Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
67εκ είναι με 3* & 2*. Καλά θα ήταν αλλά δεν έχω την πολυτέλεια να έχω 2 όπλα.
Μια χαρά είναι...
Νόμιζα οτι ψαχνεσαι για 2ο όπλο
την ντουφεκιά πλέον μπορείς να τη ρυθμίσεις και μέσα απο την επιλογή φυσιγγίων...
.xm.Σίγουρα ειναι 3* & 2*...

Μια χαρά είναι...
Νόμιζα οτι ψαχνεσαι για 2ο όπλο
την ντουφεκιά πλέον μπορείς να τη ρυθμίσεις και μέσα απο την επιλογή φυσιγγίων...
.xm.Σίγουρα ειναι 3* & 2*...

Απο μόνες τους οι κάννες δεν ξέρω τι είναι, κάτω έχω τσοκ 3* και πάνω έχω 2*

Απο μόνες τους οι κάννες δεν ξέρω τι είναι, κάτω έχω τσοκ 3* και πάνω έχω 2*
Γραψε λάθος νόμιζα πως εννοούσες οτι έχεις σταθερό τσοκ 3*&2*
Αν είναι με εναλλασσόμενα το παίζεις εσύ όπως θες ανάλογα με το φυσίγγι που ρίχνεις και τις αποστασεις βολής...

Εγιναν σημερα οι δοκιμες της 302 με τις καινουριες ρυθμισεις στα μετρα κοντακιου!εξαιρετικες εντυπωσεις και στον πινακα και στους δισκους!εξαιρετικη δουλεια του γνωστου κοντακα των αθηνων!
Ηλια ευχομαι να την ευχαριστηθεις......!!!!!! Και μην μιλας σαν την πυθια , πες ποιος κοντακας...δειξε κανια φωτο δεν εχεις απο δοκιμες....sarcastic. .sarcastic.

Ηλια ευχομαι να την ευχαριστηθεις......!!!!!! Και μην μιλας σαν την πυθια , πες ποιος κοντακας...δειξε κανια φωτο δεν εχεις απο δοκιμες....sarcastic. .sarcastic.
Για λογους διαφημισει...ο γιωργος ο ψυλλακης μου την εφτιαξε!επειδη δεν εχω υπολογιστη ειναι δυσκολο να ανεβασω φωτογραφια!ειμαι και λιγο κουτος σε αυτα!

Για λογους διαφημισει...ο γιωργος ο ψυλλακης μου την εφτιαξε!επειδη δεν εχω υπολογιστη ειναι δυσκολο να ανεβασω φωτογραφια!ειμαι και λιγο κουτος σε αυτα!
Ηλια περα απο την πλακα ,οποιος κανει καλη δουλεια πρεπει να διαφημηζεται !!!!! Φωτο μπορεις να στηλεις και απο smartphone αν εχεις ευκολα ..well done.

Ηλια περα απο την πλακα ,οποιος κανει καλη δουλεια πρεπει να διαφημηζεται !!!!! Φωτο μπορεις να στηλεις και απο smartphone αν εχεις ευκολα ..well done.
Ενταξει ειπαμε...smartphone εχω!αν και για μενα δεν ειναι το μοναδικο κριτηριο ο πινακας...θεωρω πιο αξιοπιστη δοκιμη το ριξιμο και ακομα καλυτερα το κυνηγι!

Ενταξει ειπαμε...smartphone εχω!αν και για μενα δεν ειναι το μοναδικο κριτηριο ο πινακας...θεωρω πιο αξιοπιστη δοκιμη το ριξιμο και ακομα καλυτερα το κυνηγι!
Σωστός αλλά και οι δίσκοι δείχνουν πάρα πολλά πριν το κυνήγι ;)

Σωστός αλλά και οι δίσκοι δείχνουν πάρα πολλά πριν το κυνήγι ;)
Γιωργο ασπαζομαι την αποψη σου για αυτο εριξα και τρεις βατηρες με αυτη και πηγε παρα πολυ καλα...αλλα ξερεις πως στο κυνηγι δεν εχουμε παντα το καταλληλο στησιμο σωματος-οπλου!

Εγιναν σημερα οι δοκιμες της 302 με τις καινουριες ρυθμισεις στα μετρα κοντακιου!εξαιρετικες εντυπωσεις και στον πινακα και στους δισκους!εξαιρετικη δουλεια του γνωστου κοντακα των αθηνων!
Και εγω φετοσ που τι εφερα στα μετρα μου βλέπω αλλο έργο

Ηλία δεν αναφέρομαι στην επιτυχία αλλά στην ποιότητα της επιτυχίας, ένας σπασμένος δίσκος στην μέση είναι καλός, ένας δίσκος που γίνεται "αέρας", πάλι καλός είναι. Αυτό εννοώ ;)
Όταν τελειοποιησα το κοντάκι στο δίκαννο κράταγα μια πισινή για το τι θα δω στο κυνήγι, αν και τα σπασίματα έγιναν παραπάνω από εντυπωσιακά πολλές φορές. Ε σε πληροφορώ ότι το ίδιο πράγμα είδα και στο κυνήγι, τουφεκιες όνειρο :)

εχεις τσοκ η δικη σου;beretta καννη;
Εξωτερικά φτιαγμενα στον Ήφαιστο
Ηλία δεν αναφέρομαι στην επιτυχία αλλά στην ποιότητα της επιτυχίας, ένας σπασμένος δίσκος στην μέση είναι καλός, ένας δίσκος που γίνεται "αέρας", πάλι καλός είναι. Αυτό εννοώ ;)
Όταν τελειοποιησα το κοντάκι στο δίκαννο κράταγα μια πισινή για το τι θα δω στο κυνήγι, αν και τα σπασίματα έγιναν παραπάνω από εντυπωσιακά πολλές φορές. Ε σε πληροφορώ ότι το ίδιο πράγμα είδα και στο κυνήγι, τουφεκιες όνειρο :)
Ορεα γιωργο καταλαβα. για τησ ντουφεκεσ Όνειρο Σύμφωνο πολύ και εγω τα ίδια βλέπω και δεν το πιστεύω

Νίκο αφού έχεις το κυνηγετικό μοντέλο για τα περπατητά κυνήγια σου (αν θυμαμαι καλά εχει 66 εκ κάννες 4*&2*)
Γνώμη μου είναι αν πας σ' ενα 2ο όπλο για καρτέρι να προτιμήσεις το sporting, αλλά με 76άρες κάννες...

Πόσα κιλά ζυγίζει το sporting με 76άρες κάννες και πόσο με 71;
Το δικό μου είναι 3250kg στη ζυγαριά.

Status
Not open for further replies.
Back