Χρύσανθε, το είχε ο Κωστής ο αδελφός του Γιάννη @Γιάννης-Χανιά και κυνηγούσε με αυτό αποκλειστικά (γιατί δεν γουστάρει τις καραμπίνες, εν αντιθέσει με τον αδελφό του ...), και έπαιζε και στο σκοπευτήριο. Για 2-3 χρόνια, δε θυμάμαι ακριβώς...Θα ηθελα την αντικειμενικη αποψη απο κατοχους η προηγουμενους κατοχους του πλαγιοκαννου 471 σικβερχαωκ
Εαν ειναι/ηταν ευχαριστημενοι
Εαν ειχαν προβληματα
Εαν το εδωσαν ποιος ηταν ο λογος
Εαν εκαναν περιστασιακη χρηση σκοπευτηριου και αντιμετωπισαν η οχι προβληματα
Επισης εαν ειχαν με μονη η διπλη σκανδαλη
Ευχαριστω πολυ
Εαν καποιο μελος δεν θελει να πει δημοσια τον παρακαλω πολυ να μου πει εαν θελει φυσικα σε προσωπικο μυνημα
Επειδή ρίχναμε Σπόρτινγκ αρκετά συχνά μαζί (και 2 φορές την εβδομάδα) έχω νομίζω αρκετά καλή εικόνα του συγκεκριμένου τουφεκιού, γι' αυτό σου απαντώ. Αν και πιστεύω ότι θα απαντήσει και ο Γιάννης αν δει το μήνυμα.
Ήταν με μονή σκανδάλη, αγγλέ κοντάκι και τσοκάκια.
Αυτό που ξέρω λοιπόν είναι ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος, δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, παρόλο που είχε ρίξει άπειρα φυσίγγια, και ο μόνος λόγος που το πούλησε ήταν για να πάρει ένα καθαρά σκοπευτικό σουπερποζέ, και αρκετά ακριβό, ένα Blaser ...
Και το 471 το πήρε ένα παιδί, γνωστός μας, κυνηγός, που ερχόταν συχνά στο σκοπευτήριο, και ήξερε πολύ καλά τί όπλο παίρνει.
Last edited: