Γνωριζει καποιος τα χαρακτηρηστικα για το 686 white wing? εκτος απο το δεν ειχε τι μεσοριγα στις καννες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΠΑΣΟΚ ΜΠΕΡΈΤΑ 303Όπλο θρύλος!
Έχει μπενέλλι...Θα τη χτυπησεις?
Δε χτυπάμε ποτέ μία κυρία, ούτε με τριαντάφυλλοΘα τη χτυπησεις?
Εκτός και αν είναι από ανθεκτικό πλαστικό, οπότε δεν κινδυνεύει να χάσει τα πέταλα.Δε χτυπάμε ποτέ μία κυρία, ούτε με τριαντάφυλλο
Δύο στα τρία κανεις δεν είναι τέλειος.ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΠΑΣΟΚ ΜΠΕΡΈΤΑ 303
Πώς πήγατε σήμερα Κώστα ;Αγαπητοί ξέρει κανείς που μπορω να βρω πλαστικά μέρη για vitoria? Και πόσο περίπου κοστιζουν?
Κωστα ηταν ωραια. Η δική μου απόδοση ηταν αρκουντως τραγική θα έλεγα, κατι σαν σπαταλη φυσιγγιων. Μονίμως εμενα πισω. Φυσικά εφταιγε το τσοκ.Πώς πήγατε σήμερα Κώστα ;
Καλησπέρα Κώστα, κοίταξες στο estore beretta αν έχει;Αγαπητοί ξέρει κανείς που μπορω να βρω πλαστικά μέρη για vitoria? Και πόσο περίπου κοστιζουν?
Εγώ σήμερα, ήθελα λίγη ησυχία να δουλέψω κάποια πράγματα , αλλιώς θα ήμασταν παρέα. Λογικά θα σου είπε ο ΚώσταςΚωστα ηταν ωραια. Η δική μου απόδοση ηταν αρκουντως τραγική θα έλεγα, κατι σαν σπαταλη φυσιγγιων. Μονίμως εμενα πισω. Φυσικά εφταιγε το τσοκ.
Ο Κωστας ειχε ενα θεματακι αλλα συνεχιζε ηρωικα.
Είχαμε και τα αεροβολα μαζι ομως και καναμε ωραια εμφανιση στα 75 μετρα.
Στο τελος μας διωξανε γιατι έκλεινε το σκοπευτηριο
Ουστ! Δεν εχετε σπιτια ρε?
Ναι ξερω. Την αλλη φορα σιγουρα.Εγώ σήμερα, ήθελα λίγη ησυχία να δουλέψω κάποια πράγματα , αλλιώς θα ήμασταν παρέα. Λογικά θα σου είπε ο Κώστας
Οχι Μάνθο. Θα το δω. ThanksΚαλησπέρα Κώστα, κοίταξες στο estore beretta αν έχει;
Εσύ πως τα πήγες Κώστα? Έγινε δουλειτσα?Εγώ σήμερα, ήθελα λίγη ησυχία να δουλέψω κάποια πράγματα , αλλιώς θα ήμασταν παρέα. Λογικά θα σου είπε ο Κώστας
Δεν μου μιλάς στον πληθυντικό και με πληγώνεις. Όλα καλά θέλει δουλειά και δεν το βλέπω...... ΚαλημέραΕσύ πως τα πήγες Κώστα? Έγινε δουλειτσα?
Που το θυμήθηκες? Αυτό πρέπει να κυκλοφόρησε τη 10ετία του '90 ... Σαν πιο οικονομική έκδοση του 686. Απ' ότι θυμάμαι οι βασικές διαφορές από το silver pigeon ήταν, 1ον ότι δεν είχε ενδιάμεσες ρίγες, και 2ον ότι τα πλαϊνά της βάσης ήταν ίσια, δηλ. εντελώς επίπεδα, δεν είχαν το ημικυκλικό σκαλοπάτι στη μέση περίπου, που έχουν τα υπόλοιπα σ/π Beretta. Δηλαδή η βάση του είχε ίδιο πλάτος μπρος και πίσω.Γνωριζει καποιος τα χαρακτηρηστικα για το 686 white wing? εκτος απο το δεν ειχε τι μεσοριγα στις καννες