Γιατί; Εμένα ίδια μου φαίνονταιΚι ομως πιοτηκα τα μπρεττα ειναι μπροστα
Γιατί; Εμένα ίδια μου φαίνονταιΚι ομως πιοτηκα τα μπρεττα ειναι μπροστα
Πολύ ωραίο Παντελή ,να το χαίρεσαι.Ειναι όπλο που θα με ενδιέφερε και εμένα να αποκτήσω κάποια στιγμή και στις προδιαγραφές που είναι το δικό σου,αλλά από τη μια έχω 5 όπλα από την άλλη είμαι και αριστερόχειρας .Που να βρεις αριστερό όπλο και όπως το θέλεις , εκτός από καινούργιο.Ναι Παναγιώτη, μάγκνουμ είναι και το πήρα μεταχειρισμένο πριν τρία χρόνια, αλλά του κουτιού, είχε ρίξει το πολύ δύο κουτιά φυσίγγια όλα κι όλα. Με τη θήκη του αγρατσούνιστη, πλήρη αξεσουάρ, χαρτιά, κλπ., Το είχε δει τότε ο Βαγγέλης και το είχε περιποιηθεί, λίπανση εξωλκέων κλπ.
View attachment 46860View attachment 46861View attachment 46862
Το είχα πάρει σε μεγάλη ευκαιρία, στο 40% της ονομαστικής του αξίας.
Για μετρα να δουμεΓιατί; Εμένα ίδια μου φαίνονται
Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη, αλλά αν θυμάσαι κι εγώ αριστερά επωμίζω. Το κοντάκι ήταν δεξί και το γύρισα, ο Βαγγέλης, όπως και κάποιοι άλλοι, έχει πρέσα. Κάποια στιγμή βρήκα και ένα ρυθμιζόμενο κοντάκι, αλλά μετά έμπλεξα με ένα Benelli 828 που ρυθμίζεται με φλάντζες όπως οι καραμπίνες...Πολύ ωραίο Παντελή ,να το χαίρεσαι.Ειναι όπλο που θα με ενδιέφερε και εμένα να αποκτήσω κάποια στιγμή και στις προδιαγραφές που είναι το δικό σου,αλλά από τη μια έχω 5 όπλα από την άλλη είμαι και αριστερόχειρας .Που να βρεις αριστερό όπλο και όπως το θέλεις , εκτός από καινούργιο.
Τι να μετρήσω Τόλη; Πάχος τοιχωμάτων; Δεν έχω και αξιόπιστο παχύμετρο...Για μετρα να δουμε
Φουστες και συσφιξηΤι να μετρήσω Τόλη; Πάχος τοιχωμάτων; Δεν έχω και αξιόπιστο παχύμετρο...
Για λέγε, τι ξέρεις;
Τολη κατα τη γνωμη σου τα μπερεττα μομπιλ έχουν πιο καλή κατανομή;Φουστες και συσφιξη
Πάρε μυαλωμενα τσοκ.Τολη κατα τη γνωμη σου τα μπερεττα μομπιλ έχουν πιο καλή κατανομή;
Ναι και πιοτητα και διαστασεις και συνεπως κατανομες στην ονομαστηκη αποδωσηΤολη κατα τη γνωμη σου τα μπερεττα μομπιλ έχουν πιο καλή κατανομή;
Ειναι λιγο τσιμπημενα για τα κυβικά μου.Πάρε μυαλωμενα τσοκ.
Αξίζουν όμως.Μην πάρεις κάτι που μπορεί να το έχεις ήδη.Ειναι λιγο τσιμπημενα για τα κυβικά μου.
Οντως ειναι τσιμπημενα. Ομως απ οτι λενε τα παιδιά ειναι παρα πολυ καλα. Εγω τελικά παραγγειλα ενα gemini lm εσω εξω non ported για τη vitoria μου. Ο λογος που το πηρα ειναι για ευκολία γιατι ξεβιδωνει χωρις κλειδί για συντηρηση και γιατι μου αρεσει και οπτικα στο οπλο. Τωρα για συγκεντρωσεις και αποδοση δε μπορω να πω. Αμα φτασω σε επιπεδο να ψαχνομαι για το 5% που θα μου δωσει παραπανω καποιο τσοκ, τοτε ισως να μη χρειαζομαι αλλα τσοκ.Ειναι λιγο τσιμπημενα για τα κυβικά μου.
Εγω που μετρησα το μαμα μομπιλε ντεμι της βιτορια ηταν ακριβως 17,9 με αυλο 18,4Για μετρα να δουμε
Αμα τα δοκιμασεις σφύρα μου σε παρακαλώ.Οντως ειναι τσιμπημενα. Ομως απ οτι λενε τα παιδιά ειναι παρα πολυ καλα. Εγω τελικά παραγγειλα ενα gemini lm εσω εξω non ported για τη vitoria μου. Ο λογος που το πηρα ειναι για ευκολία γιατι ξεβιδωνει χωρις κλειδί για συντηρηση και γιατι μου αρεσει και οπτικα στο οπλο. Τωρα για συγκεντρωσεις και αποδοση δε μπορω να πω. Αμα φτασω σε επιπεδο να ψαχνομαι για το 5% που θα μου δωσει παραπανω καποιο τσοκ, τοτε ισως να μη χρειαζομαι αλλα τσοκ.
Γιαννη θα ποσταρω φωτο απο τουφεκια σε χαρτονι 1Χ1. Θελω κι εγω να δω τι συγκεντρωση κανει με 28γρ 7 1/2, που σκοπευω να χρησιμοποιησω σε τσιχλα και στη vitoria και στο δικανακι μου.Αμα τα δοκιμασεις σφύρα μου σε παρακαλώ.
Κωστα στο series 2 πως σου φαίνεται? Μήπως έχεις δοκιμάσει και το series 5?Το φυσιγγι ψαχνω. Η το series 2 lambro η το nsi due europe
Το εχω μια φορα στην τσιχλα. Καλο μου φανηκε Κωστα. Πουλακια πηρα. Και μαλακο ηταν Το 5 δεν το εχω παρειΚωστα στο series 2 πως σου φαίνεται? Μήπως έχεις δοκιμάσει και το series 5?