Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά καλησπέρα !έχει κάποιος άποψη για την upland ,μου κάνει εντύπωση που δεν έχει τραβήξει αυτό το όπλο η τουλάχιστον εγώ νομίζω πως δεν έχει τραβήξει μιας και έχει εκπληκτικό κοντάκι ,την επωμιση στον καλκαντζακο και έπαθα την πλάκα μου

Παιδιά καλησπέρα !έχει κάποιος άποψη για την upland ,μου κάνει εντύπωση που δεν έχει τραβήξει αυτό το όπλο η τουλάχιστον εγώ νομίζω πως δεν έχει τραβήξει μιας και έχει εκπληκτικό κοντάκι ,την επωμιση στον καλκαντζακο και έπαθα την πλάκα μου
Ακριβή είναι Λευτέρη!επισης έχει να προσφέρει κάτι το καινούργιο;

Ηλία το καινούργιο που έχει είναι το kick-off στην μέση του κοντακιου χωρίς να έχω άποψη για την συγκεκριμένη φάση ,πιστεύω ότι έγινε για να εξαληφει αυτή η αίσθηση του μπροστά πίσω που νιώθουν κάποιοι ,αλλη διαφορά είναι ότι η βίδα που βιδωνει η τάπα της πάπιας είναι ατσάλινη και όχι αλουμινένια , παραδίδεται με 5 τσοκ ,άλλο look αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι το κοντάκι της το οποίο είναι πολύ πιο καλό από της προηγούμενες Α400 και ξέρεις πως έχω την uniko της upland το κοντάκι ειναι εξαιρετικό μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση ,τώρα την έχουν στα 1780 ,θα την είχα αγοράσει αλλά περιμένω να ακούσω και κάτι για το όπλο να πεσει και η τιμή .

Το κοντάκι δεν μου λέει κάτι,προτιμώ όπλο με 1300€ και θα φτιάξω κοντάκι στον μαστορα και θα είναι ακριβώς στα μέτρα μου και θα μου στοιχήσει και τα μισά λεφτά!
Ετσι ακριβως .Ολα τα εργοστασιακα για πεταμα ειναι

Εγώ προσωπικά όταν αγοράζω καραμπίνα αυτό που κοιτάω πρώτο είναι το κοντάκι και πως θα μου κάτσει το όπλο στην επωμιση ,ποτέ δεν σκέφτηκα να αγοράσω μια καραμπίνα που δεν μου έρχεται με την λογική ότι θα φτιάξω μετά κοντάκι .Για το σκοπευτήριο και ένα ποζε ναι θα αγόραζα ένα όπλο με την λογική να του φτιάξω άλλο κοντάκι .

Εγώ προσωπικά όταν αγοράζω καραμπίνα αυτό που κοιτάω πρώτο είναι το κοντάκι και πως θα μου κάτσει το όπλο στην επωμιση ,ποτέ δεν σκέφτηκα να αγοράσω μια καραμπίνα που δεν μου έρχεται με την λογική ότι θα φτιάξω μετά κοντάκι .Για το σκοπευτήριο και ένα ποζε ναι θα αγόραζα ένα όπλο με την λογική να του φτιάξω άλλο κοντάκι .
πολυ σωστα ,α400lite ,και α400 upland τα κοντακια τους ειναι διαστημικα αμα ριξεις θα καταλαβεις την διαφορα.[αμα αργεις να πατησης την σκανδαλη στο σωστο χρονο δεν σε σωνει το καλυτερο κοντακι του κοσμου να εχεις φτιαγμενο .]

Στα τέλη Οκτωμβρη ένας γνωστός στο χωριό κληρονόμησε μια Beretta A304 από το πατέρα του. Μου πρότεινε να τη πάρω γιατί δεν κυνηγάει και δεν ήθελε να πάει σε ξενα χέρια. Η τιμή ήταν σαν χάρισμα καιβτο όπλο ήταν σε κατάσταση άριστη μιας και ο πατέρας του δεν ήταν φανατικός κυνηγός. Τελικά μετά από κοντά τέσσερις μήνες και αφού ξεμπλεξε με τη γραφειοκρατία ο φίλος το όπλο από χθες βρίσκεται στη κατοχή μου.
Κάνη 71 εκ, τσοκ 2 σταθερό......
20200212_193552.jpg20200212_193531.jpg20200212_193853.jpg20200212_194228.jpg

Στα τέλη Οκτωμβρη ένας γνωστός στο χωριό κληρονόμησε μια Beretta A304 από το πατέρα του. Μου πρότεινε να τη πάρω γιατί δεν κυνηγάει και δεν ήθελε να πάει σε ξενα χέρια. Η τιμή ήταν σαν χάρισμα καιβτο όπλο ήταν σε κατάσταση άριστη μιας και ο πατέρας του δεν ήταν φανατικός κυνηγός. Τελικά μετά από κοντά τέσσερις μήνες και αφού ξεμπλεξε με τη γραφειοκρατία ο φίλος το όπλο από χθες βρίσκεται στη κατοχή μου.
View attachment 9502View attachment 9503View attachment 9504View attachment 9505
Καλοτουφεκο! Πραγματικα φαινεται σε αριστη κατασταση!

View attachment 9502View attachment 9503View attachment 9504View attachment 9505
Καλοριζικη Γιαννη, πιστευω με διασπορας θα ειναι μια χαρα στη μπεκατσα

Να την χαίρεσαι Γιάννη !
Ωραίο τουφέκι καλύτερο από τα άλλα 300 κατά την γνώμη μου
καλοτουφεκο!
Καλοτουφεκο! Πραγματικα φαινεται σε αριστη κατασταση!
Καλοριζικη Γιαννη, πιστευω με διασπορας θα ειναι μια χαρα στη μπεκατσα
Καλορίζικο φίλε!!
Καλοντουφεκο Γιαννο μου,όλα τα κέφια να σου κάνει εύχομαι!
Καλοριχτο Γιάννη! Να είσαι πάντα καλά να τη χαρείς την Ιταλίδα
Πολυ ωραιο οπλο!! Καλοριχτο Γιαννη!!
Σας ευχαριστώ παιδιά, να'στε καλά.

στα μπασιματα στης τσιχλες θα το καταευχαριστηθης,στης μπεκατσες μονο με ελικοειδη διασπορεα δουλεψε το .

Status
Not open for further replies.
Back