Αποφάσισα να σας μιλάω σε όλους στον ενικό (σε σένα, στον Κώστα τον Κόλλια και στον Γιάννη) για να μην νιώθετε μεγάλοιΔεν μου μιλάς στον πληθυντικό και με πληγώνεις.Όλα καλά θέλει δουλειά και δεν το βλέπω...... Καλημέρα

Αποφάσισα να σας μιλάω σε όλους στον ενικό (σε σένα, στον Κώστα τον Κόλλια και στον Γιάννη) για να μην νιώθετε μεγάλοιΔεν μου μιλάς στον πληθυντικό και με πληγώνεις.Όλα καλά θέλει δουλειά και δεν το βλέπω...... Καλημέρα
Έχεις φτάσει 40!!!!????? Ρε τι κάνω εγώ με τους κολογερουςΑποφάσισα να σας μιλάω σε όλους στον ενικό (σε σένα, στον Κώστα τον Κόλλια και στον Γιάννη) για να μην νιώθετε μεγάλοι. Εξάλλου και εγώ 40 έφτασα σχεδόν, μικρή η διαφορά μας. Όποιος κάνει όμως 25/25 θα επανέλθει σε καθεστώς πληθυντικού
![]()
Εσύ τώρα μετά τα ιδιαίτερα μαθήματα και τις προπονήσεις που ζωηρεψες όταν κάνεις 25/25 μονοτουφεκα να με ενημερώσεις να σου ξεκινήσω τον πληθυντικό παλιΈχεις φτάσει 40!!!!????? Ρε τι κάνω εγώ με τους κολογερους![]()
![]()
Εγω οπως παω θα καταληξω στο δημοτικο. Να μου παρεις νεροπιστολο.Αποφάσισα να σας μιλάω σε όλους στον ενικό (σε σένα, στον Κώστα τον Κόλλια και στον Γιάννη) για να μην νιώθετε μεγάλοι. Εξάλλου και εγώ 40 έφτασα σχεδόν, μικρή η διαφορά μας. Όποιος κάνει όμως 25/25 θα επανέλθει σε καθεστώς πληθυντικού
![]()
Μου το θύμισε ένας γνωστός Στέλιο που το έκαναν δώρο κ έψαχνε πληροφορίες, κ έτυχε κ το έπιασα στα χεριά κ το επεξεργαστικά κ το εριξα στο σκοπευτήριο,πάντως δε ξέρω αν ήταν μια οικονομική εκδοσή του 686 για την εποχή του άλλα τώρα σε αυτή την εποχή δε βρίσκεις τετεια οπλα σαν ποιότηταΠου το θυμήθηκες? Αυτό πρέπει να κυκλοφόρησε τη 10ετία του '90 ... Σαν πιο οικονομική έκδοση του 686. Απ' ότι θυμάμαι οι βασικές διαφορές από το silver pigeon ήταν, 1ον ότι δεν είχε ενδιάμεσες ρίγες, και 2ον ότι τα πλαϊνά της βάσης ήταν ίσια, δηλ. εντελώς επίπεδα, δεν είχαν το ημικυκλικό σκαλοπάτι στη μέση περίπου, που έχουν τα υπόλοιπα σ/π Beretta. Δηλαδή η βάση του είχε ίδιο πλάτος μπρος και πίσω.
Κατά τα άλλα ήταν ένα 686 ... με ασημί βάση, και τσοκάκια mobil choke.
Τη ριγα την ξεκόλλησε για να ψηλοτουφεκαει; Εκτός αν έκανε υποδοχή για ξιφολόγχη.......Χαχαχαχαχα..... δούλευε το όπλο; Δεν πιστεύω να του έκανε εμπλοκές......
Η ρίγα είναι πατέντα
Είναι από αυτούς που λένε δεν παθαίνει τίποτα. Σιγά μη καθαρίζω το όπλο μου. Ακουμπα τώρα κανά 100X € να γίνεις μάγκας. Και μετά car.
Αν δεν ξεκόλαγε η ρίγα δεν θα το έβλεπες ποτέ
kωστα το οπλο πηγε σε τεχνιτη το 2021 για serviceΕίναι από αυτούς που λένε δεν παθαίνει τίποτα. Σιγά μη καθαρίζω το όπλο μου. Ακουμπα τώρα κανά 100X € να γίνεις μάγκας. Και μετά car.
Σε λιγότερο από ένα χρόνο το έκανε έτσι. Ωραίος! Θέλει προσπάθεια πάντως . Οφείλουμε να ομολογήσουμε. Respectkωστα το οπλο πηγε σε τεχνιτη το 2021 για service
Τι κυνηγάει ο ιδιοκτήτης του; Εκτός αν το έχει για γκλίτσα ........kωστα το οπλο πηγε σε τεχνιτη το 2021 για service
Αφήστε ρε παιδιά και κάνα οπλουργο να βγάλει κάνα μεροκάματο, κλέφτες θα γίνουν και αυτοί!Σε λιγότερο από ένα χρόνο το έκανε έτσι. Ωραίος! Θέλει προσπάθεια πάντως . Οφείλουμε να ομολογήσουμε. Respect
Το θάβει στην αυλή την νεκρή περίοδο για ασφάλεια.Σε λιγότερο από ένα χρόνο το έκανε έτσι. Ωραίος! Θέλει προσπάθεια πάντως . Οφείλουμε να ομολογήσουμε. Respect
Ακριβως ετσι μου εφεραν και εμενα μια δεντροκοπτικη μετα απο σερβιςkωστα το οπλο πηγε σε τεχνιτη το 2021 για service
Να λείπουν τα προσωπικά μυνήματα.Αναλυτικη αξιολόγηση και φωτογραφίες , εμείς στο πηγάδι έχουμε κατουρήσει;Θα ηθελα την αντικειμενικη αποψη απο κατοχους η προηγουμενους κατοχους του πλαγιοκαννου 471 σικβερχαωκ
Εαν ειναι/ηταν ευχαριστημενοι
Εαν ειχαν προβληματα
Εαν το εδωσαν ποιος ηταν ο λογος
Εαν εκαναν περιστασιακη χρηση σκοπευτηριου και αντιμετωπισαν η οχι προβληματα
Επισης εαν ειχαν με μονη η διπλη σκανδαλη
Ευχαριστω πολυ
Εαν καποιο μελος δεν θελει να πει δημοσια τον παρακαλω πολυ να μου πει εαν θελει φυσικα σε προσωπικο μυνημα
Μπορει να ειχε καποιο προβλημα που να μην θελει να μοιραστει καποιοςΝα λείπουν τα προσωπικά μυνήματα.Αναλυτικη αξιολόγηση και φωτογραφίες , εμείς στο πηγάδι έχουμε κατουρήσει;
Κι εμείς ωμές αλήθειες θελουμε να διαβαζουμε!!Μπορει να ειχε καποιο προβλημα που να μην θελει να μοιραστει καποιος
Γιαυτο το ειπα φιλε
Θελω ωμα την αληθεια
Αν κανω την κινηση θα πουλησω τα δυο οπλα που εχω για να το παρω
Θελω να χω σωστη εικονα οσο ειναι εφικτο