Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεκτή η άποψη σας και τεκμηριωμένη. Θα πράξω όμως με γνομωνα τι μου λέει η λογική μου. Οπότε μάλλον lite θα πάω.
ΔΕΝ ΘΑ μετανοιώσεις για την επιλογή σου, το μόνο σίγουρο. Για να φθάσει να γίνει μια περίοδο όπλο δικής μου επιλογής, σημαίνει πολλά και ο λόγος που δεν το απέκτησα δεν έχει να κάνει με το όπλο, αλλά με τις διαπραγματεύσεις περί ανταλλαγής με την Benelli Raffaello Crio Comfort. Αν έρθει στα μέτρα σου θα γράψει τη δική της ιστορία. Αν θυμάμαι έχει και υποδοχές για σκοπευτικό red dot που κάποια στιγμή θα επιτραπεί και στη χώρα μας...

Το επίθετο του αρχηζει από Μ δεν μπορώ να πω κάτι πάρα πάνω έρχεται κάθε χρόνο
Τεό είπες ότι κυνηγησες με πρωταθλητή ... δεν θέλω όνομα αλλά αγώνισμα ...
Εκτός αν εννοείς ότι κατά την γνώμη σου είναι πολύ καλός στην σκόπευση και τον θεωρείς πρωταθλητή στο σημάδι ...

Last edited:
Την Α400 που την έχει φίλος από καινούρια και ρίχνει πάρα πολλά φυσίγγια έχει πάει δύο φορές σε ΟΠΛΟΥΡΓΟ γιατί έκανε εμπλοκές μπορεί να τυχε κατά τα άλλα είναι ικανοποιημένος όσο για τη v3 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τις ντουφεκιες της τώρα μένει να δοκιμαστεί το σύστημα της Πάντως η 1100 που είχα δεν είχε κάνει ποτέ εμπλοκη

Αλλά τα πράγματα είναι πολύ απλά αν κρίνεις με γνώμονα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ όπλο με ελάχιστη συντήρηση πας σε αδράνεια αν βάζεις άλλο θέμα μπροστά αλλάζει όσο για τα ΑΧΡΩΜΙΩΤΑ δεν χαλάνε όσο εύκολα νομίζετε οι κανες μακάρι να έβαινε αδράνειας αχρωμιωτο και με καλό κώνο και αυλό και σίγουρα θα κυριαρχούσε άμεσα αλλά δεν βγαίνει

Την Α400 που την έχει φίλος από καινούρια και ρίχνει πάρα πολλά φυσίγγια έχει πάει δύο φορές σε ΟΠΛΟΥΡΓΟ γιατί έκανε εμπλοκές μπορεί να τυχε κατά τα άλλα είναι ικανοποιημένος

Οι εμπλοκές είναι αδιανόητο να συμβαίνουν σε καινούργια όπλα.

Ποιες πρέπει να συγχωρούνται κατ'εμένα:
1. Ελαττωματικό φυσίγγι
2. Ξένα σώματα (ξύλα, φύλλα) μέσα στον μηχανισμό
3. Σπασμένα στοιχεία του όπλου-μηχανισμού
4. Σκουριασμένα στοιχεία του όπλου-μηχανισμού
5. Λανθασμένη λίπανση ή λιπαντικά
6. Φυσίγγια εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή (ειδικά στα αδράνειας)

Όλα τα παραπάνω τα έχω δει να συμβαίνουν.
Ένας είχε τιγκάρει τον μηχανισμό με γράσο θαλάσσης για να μην σκουριάσει :)

Από εκεί και πέρα στέλνεις το όπλο στον εισαγωγέα (όχι στον κάθε τυχόντα οπλουργό) και η τελική λύση αν το πρόβλημα δεν διορθωθεί είναι καρφίτσωμα στον τοίχο.
Ο οπλουργός μπορεί να σου βγάλει ένα κομμάτι πουρνάρι από τον μηχανισμό και να σου πει ότι άλλαξε κλείστρο !!!

Last edited:
Την Α400 που την έχει φίλος από καινούρια και ρίχνει πάρα πολλά φυσίγγια έχει πάει δύο φορές σε ΟΠΛΟΥΡΓΟ γιατί έκανε εμπλοκές μπορεί να τυχε κατά τα άλλα είναι ικανοποιημένος όσο για τη v3 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τις ντουφεκιες της τώρα μένει να δοκιμαστεί το σύστημα της Πάντως η 1100 που είχα δεν είχε κάνει ποτέ εμπλοκη
1100 ήταν το πρώτο όπλο μου άπειρες εμπλοκές. Μετά πήγα σε rafaello special lousso και 302.τωρα θα πάω σε lite, εμπλοκές γίνονται για χίλιους λόγους. Μόνο μιας εταιρείας έκαναν εμπλοκή τα όπλα από το εργοστάσιο κι αυτά προ δεκαετίας.

Πρώτες τουφεκιές με τη 304 χθες σε ένα γρήγορο απογευματινό View attachment 9525.....μια
χαρουλα, ανεβαίνει ωραία, ανάκρουση μηδέν ( με 32 γρ) και μου έρχεται γάντι η ρουφιάνα. ποιό κέντρο δε γίνεται.
Από πουλάκια στο μέρος που πήγα ελάχιστα, 5 πέρασαν και τα 4 έπεσαν ξερά, δυστηχως έχασα ένα κοτσύφι σκαλωμενο σε κισσό.
Αυτό το σκαλοπάτι στη βάση μου αρέσει πολλή.
Τρομερο τουφεκι , τρομερη σκανδαλη κ φοβερη κινηση

Αν τη θες για γουρούνι γιατί δε σκέφτεσαι την α350 wild boar που είναι και πιο φτηνή ή μήπως σ ενοχλεί το βάρος?
Και το βάρος είναι θέμα και δεν ήθελα σούπερ μαγκνουμ και έχει καλύτερο κοντάκι η α400

Και το βάρος είναι θέμα και δεν ήθελα σούπερ μαγκνουμ και έχει καλύτερο κοντάκι η α400
Κατά την άποψη μου η 350 είναι ο μοναδική μπερετα που αξίζει τα χρήματα της!Το σούπερ μαγκνουμ μόνο λόγω βάρους θα με ενοχλούσε!τωρα για το κοντάκι σίγουρα θα έχεις καλύτερη άποψη γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό κριτήριο!

Κατά την άποψη μου η 350 είναι ο μοναδική μπερετα που αξίζει τα χρήματα της!Το σούπερ μαγκνουμ μόνο λόγω βάρους θα με ενοχλούσε!τωρα για το κοντάκι σίγουρα θα έχεις καλύτερη άποψη γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό κριτήριο!
Δεν είναι υποκειμενικό! Έχει καλύτερο κοντάκι.

Δεν είναι υποκειμενικό! Έχει καλύτερο κοντάκι.
Υποκειμενικό καθαρά.το κοντάκι της lite ούτε μου έκατσε ούτε μου άρεσε.τη πήρε φίλος και τη πούλησε σε 2 μήνες γιατί δε βρήκε το κοντάκι ποτέ και πήρε μετά την xtreme.γενικα το θέμα όπλο είναι υποκειμενικο

Σε ποιο τομέα έχει καλύτερο,αν και δεν υπάρχει τίποτα πιο υποκειμενικό από το κοντάκι!
Δεν υπάρχει καλύτερο χειρότερο Ηλία.ειναι καθαρά τι σε βολεύει.εχω ρίξει με τη lite στο σκοπευτήριο και απλά δεν μου έκανε αυτό τ όπλο.πολυ ελαφρύ και το πιστολε του κοντακιου δεν με βόλεψε.εριξα με τη 350 ενός πιτσιρικά πριν τη πάρω για να δω τι γίνεται και ήταν σα να τη κρατούσα χρονια

Σε ποιο τομέα έχει καλύτερο,αν και δεν υπάρχει τίποτα πιο υποκειμενικό από το κοντάκι!
Μια μέρα στο σκοπευτήριο θα την δεις θα την πιάσεις θα ρίξεις και θα τά πούμε από κοντά να μου πεις την γνώμη σου.

Δεν υπάρχει καλύτερο χειρότερο Ηλία.ειναι καθαρά τι σε βολεύει.εχω ρίξει με τη lite στο σκοπευτήριο και απλά δεν μου έκανε αυτό τ όπλο.πολυ ελαφρύ και το πιστολε του κοντακιου δεν με βόλεψε.εριξα με τη 350 ενός πιτσιρικά πριν τη πάρω για να δω τι γίνεται και ήταν σα να τη κρατούσα χρονια
Η 350 τι είναι βρε Ευριπίδη! Σαν την lite είναι! Μην μπερδεύεται το βάρος του όπλου με το κοντάκι .

Status
Not open for further replies.
Back