Στο Ίντερνετ λένε λιγότερο λογο μάρκετινγκ, εσένα Βίκτωρα ειναι 76cm ;το δικο μου γυρω στα 3400 περιπου, δεν το εχω βαλει σε ζυγαρια ομως. Αν θυμαμαι καλα απο το ιντερνετ το ειχα δει.
μαλλον λαθος εγραψες , ευτυχως 71Δυστυχως 71![]()
το ευτυχως το εγραψα για τις κανες , σπορτινγκ κομπακ εισαι αστερι , σκητ εισαι αστερι , τραπ ριχνεις πολύ ωραια , στο κυνυγι οι 71 μια χαρα , εχω οπλα με 76 , για να στο γραφω κατι θα ξερωΤο ευτυχως παει συνολικα στο οπλο Δημητρη. Ευτυχως που βρεθηκε μπροστα μου οταν μπορουσα να το παρω. Απο κει και περα, ειτε 71 ειτε 76, μια χαρα θα εκανα τα καρτερια που κανω, και τη χρηση που κανω στο σκοπευτηριο.
Το 76 απο 3450 εως 3600 εγω το δικο μου το ζυγισα 3540 !!Πόσα κιλά ζυγίζει το sporting με 76άρες κάννες και πόσο με 71;
Το δικό μου είναι 3250kg στη ζυγαριά.
Μηπως τα τσοκ φτιαχνονται USA...???Σημερα εβλεπα τα τσοκ στο 686 και μου εκανε εντυπωση οτι το skeet γραφει USA σε αντιθεση με τα αλλα που δεν γραφουν τιποτα why...? .xm.
Ξερει καποιος να μου πει
image hosting gif
Αργύρη κάτι σκέφτομαι ... αλλά δεν είμαι σίγουρος ... έχεις τρόπο να μετρήσεις τη διάμετρο του στομίου (κανένα παχύμετρο) ;;;Σημερα εβλεπα τα τσοκ στο 686 και μου εκανε εντυπωση οτι το skeet γραφει USA σε αντιθεση με τα αλλα που δεν γραφουν τιποτα why...? .xm.
Ξερει καποιος να μου πει
image hosting gif
Αυτο τι σημαινει οτι εχει αλλη συσφηξη απο τα ευρωπαικα..?Ειναι συσφιξη Skeet Usa νομιζω. Παλια που το ειχα ψαξει ειχε τσοκακι skeet και αλλο skeet usa
Μηπως τα τσοκ φτιαχνονται USA...???
Αυτό που λέει ο Βίκτωρας ήθελα να πω. Το skeet για τους αμερικάνους είναι μεταξύ κυλίνδρου και IC, συνήθως γύρω στα 0,005 της ίντσας ή 1 - 1,5 δέκατο του χιλ. Ενώ το κλασικό skeet της Beretta είναι αρνητική σύσφιξη, δηλ. φαρδύτερο από τον αυλό.Ειναι συσφιξη Skeet Usa νομιζω. Παλια που το ειχα ψαξει ειχε τσοκακι skeet και αλλο skeet usa
Αργύρη κάτι σκέφτομαι ... αλλά δεν είμαι σίγουρος ... έχεις τρόπο να μετρήσεις τη διάμετρο του στομίου (κανένα παχύμετρο) ;;;
Στελιο θα το κανω και θα σου πω...Αργύρη κάτι σκέφτομαι ... αλλά δεν είμαι σίγουρος ... έχεις τρόπο να μετρήσεις τη διάμετρο του στομίου (κανένα παχύμετρο) ;;;
Λογικά το τσοκάκι σου πρέπει να έχει διάμετρο στο στόμιο μικρότερη από 18,6Στελιο θα το κανω και θα σου πω...
αν ειναι οπωε τα λετε μου θυμιζει υο εξης skeet 1= κανονικο σκητ skeet 2=κατι σαν lm. ισχυει αυτο σ αυτην τη περιπτωση η ειμαι τελειως λαθος????Λογικά το τσοκάκι σου πρέπει να έχει διάμετρο στο στόμιο μικρότερη από 18,6
Αυτό που λες είναι λίγο άσχετο Ευριπίδη. Skeet 1 παλιότερα ονομαζόταν το απλό skeet δηλ. το λίγο πιο σφιχτό από απλό κύλινδρο, και skeet 2 το γνωστό LM, από κάποιες αμερικάνικες εταιρείες, (κι από τους aftermarket νομίζω τον Trulock ...) αν και τώρα μάλλον έχει επικρατήσει η ονομασία LM. Και τα δυο είναι στενότερα από τον αυλό (συσφίξεις γύρω στα 1,5 και 3,5 δέκατα).αν ειναι οπωε τα λετε μου θυμιζει υο εξης skeet 1= κανονικο σκητ skeet 2=κατι σαν lm. ισχυει αυτο σ αυτην τη περιπτωση η ειμαι τελειως λαθος????