Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συμφωνω Ευρυπίδη με αυτά που λες ,αλλά δυστυχώς για εμάς της τιμές της ορίζει ένας όμιλος με δύο εταιρείες beretta benelli που απέναντι έχουν τους Αμερικανούς ,browning και fabarm ουσιαστικά ,μια fabarm που έκανε τεράστιο άλμα με την l4s ,από εκεί και πέρα γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο όμιλος beretta δεν κοστολογεί τα όπλα της τυχαία και εάν είχε διαγνώσει ότι χάνει από τις υψηλές τιμές σίγουρα θα είχε κάνει κίνηση προς τα κάτω στις τιμές της ,όσο βλέπει ότι τις καινοτομίες της μπορεί να τις κοστολογεί υψηλά θα συνεχίσει να το κάνει και από την άλλη ο καταναλωτής για να συνεχίζει να τα σκάει μάλλον αξιολογεί θετικά τελικά κάποια πράγματα επάνω σε αυτά τα όπλα και πιστεύει ότι του προσφέρουν οφέλοι σε σχέση με τον ανταγωνισμό που παρόλο που έχει βγάλει εξαιρετικά όπλα με χαμηλότερες τιμές δεν πουλάει όσο ο όμιλος beretta με beretta benelli και ειδικά στην χώρα μας ,παρολο που όντως έχει ρίξει την ποιότητα της φαίνεται ότι στο μπραντεφερ με τις λεγόμενες κατά αυτούς καινοτομίες που έχουν παρουσιάσει νικητες βγαίνουν οι καινοτομίες τους .Και εγώ πάνω από 1500 € δεν έχω δώσει ποτέ για καραμπίνα και δεν νομίζω ότι θα δώσω μιας και γνωρίζω ότι το beretta που τώρα έχει πάνω από 2000 κάποια στιγμή θα το πάρω στα 1400 που θεωρώ ότι σαν τιμή είναι πιο κοντά στην πραγματική αξία μιας καραμπίνας παραγωγής .Όσο για τα ποζε έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που αναφέρεις και το παράδειγμα που λες είναι όντως σωστό και μεταξύ τους και εγώ μάλλον στο browning θα έκλεινα ,τα λεφτά πολλά όμως και για αυτό με 1400 € αγόρασα πέρυσι ένα 686 sporting ενός έτους σε άριστη κατάσταση και κάνω την πλάκα μου στο σκοπευτήριο .
1400 το 686 πέτυχες μεγάλη ευκαιρία και πολύ σωστά έπραξες.ευχομαι να το λιώσεις και στο κυνήγι όχι μόνο σκοπευτηριο

1400 το 686 πέτυχες μεγάλη ευκαιρία και πολύ σωστά έπραξες.ευχομαι να το λιώσεις και στο κυνήγι όχι μόνο σκοπευτηριο
Ναι φίλε και φαντάσου ότι το όπλο το είχε αγοράσει έναν χρόνο πριν και το δεύτερο εξάμηνο δεν το είχε ρίξει καθόλου μιας και αγόρασε ένα guerini ,,να είναι καλά φίλος από εδώ μέσα που ουσιαστικά μου το βρήκε ,ξέρει αυτός .

Έκανα το λάθος και πηγα παγανα με το 686 και μιλάμε παγανα από τις 07:30 μέχρι το μεσημέρι στις 14:00 ευχαριστηθηκα τις τουφεκιές με τα 28gr του καραμανιδη αλλά κρέμασαν τα χέρια μου μιλάμε, ειδικά η αριστερή πλευρά ωμοπλάτη έγινε πέτρα ,μιλάμε ότι τα είδα όλα ,το όπλο είναι 1600 με 76 κάννες ,χάρηκα τουφεκιές αλλά ξεθεωθηκα ,την επόμενη πήγα με την uniko κούραση 50% κάτω και μου φαινόταν πούπουλο η ατιμη ,βέβαια στην αρχή έχασα αρκετά πουλιά μιας και η αλλαγή από το ποζε στην καραμπίνα με επηρέασε πολύ ,ακόμα και το kick off στην αρχή της παγανας με ξένισε πολύ και ένιωσα αυτήν την παλινδρόμηση που κάποιοι αναφέρουν ότι τους χάλασε και τους ένιωσα στην αρχή ,μετά βέβαια μπήκε το νερό στο αυλάκι και όλα καλά .

Ναι οκ παιδιά όλα καλά ,ας λήξει το θέμα εδώ , χαίρομαι απλά που έκανα λάθος και η τοποθέτηση δεν είναι του Ηλία που γνωρίζω .Όσο για τον 125656 απάντησα θεωρώ και σε αυτόν με πολύ όμορφο τρόπο και δεν έχω να πω κάτι άλλο .

ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΘΕΛΩ
να τον κεράσεις τσαγακι τον φιλο μας .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. στο σκοπευτήριο γιατί εγώ δεν το έχω με τα δισκάκια :cool::cool:.well done..well done.

Λευτέρη πιο πολύ μπερετακιας από μένα δε νομίζω να υπάρχει.ομως ρε φίλε μου αυτή η υπερτίμηση των οπλων της τρίαινας για μένα είναι υπερβολική.δε λέει κανείς ότι έχουν βλητικα θέματα.ας ξεφύγουμε από lite και 350 και ας πάμε στην a400 plus.2200 ευρώ γιατί?επειδή έχει 36 εκατοστά κώνο υπεριψωμενη ρίγα και δίνει 5 τσοκ?μα μέχρι τη 391 πάντα έδινε 5 τσοκ.στη 400 άλλαξε και δίνει 3.παμε τώρα στο 694 τ οποίο θα στο συγκρίνω με το 725 το prosport.δε ξέρω αν τα έχεις δει από κοντά και τα 2 ή αν τα έχεις επωμισει θα σου πω τι είδα εγώ.prosport 8 τσοκ ρυθμιζόμενο κοντάκι σκανδάλη με τρομερό εργοστασιακό κοντάκι και ξύλα θα το πω λαϊκά γαμάτα 3300 ευρώ και 10 χρόνια εγγύηση.694 καλό ζύγισμα αλλά κοντάκι άστα να πάνε στο διάολο ξύλα καπλαμας εγγύηση 3 χρονια και τιμή 4000 ευρώ..για μένα απαράδεκτη η Μπερέτα.οποτε η ένσταση μου είναι για τις τιμές της και την ποιότητα που έχει ρίξει αλλά μ έχει βολεψει στις καραμπινες και την αγαπαω
Έλα αρωστακι ..... Για πες μεταξύ uniko,lite ξυλινη, upland τι ψηφίζεις; Σκέψου καλά γιατί μπήκε το σκουλήκι του μικρού και επίκειται αγορά ;)

Έλα αρωστακι ..... Για πες μεταξύ uniko,lite ξυλινη, upland τι ψηφίζεις; Σκέψου καλά γιατί μπήκε το σκουλήκι του μικρού και επίκειται αγορά ;)
Καμμιά χαχαχαχα.ψηφιζω για γενική χρήση 350 με 66αρα κανη ή 391 urika 2 συνθετική πάλι με 66αρα κανη.σε καλυψα?.yel.

Επειδή ο μικρός θα χαρεί με ένα καινούργιο πιο πολύ πιστεύω και λογικό ,επειδή μάλλον συνθετικό δεν θετε αφού μιλάς για lite ξύλινη ,εγώ θα έπαιρνα το ρίσκο μιας και δεν έχει δείξει ακόμα τι λέει σαν όπλο και θα πήγαινα στην upland που έχει 5 τσοκ και καλύτερο κοντάκι από αυτές που αναφέρεις .Η τοποθέτηση του Ευρυπίδη έχει λογική αλλά δεν είναι ένα από αυτά που αναφέρεις και είναι συνθετική .

Η lite βγαινει μονο συνθετικη. H light καταργηθηκε το 2017 και βγηκε η ultralite οπου τα ξυλα ειναι αστα να πανε...

Επωμισα το 694 ωραιο με ξυλα ομως χαλια θα πηγαινα στο blaser f16 εχει βαση σαν 20αρη.
Η unico δεν παραγεται πλεον οτι εχει απομεινει ειναι απο στοκ καταστηματων.
Αν θελει καποιος να γλιτωσει καπως χρηματα παιρνει την υpland χωρις kick off στα 1650. Η upland με kick off στα 1800 μου φανηκε καπως ψευτικη στην κατασκευη (πολυ πλαστικουρα, φιλμ στα ξυλα).

Η lite βγαινει μονο συνθετικη. H light καταργηθηκε το 2017 και βγηκε η ultralite οπου τα ξυλα ειναι αστα να πανε...

Επωμισα το 694 ωραιο με ξυλα ομως χαλια θα πηγαινα στο blaser f16 εχει βαση σαν 20αρη.
Αν θελει καποιος να γλιτωσει καπως χρηματα παιρνει την υpland χωρις kick off στα 1650. Η upland με kick off στα 1800 μου φανηκε καπως ψευτικη στην κατασκευη (πολυ πλαστικουρα, φιλμ στα ξυλα).
Δηλαδή η ξύλινη είχε ποιο καλά ξύλα από αυτήν με το kick off ,η απλά το λες με την λογική ότι τουλάχιστον γλυτώνεις 150€.

Άντε μπράβο ας το πει κάποιος επιτέλους.φιλμ στα ξύλα αυτό ακριβώς κάνει η Μπερέτα εξ ου και καπλαμαδες τους οποίους πληρώνεις 1800 ευρω

Status
Not open for further replies.
Back