Συμφωνω Ευρυπίδη με αυτά που λες ,αλλά δυστυχώς για εμάς της τιμές της ορίζει ένας όμιλος με δύο εταιρείες beretta benelli που απέναντι έχουν τους Αμερικανούς ,browning και fabarm ουσιαστικά ,μια fabarm που έκανε τεράστιο άλμα με την l4s ,από εκεί και πέρα γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο όμιλος beretta δεν κοστολογεί τα όπλα της τυχαία και εάν είχε διαγνώσει ότι χάνει από τις υψηλές τιμές σίγουρα θα είχε κάνει κίνηση προς τα κάτω στις τιμές της ,όσο βλέπει ότι τις καινοτομίες της μπορεί να τις κοστολογεί υψηλά θα συνεχίσει να το κάνει και από την άλλη ο καταναλωτής για να συνεχίζει να τα σκάει μάλλον αξιολογεί θετικά τελικά κάποια πράγματα επάνω σε αυτά τα όπλα και πιστεύει ότι του προσφέρουν οφέλοι σε σχέση με τον ανταγωνισμό που παρόλο που έχει βγάλει εξαιρετικά όπλα με χαμηλότερες τιμές δεν πουλάει όσο ο όμιλος beretta με beretta benelli και ειδικά στην χώρα μας ,παρολο που όντως έχει ρίξει την ποιότητα της φαίνεται ότι στο μπραντεφερ με τις λεγόμενες κατά αυτούς καινοτομίες που έχουν παρουσιάσει νικητες βγαίνουν οι καινοτομίες τους .Και εγώ πάνω από 1500 € δεν έχω δώσει ποτέ για καραμπίνα και δεν νομίζω ότι θα δώσω μιας και γνωρίζω ότι το beretta που τώρα έχει πάνω από 2000 κάποια στιγμή θα το πάρω στα 1400 που θεωρώ ότι σαν τιμή είναι πιο κοντά στην πραγματική αξία μιας καραμπίνας παραγωγής .Όσο για τα ποζε έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που αναφέρεις και το παράδειγμα που λες είναι όντως σωστό και μεταξύ τους και εγώ μάλλον στο browning θα έκλεινα ,τα λεφτά πολλά όμως και για αυτό με 1400 € αγόρασα πέρυσι ένα 686 sporting ενός έτους σε άριστη κατάσταση και κάνω την πλάκα μου στο σκοπευτήριο .