Μωρη μουχριτσα την έκανες πάλι τη λουμπινιά σου ε?καλοτουφεκο φιλαράκι τώρα που έμπλεξες κι εσύ με τη σκοπευτική ελιτ να σε δωΞέχασα να δώσω αναφορά στο Beretta team ότι από την Παρασκευή είμαι κάτοχος και ενός 686.
Μωρη μουχριτσα την έκανες πάλι τη λουμπινιά σου ε?καλοτουφεκο φιλαράκι τώρα που έμπλεξες κι εσύ με τη σκοπευτική ελιτ να σε δωΞέχασα να δώσω αναφορά στο Beretta team ότι από την Παρασκευή είμαι κάτοχος και ενός 686.
Εδω κρυφοφυλας ολη μέρα μωρη σουπιά του Λιβυκού πελάγους ;Μωρη μουχριτσα την έκανες πάλι τη λουμπινιά σου ε?καλοτουφεκο φιλαράκι τώρα που έμπλεξες κι εσύ με τη σκοπευτική ελιτ να σε δω
Καινούριο φίλε, 76 cm,18'6 optimaΚαλοτουφεκο συνάδερφε. Καινούργιο μεταγχι ; Λεπτομέρειες τσοκ μήκος κανών κλπ
Τρέμετε έρχομαιΜωρη μουχριτσα την έκανες πάλι τη λουμπινιά σου ε?καλοτουφεκο φιλαράκι τώρα που έμπλεξες κι εσύ με τη σκοπευτική ελιτ να σε δω
Με το καλό να το χαιρεσεΚαινούριο φίλε, 76 cm,18'6 optima
Όλοι οι μπερετακηδες έχουν φάκελο μωρη ασπρομαλα αλεπουΕδω κρυφοφυλας ολη μέρα μωρη σουπιά του Λιβυκού πελάγους ;
Καλοντούφεκο το εργαλείο Κώστα.
Αν ειναι να με φακελώσετε φεύγω μωρή σουπιά.Όλοι οι μπερετακηδες έχουν φάκελο μωρη ασπρομαλα αλεπου
Στάσου που πας μυγδαλαΑν ειναι να με φακελώσετε φεύγω μωρή σουπιά.
Καλοντουφεκο Δημήτρη, να'σαι γερός να το χαρείς.Ειπα να περάσω κι εγω από δω μια βόλτα να δω τι σοι παρέα είστε. Ευριπίδης κλπ φρούτα.
Απο καιρο έψαχνα κατι ελαφρύ και σε 66 εκ. για τα πολύωρα περπατητά στην τσίχλα,γιατι τα 3,5 κιλα της sx3 δεν παλεύονται και μαλιστα με τις επικονδυλιτιδες . Ετσι λοιπον άρπαξα την ευκαιρία και πηρα την 391 light του Παναγιωτη και ελπίζω να μου κανει τα χατίρια.
Μάνο το Σάββατο όπως θα είδες πήγα καλουτσικα την Κυριακή όμως με έβαλε ο διάολος και το πείραξα..... αλλού για αλλού. Δευτέρα πήγα στον Ψυλλάκη και μου έκανε αρκετές αλλαγές. Τρίτη Σχιστό μετά την δουλειά, 21-18 . Καθόλου άσχημα. Την επόμενη θα δούμε αν ήταν απο τύχη η το όπλο κάθεται σωστα
Από δω η γυναίκα μου και από κει το αίσθημα μου
Ήθελες να δεις το φως το αληθινό μητσο μάλλον και άσε τα υπόλοιπα!!Ειπα να περάσω κι εγω από δω μια βόλτα να δω τι σοι παρέα είστε. Ευριπίδης κλπ φρούτα.
Απο καιρο έψαχνα κατι ελαφρύ και σε 66 εκ. για τα πολύωρα περπατητά στην τσίχλα,γιατι τα 3,5 κιλα της sx3 δεν παλεύονται και μαλιστα με τις επικονδυλιτιδες . Ετσι λοιπον άρπαξα την ευκαιρία και πηρα την 391 light του Παναγιωτη και ελπίζω να μου κανει τα χατίρια.
Ε για τις τσιχλες καλη θα ναιΉθελες να δεις το φως το αληθινό μητσο μάλλον και άσε τα υπόλοιπα!!
Καλορίζικο Δημήτρη!Ειπα να περάσω κι εγω από δω μια βόλτα να δω τι σοι παρέα είστε. Ευριπίδης κλπ φρούτα.
Καλορίζικο, καλοτουφεκο, να είσαι γερός να το χαρείς!Ξέχασα να δώσω αναφορά στο Beretta team ότι από την Παρασκευή είμαι κάτοχος και ενός 686.