Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρώτες τουφεκιές με τη 304 χθες σε ένα γρήγορο απογευματινό View attachment 9525.....μια
χαρουλα, ανεβαίνει ωραία, ανάκρουση μηδέν ( με 32 γρ) και μου έρχεται γάντι η ρουφιάνα. ποιό κέντρο δε γίνεται.
Από πουλάκια στο μέρος που πήγα ελάχιστα, 5 πέρασαν και τα 4 έπεσαν ξερά, δυστηχως έχασα ένα κοτσύφι σκαλωμενο σε κισσό.
Αυτό το σκαλοπάτι στη βάση μου αρέσει πολλή.
Καλοτουφεκη η γριούλα Γιάννο.πρεπει να είναι φωτιά στα καθιστά η Μπερέτα
.vert funny. .vert funny.

Η upland εχει πολυ καλη λαβη και κοντακι γαματο οπως ολες οι beretta.
Παρολα αυτα ξυλα καπλαμαδες με φιλμ...και απο τεχνολογια τα ιδια....επισης της εχουν βαλει και τα 5 τσοκ. Με 1300 την αγοραζα με 1780 αντε γεια...
Τι κέρατα σας αρέσει σ αυτό το πιστολάκι απ' τα lidl?είναι ότι πιο ψεύτικο κι ότι πιο μάπα έχω δει απ' τη μπερετα

Τι κέρατα σας αρέσει σ αυτό το πιστολάκι απ' τα lidl?είναι ότι πιο ψεύτικο κι ότι πιο μάπα έχω δει απ' τη μπερετα
Γι αυτό πήρα winchester για να κατεβάζω τση τσίχλες απο τα 100m :) :):rolleyes:.yel.:rolleyes:.sarcastic.

Last edited:
Γι αυτό πήρα winchester για να κατεβάζω τση τσίχλες απο τα 100m :) :):rolleyes:.yel.:rolleyes:
Αγορίνα εγώ που την επωμισα μου άρεσε περισσότερο από την uniko ,καλοζυγισμενο όπλο με πολύ καλό κοντάκι ,οκ τώρα το χρώμα που έχει σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι ,θέμα γούστου είναι και εγώ θα την προτιμούσα σε μαύρο .

Καλησπέρα,σήμερα πήρα από θεία μου Μια beretta 391 urika για να την καθαρίσω, ήταν του μακαρίτη του άντρα της.Το όπλο ήταν ακαθάριστο για καμιά δεκαετία, αφού το καθάρισα έριξα μερικά φυσίγγια άλλα με παραξένεψε το υπερβολικό λάκτισμα με 32 γραμμάρια,το όπλο αυτό ρυθμίζεται όπως και η baikal 155 ή είναι αυτορυθμιζομενο;

Καλησπέρα,σήμερα πήρα από θεία μου Μια beretta 391 urika για να την καθαρίσω, ήταν του μακαρίτη του άντρα της.Το όπλο ήταν ακαθάριστο για καμιά δεκαετία, αφού το καθάρισα έριξα μερικά φυσίγγια άλλα με παραξένεψε το υπερβολικό λάκτισμα με 32 γραμμάρια,το όπλο αυτό ρυθμίζεται όπως και η baikal 155 ή είναι αυτορυθμιζομενο;
Αυτορυθμιζομενο ειναι.δεν χρειαζεται καμμια ρυθμιση. Η 391 τα καταπινει ολα..δεν μπλοκαρει πουθενα. Η μονη καραμπινα που παιζει τωρα στην αγορα με συστημα αεριων και χρειαζεται ρυθμιση ειναι η baikal mp155

Έριξες στον αέρα για αυτό σου φάνηκε ότι κλωτσαγε αν ρίξεις στο κυνήγι δεν θα καταλάβεις τίποτα.

Το πιστόνι είναι αυτορυθμιζομενο και δε χρειάζεται τίποτα.τι αυλό έχει?18,4 ή 18,6?

Το πιστόνι είναι αυτορυθμιζομενο και δε χρειάζεται τίποτα.τι αυλό έχει?18,4 ή 18,6?
Ο αυλος είναι 18,3 το όπλο έχει βαλίτσα μεταφοράς 5 τσοκ,φλαντζα αλλαγής κλίσης , αλλα κλωτσάει πιο πολυ απο την auto5 του μπαμπα μου και απο την mp155 που εχω και αυτο ειναι που με παραξένεψε για οπλο αέριων

Ο αυλος είναι 18,3 το όπλο έχει βαλίτσα μεταφοράς 5 τσοκ,φλαντζα αλλαγής κλίσης , αλλα κλωτσάει πιο πολυ απο την auto5 του μπαμπα μου και απο την mp155 που εχω και αυτο ειναι που με παραξένεψε για οπλο αέριων
Στενός αυλός μικρός κώνος κι αν το κοντάκι δεν είναι στα μέτρα σου μου ακούγεται λογικό να σε κλωτσήσει.ειχα urica με 18,4 αλλά δεν είχα θέματα τέτοια

Τα μέτρα του κοντακιου και ειδικά το πιτσ δηλαδή η κλίση του πέλματος αν δεν είναι ιδέα σου τότε είναι λάθος το 18.3 για 32 γρ δδε δικαιολογει κλωτσιές πριν 20 χρόνια που ήταν το 80% έτσι γιατί δεν κλωτσαγαν αν και οι μπερετες τελευταία έχουν βελτιώσει τα κοντάκια οι παλαιότερες ήταν για κλάματα το κοντάκι ειδικά σε ψηλό άνθρωπο

Για εμάς τους κατόχους Μπερέτα σήμερα είναι η μέρα μας.αντε λοιπόν να το γιορτάσουμε όπως πρεπει .sarcastic.
Y8hV1N8.jpg

Status
Not open for further replies.
Back