Μην μπερδευεσαι με πενελι αμερικανικα και πορτοκαλοβελγικοκάτι τεσπαΆστο όπως είναι, αν καθαριστεί θα αρχίσει πάλι τα γνωστα
Μην μπερδευεσαι με πενελι αμερικανικα και πορτοκαλοβελγικοκάτι τεσπαΆστο όπως είναι, αν καθαριστεί θα αρχίσει πάλι τα γνωστα
Έχεις κανα θέμα με τα αμερικανικά φιλαράκι???Μην μπερδευεσαι με πενελι αμερικανικα και πορτοκαλοβελγικοκάτι τεσπα
Για την 350 δεν έχω ακουσει απο κανένα κακή κουβέντα!Με αυτα που βλεπω ομολογω οτι η A350 και η V3 μου εχουν κεντρισει το ενδιαφερον...
Αν την εχεις και με δευτερο ελατηριο και ταπα αποθηκης (για να βγαινει η προεκταση οταν θες) ειναι μια πολυ καλη επιλογη. BERETTA σε πολυ καλη τιμη...Για την 350 δεν έχω ακουσει απο κανένα κακή κουβέντα!
Εάν εξαιρέσεις το βάρος και το φινίρισμα βλητικα είναι κανονι, σε ένα φιλαράκι στο χωριό που την πήραμε με διαφορά μηνών δεν του ρίχνει τα 28αρια. Και όταν έριχνα στις τσίχλες 28nsi ήρθε στο καρτέρι μου γιατί δεν το πίστευε, και όντως στο όπλο του δεν ταριχνε.Δεν ξέρω εάν ήταν ακαθάριστο το συγκεκριμένο,αλλά όποιος φίλος έχει μπορεί να μας ενημερώσει. 24 δεν έχω ρίξει και δεν ξέρωΓια την 350 δεν έχω ακουσει απο κανένα κακή κουβέντα!
Η Α350 εχει καννη stellium;Για την 350 δεν έχω ακουσει απο κανένα κακή κουβέντα!
εεεεε όχι όχι ζητώ ταπεινά συγγνωμηΈχεις κανα θέμα με τα αμερικανικά φιλαράκι???
Ναι γι αυτό έχει αυτή την βλητικη απόδοση δεν διαφέρει σε τίποτα από την Α400 μόνο στο φινίρισμα διαφέρουν όλα τα υπόλοιπα τα εντός είναι τα ίδια. Για τα λεφτά της προσφοράς που είναι τώρα δεν έχει αντίπαλο.Αυτη την στιγμή μαζί με ένα δύο μοντέλα μπενελι το μπεκατσια το m1 το μοντεφελτρο το l4s,μπορεί να μου διαφεύγει και κάποιο ακόμα,είναι οπλα που αξίζουν και το τελευταίο ευρώΗ Α350 εχει καννη stellium;
Η ν3 σου ρίχνει απροβληματιστα τα 24αρια! Η αλήθεια είναι παντως πως 3,5αρι όπλο δεν έχει φτιαχτεί για να ρίχνει 24αρια! Εμένα προσωπικα δεν θα με πείραζε!Εάν εξαιρέσεις το βάρος και το φινίρισμα βλητικα είναι κανονι, σε ένα φιλαράκι στο χωριό που την πήραμε με διαφορά μηνών δεν του ρίχνει τα 28αρια. Και όταν έριχνα στις τσίχλες 28nsi ήρθε στο καρτέρι μου γιατί δεν το πίστευε, και όντως στο όπλο του δεν ταριχνε.Δεν ξέρω εάν ήταν ακαθάριστο το συγκεκριμένο,αλλά όποιος φίλος έχει μπορεί να μας ενημερώσει. 24 δεν έχω ρίξει και δεν ξέρω
Ναι Λιάκο αυτά τα όπλα δεν είναι φτιαγμένα γι αυτά τα γραμμάρια αλλά αν τα ρίχνουν καλοδεχουμεναΗ ν3 σου ρίχνει απροβληματιστα τα 24αρια! Η αλήθεια είναι παντως πως 3,5αρι όπλο δεν έχει φτιαχτεί για να ρίχνει 24αρια! Εμένα προσωπικα δεν θα με πείραζε!
Ευχαριστω!! Οπως λεει κ ο Ηλιας....Οπλο s.magnum που ριχνει και τα 28αρια ειναι μια χαρα πιστευω....μην ξαφνιαζομαστε αν παθαινουν κ καμια εμπλοκη...Ναι γι αυτό έχει αυτή την βλητικη απόδοση δεν διαφέρει σε τίποτα από την Α400 μόνο στο φινίρισμα διαφέρουν όλα τα υπόλοιπα τα εντός είναι τα ίδια. Για τα λεφτά της προσφοράς που είναι τώρα δεν έχει αντίπαλο.Αυτη την στιγμή μαζί με ένα δύο μοντέλα μπενελι το μπεκατσια το m1 το μοντεφελτρο το l4s,μπορεί να μου διαφεύγει και κάποιο ακόμα,είναι οπλα που αξίζουν και το τελευταίο ευρώ
Ευρι τριάντα πτυχια ιατρικής έχω κ θα μπερδευτώ με το κρυωμα ;;;Μην μπερδευεσαι με πενελι αμερικανικα και πορτοκαλοβελγικοκάτι τεσπα
Γκουχου ΓκουχουΕυρι τριάντα πτυχια ιατρικής έχω κ θα μπερδευτώ με το κρυωμα ;;;
Να έχεις στείλει στο κατάστημα, άδεια αγοράς και χρήματα και νά περιμένεις με λαχτάρα το νέο σου οπλακι .Καλησπέρα σας,
Μιας που είμαι στην περίοδο αναζήτησης όπλου πέρασα από γνωστό κυνηγετικό κατάστημα της κεντρικής Μακεδονίας και επωμισα την νέα α300 outlander μιας που η χρηματική κατηγορία αυτή είναι που με ενδιαφέρει!!
Μετά από αρκετές επωμισεις σήκωσα ελαφρώς το κεφάλι να κοιτάξω την ευθύτητα της ρίγας... ΘΕΟΣΤΡΑΒΗ!!
Δεν είπα κάτι στον καταστηματάρχη μιας που το όπλο το έβγαλε από κουτί κλειστο!!
Έχετε συναντήσει κάτι παρόμοιο σε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ όπλο ;
Ακριβώς αυτό... το όπλο προοριζόταν για παραγγελία και απλά το άνοιξε να μου το δείξει !!!Να έχεις στείλει στο κατάστημα, άδεια αγοράς και χρήματα και νά περιμένεις με λαχτάρα το νέο σου οπλακι .
Οι αγορές από απόσταση κρύβουν πολλά τέτοια και η επιστροφή είναι πολύ δύσκολη γι'αυτό πρέπει να ελέγξεις το όπλο ο ίδιος πριν ολοκληρώσεις την διαδικασία.Ακριβώς αυτό... το όπλο προοριζόταν για παραγγελία και απλά το άνοιξε να μου το δείξει !!!
Κολλησες κορωνοιο νεε ;;Γκουχου Γκουχου