Καλησπέρα λεβέντες. Θέλω τις γνώμες σας για την Α400 lite τονίζω lite και όχι Light.. Αν και κάτοχος benelli εδώ και 10 χρόνια είμαι ανάμεσα σε berreta a400 lite και Remington v3..
Την έχει φιλαράκι στα γουρούνια και σε άλλα κυνήγια 2 χρόνια απροβληματιστη , ωραίες τουφεκιές και τρομερό κοντάκι.πολυ ωραίο τουφέκι.Καλησπέρα λεβέντες. Θέλω τις γνώμες σας για την Α400 lite τονίζω lite και όχι Light.. Αν και κάτοχος benelli εδώ και 10 χρόνια είμαι ανάμεσα σε berreta a400 lite και Remington v3..
Δεν σου έκανε καμία εμπλοκή. Έχει καλή κατανομή στα δραμια όπως οι benelli??Την έχει φιλαράκι στα γουρούνια και σε άλλα κυνήγια 2 χρόνια απροβληματιστη , ωραίες τουφεκιές και τρομερό κοντάκι.πολυ ωραίο τουφέκι.
Δεν ξέρει τι πάει να πει εμπλοκή,από δράμια ρίχνει της nsi με τσοκ carlson , έχει πάρει πολλά γουρούνια.Δεν σου έκανε καμία εμπλοκή. Έχει καλή κατανομή στα δραμια όπως οι benelli??
Καλησπέρα λεβέντες. Θέλω τις γνώμες σας για την Α400 lite τονίζω lite και όχι Light.. Αν και κάτοχος benelli εδώ και 10 χρόνια είμαι ανάμεσα σε berreta a400 lite και Remington v3..
Πιστευω πως το τεστ αυτο ειναι για φερματζιδες που ριχνουν γρηγωρα και δεν προλαβενουν να εχουν εικονα ριγας μονο κουμπωμα πατημαΑυτό το τεστ Churchill είναι μεγάλη απάτη πριν ένα μήνα κυνήγισα υδρόβια με έναν προταθλητη και μου έλεγε ότι το πρώτο πράγμα που κάνουμε στο όπλο είναι ρίχνουμε συμαδευτα για να δούμε την ευθιβολια του όπλου αν ολλα πάνε καλά και ρίχνει σωστά τότε πάμε στο κοντάκι και επιλέγουμε τι θέλουμε να κάνουμε μου είπε ότι έχει σταματήσει να κάνει το τεστ Churchill εδώ και πολλά χρώνια γιατί έχει μπερδέψει πολύ κόσμο ανάλογα το πώς βλέπει τι Ρήγα ξέρει που ρίχνει το όπλο τόσο απλά
Έλα που δεν είναι.....τόσο απλά!τόσο απλά
Για όλους είναι, για να έχει απόδοση όμως πρέπει το πάτημα να γίνεται πάντα στο ίδιο σημείο. Επίσης υποσυνείδητα μπορεί να κλέβουμε. Πρέπει να είμαστε...."ειλικρινείς" την ώρα που ρίχνουμε!Πιστευω πως το τεστ αυτο ειναι για φερματζιδες που ριχνουν γρηγωρα και δεν προλαβενουν να εχουν εικονα ριγας μονο κουμπωμα πατημα
Τεό τι πρωταθλητής ήταν ... Σε ποιο αγώνισμα ;πριν ένα μήνα κυνήγισα υδρόβια με έναν προταθλητη
Δες εδώ και ελπίζω η απόφαση να γίνει πιο εύκολη.οπότε η μόνη ουσιαστική τους διαφορά είναι η κάνη. Αχρωμιωτη η ρεμι χρωμιωμενη η Α400.. Δύσκολη απόφαση.
Αυτο λεμε οτι μπερδεβει αν δε ξερεις να την κανεις σωσταΓια όλους είναι, για να έχει απόδοση όμως πρέπει το πάτημα να γίνεται πάντα στο ίδιο σημείο. Επίσης υποσυνείδητα μπορεί να κλέβουμε. Πρέπει να είμαστε...."ειλικρινείς" την ώρα που ρίχνουμε!
Δλδ σε μια μακρυνη τραβερσα εσυ κουμπωνεις και ριχνεις???Για όλους είναι, για να έχει απόδοση όμως πρέπει το πάτημα να γίνεται πάντα στο ίδιο σημείο. Επίσης υποσυνείδητα μπορεί να κλέβουμε. Πρέπει να είμαστε...."ειλικρινείς" την ώρα που ρίχνουμε!
Αυτό το τεστ Churchill είναι μεγάλη απάτη πριν ένα μήνα κυνήγισα υδρόβια με έναν προταθλητη και μου έλεγε ότι το πρώτο πράγμα που κάνουμε στο όπλο είναι ρίχνουμε συμαδευτα για να δούμε την ευθιβολια του όπλου αν ολλα πάνε καλά και ρίχνει σωστά τότε πάμε στο κοντάκι και επιλέγουμε τι θέλουμε να κάνουμε μου είπε ότι έχει σταματήσει να κάνει το τεστ Churchill εδώ και πολλά χρώνια γιατί έχει μπερδέψει πολύ κόσμο ανάλογα το πώς βλέπει τι Ρήγα ξέρει που ρίχνει το όπλο τόσο απλά
Κυνήγι αγριόχοιρου.. Έχουν σχεδόν ίδιο βάρος ίδιο μήκος κάνης, παρόμοιο σύστημα (αεριων και οι δύο), προσαρμοζονται εύκολα χάρη στο πλήρη σετ φλατζων κολαρων αποστατων, οπότε η μόνη ουσιαστική τους διαφορά είναι η κάνη. Αχρωμιωτη η ρεμι χρωμιωμενη η Α400.. Δύσκολη απόφαση. Επίσης παρόμοια τιμή
Μία Ζωή χρωμιωμενες είχα. Μια χαρά σκότωναν. Μάλλον προς Α400 συγγλινω.Δες εδώ και ελπίζω η απόφαση να γίνει πιο εύκολη.
youtube.com/watch?v=A9v-MF0MTEk
Η χρωμιωση τι σε πειράζει ; Νομίζεις και εσύ ότι οι χρωμιωμενες κανες δεν σκοτώνουν ;
Το επίθετο του αρχηζει από Μ δεν μπορώ να πω κάτι πάρα πάνω έρχεται κάθε χρόνοΤεό τι πρωταθλητής ήταν ... Σε ποιο αγώνισμα ;
Ναι και δραμια θα ρίξω αλλά το φλαβαρη θα πάω και για φασσουλες ίσως και τσίχλες. Οπότε δεν θα βόλευε η slug κάνη. Το πρώτο μέλημα μου τόσα χρόνια ίσως και λάθος βέβαια ήταν να έχω απροβληματιστο σύστημα. Κοινώς να μην δω εμπλοκή ποτέ και σ αυτό βοηθάω κι εγώ που μετά το πολύ 50 φυσίγγια το καθαρίζω. Είτε αδρανεια είτε αέρια. Ακούω ότι έχει καλύτερο σύστημα η Α400