Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αχ βλεπω κατι διαφιμισεις της μπερεττα με οπλα και ρουχα και δεν βλεπω ουτε θυραμα ουτε τουφεκιες σε αυτο ακου εκει που καταντισαμε να φοβουντε οι ετεριες κολλωσοι να κανουν διαφιμηση με εικονες κυνηγιου

Αχ βλεπω κατι διαφιμισεις της μπερεττα με οπλα και ρουχα και δεν βλεπω ουτε θυραμα ουτε τουφεκιες σε αυτο ακου εκει που καταντισαμε να φοβουντε οι ετεριες κολλωσοι να κανουν διαφιμηση με εικονες κυνηγιου
Τι θήραμα να βάλουν αφού δεν σκοτώνουν ούτε αυτές πλέον
Καθώς εξαγόρασε την benelli την πήρε και αυτή η κάτω βόλτα .yel.

Καλό αλλα η καννη ειναι φιξ μαζί με τη βαση του κλείστρου, στο καθάρισμα εχει λιγο πιο πολλη φασαρια
Οσα ισα πιο ευκολο ειναι γτ εχεις μιση βαση να χωσεις τα χερια σου ανετα και αλλο μισο το φοντερο που και παλι φτανεις τα παντα ευκολα

Δεν με βολευει οταν περνάω βεργες,πανια κλπ. Ειδικά αν ριξεις και κανεναν ελικοειδή που λερωνει τα παντα οταν τραβας την βουρτσα πισω γεμιζει ο τοπος σαβουρα. Παρολα αυτά, μου αρεσει εξισου και αυτός ο μηχανισμός και ο περιστροφικός.

Εγω αυτο το συστημα καννη- πανω μερος βασης ενα κομματι νομιζω οτι ειναι πολυ στιβαρο, δινει χαμηλο προφιλ και ωραια σκοπευτικη γραμμη σε συνδυασμο με τη φλατ ριγα. Για το καθαρισμα θελει μεγαλο μηκος βεργας ιδιως αν η καννη ειναι μεγαλυτερη απο 66 εκ. Αυτο που λεει ο Γιαννης για τη σαβουρα ισχυει. Το υπολοιπο καθαριζει για πλακα

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω ένα τσοκ victory lm για την vitoria με 71 εκ κάννη και αυλό 18,4. Τα τσοκ που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι το 4 πολύ και το 3. Το lm είναι κάτι ενδιάμεσο και έχει και την ευκολία να βγαίνει χωρίς κλειδί. Το θέλω και για σκοπευτήριο (sporting). Κυνηγω κυρίως τσιχλα. Αξίζει η αγορά 57€ συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών (από beretta store) η να κάτσω στα αυγά μου; Για να πω την αλήθεια μου αρέσει οπτικά ετσι για να γουστάρω. Αν έχει και καλύτερη απόδοση ακόμα καλύτερα. Όχι ότι εγώ θα καταλάβω διάφορα αφού ακόμα δεν έχω μάθει να τουφεκαω καλά καλά. Για να λέμε και του στραβου το δίκιο.

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω ένα τσοκ victory lm για την vitoria με 71 εκ κάννη και αυλό 18,4. Τα τσοκ που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι το 4 πολύ και το 3. Το lm είναι κάτι ενδιάμεσο και έχει και την ευκολία να βγαίνει χωρίς κλειδί. Το θέλω και για σκοπευτήριο (sporting). Κυνηγω κυρίως τσιχλα. Αξίζει η αγορά 57€ συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών (από beretta store) η να κάτσω στα αυγά μου; Για να πω την αλήθεια μου αρέσει οπτικά ετσι για να γουστάρω. Αν έχει και καλύτερη απόδοση ακόμα καλύτερα. Όχι ότι εγώ θα καταλάβω διάφορα αφού ακόμα δεν έχω μάθει να τουφεκαω καλά καλά. Για να λέμε και του στραβου το δίκιο.
Πολύ σωστή επιλογή, για εμένα πάρε το ic δεν έχει τόση μεγάλη διαφορά με το lm, θα το ευχαριστηθης αυτό το τσοκ. Σίγουρα θα σου δώσει το κάτι παραπάνω.

Αν τα έχεις τα 57 πάρτο.
Μην περιμένεις θαύματα απλά βολεύει το ξεβίδωμα

Κώστα πήρα πριν λίγες μέρες το Victory IC για την Outlander γιατί ήθελα κάτι πιο ανοιχτό από το μαμά 3αρι. Το είχε βγάλει προσφορά στο estore η Beretta (Ιταλία) 28ε + 12ε μεταφορικα (το παρέλαβα σπίτι σε 2 εργάσιμες με DHL). Τώρα είναι στα 45ε. Αν δεν το βιάζεσαι βγάζει συχνά προσφορές. Ελλάδα έχει 75ε το Victory.

278060563_714096796276241_7314860483956284203_n.jpg278403831_1234686920602580_4302401534952711314_n.jpg

Κώστα πήρα πριν λίγες μέρες το Victory IC για την Outlander γιατί ήθελα κάτι πιο ανοιχτό από το μαμά 3αρι. Το είχε βγάλει προσφορά στο estore η Beretta (Ιταλία) 28ε + 12ε μεταφορικα (το παρέλαβα σπίτι σε 2 εργάσιμες με DHL). Τώρα είναι στα 45ε. Αν δεν το βιάζεσαι βγάζει συχνά προσφορές. Ελλάδα έχει 75ε το Victory.

View attachment 46734View attachment 46735
Λες να περιμένω; Έτσι κι αλλιώς θα το έπαιρνα μετά το Πάσχα. Τώρα έχει άλλες προτεραιοτητες Μέχρι εκεί βιδωνει η δεν το έχεις πάει τερμσ

Λες να περιμένω; Έτσι κι αλλιώς θα το έπαιρνα μετά το Πάσχα. Τώρα έχει άλλες προτεραιοτητες Μέχρι εκεί βιδωνει η δεν το έχεις πάει τερμσ
Για μένα αξίζει να περιμένεις απλά κοίτα συχνά τις τιμές. Μέχρι εκεί πάει. Με το χέρι το έσφιξα δεν χρειάζεται κλειδί. Εφαρμόζει τέλεια.

Status
Not open for further replies.
Back