καλορίζικο το εργαλείο
καλορίζικο το εργαλείο
Να τα χαιρεσε τα μωρά φιλαράκι.κουκλα η δικανια
Καλορίζικο το νέο μωρό Δημήτρη!! Εύχομαι να σου βγάλει τρελα γούστα. Άντε σειρά μου να πάρω μια a400 upland να με φακελώσει και ο @evripidis302Ειπα να περάσω κι εγω από δω μια βόλτα να δω τι σοι παρέα είστε. Ευριπίδης κλπ φρούτα.
Απο καιρο έψαχνα κατι ελαφρύ και σε 66 εκ. για τα πολύωρα περπατητά στην τσίχλα,γιατι τα 3,5 κιλα της sx3 δεν παλεύονται και μαλιστα με τις επικονδυλιτιδες . Ετσι λοιπον άρπαξα την ευκαιρία και πηρα την 391 light του Παναγιωτη και ελπίζω να μου κανει τα χατίρια.
Καλοτουφεκο το οπλο Δημητρη ευχομαι να το χαρεις και να το λιωσεις στο τουφεκιδιΕιπα να περάσω κι εγω από δω μια βόλτα να δω τι σοι παρέα είστε. Ευριπίδης κλπ φρούτα.
Απο καιρο έψαχνα κατι ελαφρύ και σε 66 εκ. για τα πολύωρα περπατητά στην τσίχλα,γιατι τα 3,5 κιλα της sx3 δεν παλεύονται και μαλιστα με τις επικονδυλιτιδες . Ετσι λοιπον άρπαξα την ευκαιρία και πηρα την 391 light του Παναγιωτη και ελπίζω να μου κανει τα χατίρια.
Δεν τα λέει και όλα ,το ρυθμιζόμενο το κρατασ κρυφό χαχαχα!!!!Καλορίζικο φίλε Κώστα .Καλοτουφεκο συνάδερφε. Καινούργιο μεταγχι ; Λεπτομέρειες τσοκ μήκος κανών κλπ
Πατριωτη σε καμακοσε κ εσενα η τριενα???Ειπα να περάσω κι εγω από δω μια βόλτα να δω τι σοι παρέα είστε. Ευριπίδης κλπ φρούτα.
Καλοριζικο το νεο οπλο Δημητρη!!!Ειπα να περάσω κι εγω από δω μια βόλτα να δω τι σοι παρέα είστε. Ευριπίδης κλπ φρούτα.
Καλοριζικο και καλα κυνηγια!!!!Ξέχασα να δώσω αναφορά στο Beretta team ότι από την Παρασκευή είμαι κάτοχος και ενός 686.
Λευτέρη κανόνισε να βρεθούμε για μαθήματαΔεν τα λέει και όλα ,το ρυθμιζόμενο το κρατασ κρυφό χαχαχα!!!!Καλορίζικο φίλε Κώστα .
Νίκο αν θες εξήγησε τι εννοείς με το μέτρα έρχονται καλυτερα, εχω κ εγώ τριαιναΠατριωτη σε καμακοσε κ εσενα η τριενα???
καλοντουφεκη να την χαρεις!!! ααα αυτες η τριενες ερχοντα καλυτερα στα μετρα
[/QUOT
Το απόγευμα σκέφτομαι να πάω Ασπρόπυργο να ρίξω skeet ,εάν βρεθεί παρέα είμαι μέσα σίγουρα ,για μόνος μου το σκέφτομαι,δεν μου αρέσει να ρίχνω μόνος μου η παρεούλα αλλάζει την φάση προς το καλύτερο .Λευτέρη κανόνισε να βρεθούμε για μαθήματα
Λευτέρη εγώ μόνο Σ/ΚΤο απόγευμα σκέφτομαι να πάω Ασπρόπυργο να ρίξω skeet ,εάν βρεθεί παρέα είμαι μέσα σίγουρα ,για μόνος μου το σκέφτομαι,δεν μου αρέσει να ρίχνω μόνος μου η παρεούλα αλλάζει την φάση προς το καλύτερο .
Αλλαξοπιστησες?πάει ήρθε το τέλος του κόσμου τωρα παρακαλώ τους mod ν αλλάξει τ όνομα σε Dimitris berettaΝίκο αν θες εξήγησε τι εννοείς με το μέτρα έρχονται καλυτερα, εχω κ εγώ τριαινα
Τριαινα πηρα για χταπόδια ρε ΕυριΑλλαξοπιστησες?πάει ήρθε το τέλος του κόσμου τωρα παρακαλώ τους mod ν αλλάξει τ όνομα σε Dimitris beretta
Αααααα εμ πέστο ντε κι εσκασαΤριαινα πηρα για χταπόδια ρε Ευρι
αν αποκτησει καποια στιγμη καποια winchester η browning με συνθετικα μερη θα βρεις τις εξηγησεις μονο σουΝίκο αν θες εξήγησε τι εννοείς με το μέτρα έρχονται καλυτερα, εχω κ εγώ τριαινα