Κι εγω την εχω. αλλα σε μικρο βαθμο, λογω ασχετοσυνηςΑυτο με την τσοκιτιδα ξανά πες το μπας κ το καταλάβουμε!!!
Εγω παραγγειλα και lm για τη βιτορια που εχω. Λες και θα καταλαβω διαφορα. Και εχω και τα 5 ηδη. ΧαχαχαΕγώ να δεις ασχετοσύνη και μόλις άλλαξα όπλο αντε να παρω αυτό το τσοκ αντε να δοκιμάσω εκείνο!!
Καλορίζικο!Καλησπέρα σε όλους.Απο σήμερα και εγώ στο beretta team αφού μόλις παρέλαβα το 1301 comp μεταχειρισμένο σχεδόν αχρησιμοποιητο.Το όπλο θα χρησιμοποιήθει κυρίως σκοποβολή με μόνοβολα .Επειδή το όπλο που είχα μέχρι τώρα έχει κάνης slug θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να ρίχνω μόνοβολα με το τσοκ της beretta που γράφει IC καθότι λίγο άσχετος με αυτά,ευχαριστώ.
Αφού έχεις έσω έξω ... τι το θες το κλειδί ?Φιλε χρησιμοποιώ τα εργοστασιακά ένα καρλσον 3.5* και το μπακ Κικς δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο στην μισή σεζόν που έχω το όπλο. Αλλά σίγουρα καλό θα είναι να αγοράσω κάποιο κλειδί κάποια στιγμη
Πολλοί το κάνουν ... ένας διάβασα εδώ (αν θυμάμαι καλά) έχασε και δάχτυλα.Και να ξεχαστεις να πας να τσεκαρεις το τσοκ με γεματο οπλο. Ε ρε γλεντια
Που τα είδες τα σταθερά ...Σταθερά τσοκ Κυριοι! ουτε ξεσφιγματα, καθαρισματα, κολληματα. Μονο με το φυσιγγι ασχολεισαι. Δεν κολλας και τσοκιτιδα Η λυση και στα προβληματα βλητικης
Σιγά μη πάθουν εγκεφαλικο. Έχω δει στο σκοπευτήριο μαλακίες αβερτα. Είναι ένας μεγάλος σε ηλικία μάλιστα που τα χει γαμησει όλα. Όταν αλλάζει βατήρα έχει το όπλο (καραμπίνα) σα μωρό με την κάννη προς τον κόσμο, αφηνει το όπλο όταν είναι στο βατήρα γιατί κουράζεται, κι άλλα τέτοια.Πολλοί το κάνουν ... ένας διάβασα εδώ (αν θυμάμαι καλά) έχασε και δάχτυλα.
Εγώ πάλι παρόλο που δεν ακουμπάει κανένας το όπλο μου κάθε φορά που θα το βγάλω από την θήκη για κυνήγι ανοίγω το κλείστρο και κοιτάζω την κάνη εσωτερικά από μπροστά.
Έχει γίνει συνήθεια.
Μερικοί με δουλεύουν, άλλοι φοβούνται.
Στο σκοπευτήριο το κάνω ψιλοκρυφά μην πάθει εγκεφαλικό κανένας ...
Αλλά τουφεκιά πριν ελέγξω εσωτερικό δεν έχω ρίξει 30 χρόνια τώρα.
Μια μαλακία να γίνει ... την πάτησες ...
Όταν ακούω ανθρώπους να λένε "εγώ είμαι προσεκτικός και δεν έχω πάθει τίποτα μέχρι τώρα" δύο πράγματα συνήθως συμβαίνουν.Σιγά μη πάθουν εγκεφαλικο. Έχω δει στο σκοπευτήριο μαλακίες αβερτα. Είναι ένας μεγάλος σε ηλικία μάλιστα που τα χει γαμησει όλα. Όταν αλλάζει βατήρα έχει το όπλο (καραμπίνα) σα μωρό με την κάννη προς τον κόσμο, αφηνει το όπλο όταν είναι στο βατήρα γιατί κουράζεται, κι άλλα τέτοια.
Δεν είσαι ο μόνοςΠολλοί το κάνουν ... ένας διάβασα εδώ (αν θυμάμαι καλά) έχασε και δάχτυλα.
Εγώ πάλι παρόλο που δεν ακουμπάει κανένας το όπλο μου κάθε φορά που θα το βγάλω από την θήκη για κυνήγι ανοίγω το κλείστρο και κοιτάζω την κάνη εσωτερικά από μπροστά.
Έχει γίνει συνήθεια.
Ψυχαναγκασμός ,το πρωί στις μαύρες πριν το πρώτο γέμισμα ,το κλείστρο πίσω φακουδακι και κοίταγμα από το στόμιο ,πάντα.Πολλοί το κάνουν ... ένας διάβασα εδώ (αν θυμάμαι καλά) έχασε και δάχτυλα.
Έχει γίνει συνήθεια.
κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε...Ψυχαναγκασμός ,το πρωί στις μαύρες πριν το πρώτο γέμισμα ,το κλείστρο πίσω φακουδακι και κοίταγμα από το στόμιο ,πάντα.
Καλυτερα χωρις δαχτυλο παρα να μας φυγει η φασσα ατουφεκιστη αχαχαΚαι να ξεχαστεις να πας να τσεκαρεις το τσοκ με γεματο οπλο. Ε ρε γλεντια
Που να δεις εμενα που κοιταω παντα την κανη μια φορα δεν κοιταξα βαζω το φυσιγγι δε κλεινει το μπενελλι λεω τι διαλο κοιταω μεσα τι να δω ειχα ξεχασει το τελευταιο πανακι καθαρισμου στη θαλαμη ειχε ερθει η πεθερα στα τελειωματα καλα που εχει μαλακο ελετιριο το μπενελλι και δεν κουμπωσε αμα ειχα το μπερεττα παει θα ανατιναζομουναΨυχαναγκασμός ,το πρωί στις μαύρες πριν το πρώτο γέμισμα ,το κλείστρο πίσω φακουδακι και κοίταγμα από το στόμιο ,πάντα.
Ατύχησε η πεθεράΠο
Που να δεις εμενα που κοιταω παντα την κανη μια φορα δεν κοιταξα βαζω το φυσιγγι δε κλεινει το μπενελλι λεω τι διαλο κοιταω μεσα τι να δω ειχα ξεχασει το τελευταιο πανακι καθαρισμου στη θαλαμη ειχε ερθει η πεθερα στα τελειωματα καλα που εχει μαλακο ελετιριο το μπενελλι και δεν κουμπωσε αμα ειχα το μπερεττα παει θα ανατιναζομουνα
Κωστα κατεβηκες καθολου στο χωριο? Να ξερεις οτι ειναι η μεγαλη μου αδυναμιακάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε...
Έχω να κατέβω από μέσα Δεκέμβρη. Μετά πλάκωσαν τα χιόνια και ξεχιόνισε αρχές Μάρτη. Τώρα, μια βόλτα αν μπορέσω στη γιορτή μου.Κωστα κατεβηκες καθολου στο χωριο? Να ξερεις οτι ειναι η μεγαλη μου αδυναμια