Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
το δικο μου γυρω στα 3400 περιπου, δεν το εχω βαλει σε ζυγαρια ομως. Αν θυμαμαι καλα απο το ιντερνετ το ειχα δει.
Στο Ίντερνετ λένε λιγότερο λογο μάρκετινγκ, εσένα Βίκτωρα ειναι 76cm ;

Υποθετικά στα 71 ειναι 3400κγ στα 76 μάλλον 3600κγ.
Πάντως στο δικό μου έκανα μια δοκιμή βάζοντας προέκταση το μέτρο, οι 4 πόντοι ούτε καν φαίνονται, στους 9 πόντους θεωρώ ότι ειναι πιο αρμονικό νούμερο που σε σύγκριση με μια καραμπίνα 71cm πάλι φαίνεται 10 πόντους πιο μικρό το ποζέ λογο θαλαμης.

Το ευτυχως παει συνολικα στο οπλο Δημητρη. Ευτυχως που βρεθηκε μπροστα μου οταν μπορουσα να το παρω. Απο κει και περα, ειτε 71 ειτε 76, μια χαρα θα εκανα τα καρτερια που κανω, και τη χρηση που κανω στο σκοπευτηριο.

Το ευτυχως παει συνολικα στο οπλο Δημητρη. Ευτυχως που βρεθηκε μπροστα μου οταν μπορουσα να το παρω. Απο κει και περα, ειτε 71 ειτε 76, μια χαρα θα εκανα τα καρτερια που κανω, και τη χρηση που κανω στο σκοπευτηριο.
το ευτυχως το εγραψα για τις κανες , σπορτινγκ κομπακ εισαι αστερι , σκητ εισαι αστερι , τραπ ριχνεις πολύ ωραια , στο κυνυγι οι 71 μια χαρα , εχω οπλα με 76 , για να στο γραφω κατι θα ξερω

Σημερα εβλεπα τα τσοκ στο 686 και μου εκανε εντυπωση οτι το skeet γραφει USA σε αντιθεση με τα αλλα που δεν γραφουν τιποτα why...? .xm.
Ξερει καποιος να μου πει
image hosting gif
Αργύρη κάτι σκέφτομαι ... αλλά δεν είμαι σίγουρος ... έχεις τρόπο να μετρήσεις τη διάμετρο του στομίου (κανένα παχύμετρο) ;;;

Μηπως τα τσοκ φτιαχνονται USA...???

Ειναι συσφιξη Skeet Usa νομιζω. Παλια που το ειχα ψαξει ειχε τσοκακι skeet και αλλο skeet usa
Αυτό που λέει ο Βίκτωρας ήθελα να πω. Το skeet για τους αμερικάνους είναι μεταξύ κυλίνδρου και IC, συνήθως γύρω στα 0,005 της ίντσας ή 1 - 1,5 δέκατο του χιλ. Ενώ το κλασικό skeet της Beretta είναι αρνητική σύσφιξη, δηλ. φαρδύτερο από τον αυλό.

Αργύρη κάτι σκέφτομαι ... αλλά δεν είμαι σίγουρος ... έχεις τρόπο να μετρήσεις τη διάμετρο του στομίου (κανένα παχύμετρο) ;;;
Στελιο θα το κανω και θα σου πω...

αν ειναι οπωε τα λετε μου θυμιζει υο εξης skeet 1= κανονικο σκητ skeet 2=κατι σαν lm. ισχυει αυτο σ αυτην τη περιπτωση η ειμαι τελειως λαθος????
Αυτό που λες είναι λίγο άσχετο Ευριπίδη. Skeet 1 παλιότερα ονομαζόταν το απλό skeet δηλ. το λίγο πιο σφιχτό από απλό κύλινδρο, και skeet 2 το γνωστό LM, από κάποιες αμερικάνικες εταιρείες, (κι από τους aftermarket νομίζω τον Trulock ...) αν και τώρα μάλλον έχει επικρατήσει η ονομασία LM. Και τα δυο είναι στενότερα από τον αυλό (συσφίξεις γύρω στα 1,5 και 3,5 δέκατα).
Για τη Beretta όμως το skeet ηταν "ανάστροφο τσοκ", αρνητική σύσφιξη, τύπου "καμπάνας" (κάτι σαν το spreader, αν και όχι τόσο φαρδύ). Το θέμα εδώ είναι αν το τσοκ του Αργύρη είναι αυτού του τύπου (κλασικό beretta, δηλ. φαρδύτερο από τον αυλό 18,6) ή αν είναι λίγο στενότερο (σύμφωνα με τις αμερικάνικες "προδιαγραφές"). Προφανώς, κατά τη γνώμη μου είναι το δεύτερο, γι' αυτό γράφει πάνω USA. Για να το προσφέρει κι αυτό η Beretta εκτός από το "δικό της", ασφαλώς θα έχει ζήτηση στην αμερικάνικη αγορά ...

Status
Not open for further replies.
Back