Για βγαλε να δουμε τι θα δουμε.....αν το πλακωσω στα νιτρα λετε να καθαρισει; εφτασε τα 2000 φυσίγγια απ την ληξη του κυνηγιου και δεν τολμαω να βγαλω το πιστονι. το πουρι ξεπερναει το 1 χιλιοστο οπως φαίνεται παμε για 2 σε λιγο View attachment 16803
Μια χαρα διατιριτε καθαρο εκει που πρεπει
Ωραιος.....και δουλευε???? Τι φυσιγγια δουλευες?
Ασχολίαστο!!!!! Πρέπει να σε πάρουν στα τεστ δοκιμών και αντοχής όπλων
Κανονικοτατα ουτε εγω το περιμενα , 28αρια εριχνα διαφορες μαρκεςΩραιος.....και δουλευε???? Τι φυσιγγια δουλευες?
Σαν καρβουνακι για λιβανισμα έγινε
Μπραβο....αυτο ειναι ωραιο τεστ.....η Α350 ειναι?Κανονικοτατα ουτε εγω το περιμενα , 28αρια εριχνα διαφορες μαρκες
Α400 xtreme plusΜπραβο....αυτο ειναι ωραιο τεστ.....η Α350 ειναι?
Μπραβο Σπυρο να τη χαιρεσαι με υγεια....μου φανηκε σαν το πιστονι της Α350Α400 xtreme plus
Τα ίδια σωθικά έχουνΜπραβο Σπυρο να τη χαιρεσαι με υγεια....μου φανηκε σαν το πιστονι της Α350
Δεν το ηξερα.....οποτε καλα μου φανηκεΤα ίδια σωθικά έχουν
Και τα 24αρια που τις εριξα εγω, γαζί τα πήγαινε!Κανονικοτατα ουτε εγω το περιμενα , 28αρια εριχνα διαφορες μαρκες
Ούτε μπουρί από στόφα να ήταν!!!!
Δεν έχει θέμα να ρίχνει ότι και να χει πάνω αλλά καθαρίζει πολύ εύκολα.ριξτου λίγο λάδι και λίγο τρίψιμο με συρματάκι.ουτε νίτρα ούτε τιποταΚανονικοτατα ουτε εγω το περιμενα , 28αρια εριχνα διαφορες μαρκες
Το ίδιο ακριβώς εχουνεΜπραβο Σπυρο να τη χαιρεσαι με υγεια....μου φανηκε σαν το πιστονι της Α350
Ωραια.....την αγορασε ενας φιλος ελαφρα μεταχειρισμενη....ανυπομονω να παω να ριξουμε καμια τουφεκια......Το ίδιο ακριβώς εχουνε
Άστο όπως είναι, αν καθαριστεί θα αρχίσει πάλι τα γνωστααν το πλακωσω στα νιτρα λετε να καθαρισει; εφτασε τα 2000 φυσίγγια απ την ληξη του κυνηγιου και δεν τολμαω να βγαλω το πιστονι. το πουρι ξεπερναει το 1 χιλιοστο οπως φαίνεται παμε για 2 σε λιγο View attachment 16803