπευτήριο και ενώ δεν φαινόσουν να έχεις την αυστηρή σκοπευτική κατάρτιση ήσουν πολύ καλός!

Γιατί απλά σε γενικές γραμμές το έφερα το κοντάκι εκεί που έπρεπε ,οκ τέλειο δεν είναι αλλά είμαι ευχαριστημένος βρε Ηλία από το όπλο ,άσε που την όλη διαδικασία για καινούργιο κοντάκι για να γίνει κουστούμι αυτήν την στιγμή την βαριέμαι να σου πω την αλήθεια μου .
Τοτε μεινε εκεί που είσαι και άσε την μαμά μπερετα να θέλει 800€ για σουηδική σανιδα .sarcastic.

Πέρα από τον χαβαλέ με τον προκοπη,ο σκοπευτής κάνει το όπλο και όχι το όπλο τον σκοπευτή,τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση και χαβαλέ!σε κυνηγι δεν σε έχω δει αλλά στο σκοπευτήριο και ενώ δεν φαινόσουν να έχεις την αυστηρή σκοπευτική κατάρτιση ήσουν πολύ καλός!
Ποια σκοπευτική κατάρτιση βρε Ηλία να είχα ,τότε είχα ρίξει σκοπευτήριο στην Μαλακάσα άλλες δύο τρεις φορές ,ακόμα και τώρα παρόλο που έκανα και κάποια μαθήματα δεν θεωρώ ότι η σκοπευτική μου κατάρτιση είναι υψηλή απλά προσπαθώ για πάρτη μου για το καλύτερο .

Ποια σκοπευτική κατάρτιση βρε Ηλία να είχα ,τότε είχα ρίξει σκοπευτήριο στην Μαλακάσα άλλες δύο τρεις φορές ,ακόμα και τώρα παρόλο που έκανα και κάποια μαθήματα δεν θεωρώ ότι η σκοπευτική μου κατάρτιση είναι υψηλή απλά προσπαθώ για πάρτη μου για το καλύτερο .
Οι περισσότεροι μόνο τον εαυτό μας έχουμε αντίπαλο και προσπαθούμε να γίνουμε οι καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

Τοτε μεινε εκεί που είσαι και άσε την μαμά μπερετα να θέλει 800€ για σουηδική σανιδα .sarcastic.
Να σου πω την αλήθεια μου με βλέπω να την κάνω την σπατάλη με την upland κάποια στιγμή ,έτσι για να την πάρω να βγει οπλαρα και να σας την πω χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου πω την αλήθεια μου με βλέπω να την κάνω την σπατάλη με την upland κάποια στιγμή ,έτσι για να την πάρω να βγει οπλαρα και να σας την πω χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άμα δεν κάνουν εμπλοκές ή δεν έχουν στραβά τσοκ όλα Οπλαρες είναι αρκεί να ξέρεις τι ζητάς από ένα ντουφεκι!

Ρε παιδια κατι ασχετο....κατι τεστ (torture test) που ειχε κανει η Beretta με την Α400...που ειχε δωσει καποιες καραμπινες σε κυνηγους για ενα χρονο.....δημοσιοποιησε τα αποτελεσματα....ψαχνω κ δεν τα βρισκω...
Δεν είσαι ο μόνος που τα ψάχνει και δε τα βρισκει

Τώρα τελείωσε το κυνήγι (Ξεκινάω το μάζεμα) έχω όμως την εντύπωση ότι είναι πιο βαριά από κάποια άλλα που έπιασα στα χέρια μου σε κυνηγομάγαζο !
Και θα βάλεις πάλι τις έτοιμες βλακείες που πουλάνε;; Αφού την κανεις που την κανεις την δουλειά.. πηγενε φτιάξε ένα στα μέτρα σου να είσαι μοιρογνωμόνιο....

Τώρα τελείωσε το κυνήγι (Ξεκινάω το μάζεμα) έχω όμως την εντύπωση ότι είναι πιο βαριά από κάποια άλλα που έπιασα στα χέρια μου σε κυνηγομάγαζο !
Και τι έγινε; Δεν είναι ποτέ δυνατόν να πετύχεις το ίδιο βάρος.
Εσύ θες να αλαφρυνεις το όπλο;

Ρε παιδια κατι ασχετο....κατι τεστ (torture test) που ειχε κανει η Beretta με την Α400...που ειχε δωσει καποιες καραμπινες σε κυνηγους για ενα χρονο.....δημοσιοποιησε τα αποτελεσματα....ψαχνω κ δεν τα βρισκω...
Να σου πω εγώ αποτελέσματα μετά από πολλά περισσότερα χρόνια ;

.well done. .sarcastic. .yel. .yel. .yel.

Αντε ριχτα
Εγώ έχω την uniko ,ρίχνω με το όπλο από Μάρτιο μέχρι να ανοίξει το κυνήγι φουλ σκοπευτήριο και ρίχνω συνήθως 24 gr ,το όπλο δεν μου έχει κάνει ποτέ εμπλοκή ούτε μια φορά ,στο κυνήγι για μπεκάτσα πέρδικα ρίχνω 34gr και τσίχλα 28gr και ενίοτε 32gr ποτέ εμπλοκή ,το όπλο εάν το καθαρίζεις μια φορά τον μήνα δεν είναι κάτι τραγικό και δεν σου παίρνει πολύ χρόνο ,λογικά πράγματα για όπλο αερίων ,ο χρόνος καθαρισμου του όπλου δεν άλλαξε σε σχέση με τα παλαιότερα όπλα της beretta ,το κοντάκι η λαβή του δεν μου ενθουσίασε ποτέ ,θεωρώ ότι τα πιο παλιά μοντέλα της beretta είχαν πιο ωραίο πιάσιμο ,η upland το κοντάκι της είναι εξαιρετικό ,ως προς την κάννη και τα τσοκακια και επειδή κυνηγούσα πολλά χρόνια με 303 έχω να πω πως τα σκοτωματα της optima είναι καλύτερα ,δεν παρατήρησα διάφορα μεταξύ των optima τσοκ που είχε η urika με τα HP τα καινούργια ,το kick off ναι δίνει μια άλλη αίσθηση στην ανάκρουση ναι αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό όμως κάνει εξαιρετικά την δουλειά του και το εκτιμάς την ημέρα που θα τύχει να ρίξεις πολλά φυσίγγια ,η όταν αποφασίσεις να ρίξεις βαριές γομωσεις για την αναπήδηση της κάννης που κάποιοι αναφέρουν εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο ,η βαφή της κάννης είναι πολύ καλή δεν έχω δει πάνω το παραμικρό στίγμα όπως και η βάση του όπλου δεν μου έχει πάθει το παραμικρό .Σε γενικές γραμμές είναι και όπλο που δεν διαλέγει φυσίγγια .

Status
Not open for further replies.
Back