Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδια, ξεχνατε ομως οτι καμμια φορα οι αγορες δεν γινονται απο αναγκη και μονο. Αν ο αλλος θελει κατι, και φυσικα δεν στερει την οικογενεια του απο ουσιωδη, ειμαι της αποψης να το παιρνει. Αλλωστε παιχνιδια για μεγαλα παιδια ειναι, μπορω να τον καταλαβω 100% τον Δημητρη στο θεμα αυτο

Εγώ θα σου πώ να κάνεις το κέφι σου αν δεν είναι πρόβλημα τα χρήματα. Γιατί όπως και να το κάνουμε είναι γλυκιά μια τέτοια αγορά. Εγώ αν έχω βάλει στο μάτι κάτι δεν ησυχάζω με τίποτα. Σαν όπλο δε το συζητάμε οτι είναι κορυφή. Εγώ χθές έβγαλα για πρώτη φορά το 690 κι ένιωσα πολύ ωραία και σκέψου δεν ΄τουφέκισα καν θήραμα μόνο χαρτόνια. Τώρα σαν όπλα μπορεί να μοιάζουν με αυτό που έχεις αλλά δεν είναι ίδια πιστεύω. Οι αγορές φτιάχνουν την ψυχολογία μας έστω και αν αδειάζουν την τσέπη μας.

http://www.kalkantzakos.com/Product/3390/686-silver-pigeon-i-sporting,-dikano-super-pose-beretta

Λιγουρεύομαι το παραπάνω για κυνηγετική χρήση, κυρίως περπατητά κυνήγια. Θα παρακαλούσα πολύ για τη γνώμη σας. Επίσης υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές με το 690;
Διαφορες αισθητικες πιο πολυ κατα την γνωμη μου ! Λιγο διαφερουν οι ωμοι ειναι με μεγαλυτερη επιφανεια στο 690..optima κανες και τα δυο.παρτο με κλειστα ματια ,αθανατο οπλο ,δοκιμασμενοι μηχανισμοι σκανδαλης-κλειδωματος πανω απο 30 χρονια..σε 71 θα πας για περπατητο ετσι δεν ειναι;

Διαφορες αισθητικες πιο πολυ κατα την γνωμη μου ! Λιγο διαφερουν οι ωμοι ειναι με μεγαλυτερη επιφανεια στο 690..optima κανες και τα δυο.παρτο με κλειστα ματια ,αθανατο οπλο ,δοκιμασμενοι μηχανισμοι σκανδαλης-κλειδωματος πανω απο 30 χρονια..σε 71 θα πας για περπατητο ετσι δεν ειναι;
Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση. 71 cm όπως το είπες.

Το ειχα δει κι εκεινο. Το 690 αν εννοεις το field ειναι ελαφρυτερο, αν οχι στις προδιαγραφες στο πως το νιωθεις στο χερι σιγουρα. Το 690 εχει semi pistol λαβη το 686 full το 686 αναφερει καννες optima το 690 steelium optima hp , τα ξυλα του 690 και το φινιρισμα ειναι σε πιο πανω level και οι εξολκεις στο 690 μετατρεπονται και σε απλους , οι ωμοι ειναι φαρδυτεροι κατα τα αλλα ο μηχανισμος πανομοιοτυπος. Επισης στην παπια του οπλου ορισμενα κομματια στο 690 ειναι αλουμινια για να ειναι πιο ελαφρυ μπροστα. Η διαφορα στα χρηματα ειναι αρκετη πιαστα και τα δυο κι οτι σου αρεσει.

το δικό μου

IMG_4520.jpg

IMG_1172.jpg

Last edited by a moderator:
Το έβγαλα αμέσως, η αλήθεια ειναι ότι ειναι λιγο θαμπό ...
Να το περάσω με ενα μωρό μαντήλο ;

Το έβγαλα αμέσως, η αλήθεια ειναι ότι ειναι λιγο θαμπό ...
Να το περάσω με ενα μωρό μαντήλο ;
Λιγο υγρο πιατων σε ενα κιτρινο σφουγγαρακι τριψιμο απαλο ξεπλυμα καλο στεγνωμα στη σκια και αν εχεις ενα καλο κερι.

Σημερα ειχα λιγο χρονο ,οποτε αδραξα την ευκαιρια να παω στο σχιστο για μια δοκιμη του 686 ..
Εκανα λιγες δοκιμες στον πινακα αλλα με πιεση γιατι ειχε κοσμο που ηθελε να παιξει και εγω ενδιαμεσα δοκιμασα 5 ντουφεκες
Οι παρακατω φωτο που θα δειτε στον πινακα , ολες εγιναν με γρηγορη επωμιση και τραβηγμα προς το κεντρο

Πρωτη με 1* και 2*τσοκ ... φυσιγγι NSI prima 28γρ ( εχω ριξει και τις δυο καννες ) στα 15 με 17 μετρα
imagen

Το ιδιο 28 γρ με τσοκ 2* στην ιδια αποσταση
image hosting 10mb limit

Με 1* στα ιδια μετρα
upload a picture

Με 4* στα 35 μετρα και lampro 31 γρ 8/9
upload photo

Το ιδιο 35μ τσοκ 3*
pic host
Θα φενονταν καλυτερα αν ειχα χρονο μερικα λεπτα να στεγνωνει ο πινακας .......οκ την αλλη φορα θα παω νωρις το πρωι γιατιι τωρα πηγα 12.00
Τελικα δεν καταλαβα ντουφεκαει λιγο κατω ..η λιγο πανω...?
Εριξα και μια πουλα με 16 επιτυχιες ...η πλακα πειρα ολους τους ντουμπλεδες και εχανα τα μονο...xm.κ δεν ειναι η πρωτη φορα..!!!
Την επομενη φορα θα ηθελα και καποιον εμπειρο μαζι μου για τις δοκιμε

Σημερα ειχα λιγο χρονο ,οποτε αδραξα την ευκαιρια να παω στο σχιστο για μια δοκιμη του 686 ..
Εκανα λιγες δοκιμες στον πινακα αλλα με πιεση γιατι ειχε κοσμο που ηθελε να παιξει και εγω ενδιαμεσα δοκιμασα 5 ντουφεκες
Οι παρακατω φωτο που θα δειτε στον πινακα , ολες εγιναν με γρηγορη επωμιση και τραβηγμα προς το κεντρο

Πρωτη με 1* και 2*τσοκ ... φυσιγγι NSI prima 28γρ ( εχω ριξει και τις δυο καννες ) στα 15 με 17 μετρα
imagen

Το ιδιο 28 γρ με τσοκ 2* στην ιδια αποσταση
image hosting 10mb limit

Με 1* στα ιδια μετρα
upload a picture

Με 4* στα 35 μετρα και lampro 31 γρ 8/9
upload photo

Το ιδιο 35μ τσοκ 3*
pic host
Θα φενονταν καλυτερα αν ειχα χρονο μερικα λεπτα να στεγνωνει ο πινακας .......οκ την αλλη φορα θα παω νωρις το πρωι γιατιι τωρα πηγα 12.00
Τελικα δεν καταλαβα ντουφεκαει λιγο κατω ..η λιγο πανω...?
Εριξα και μια πουλα με 16 επιτυχιες ...η πλακα πειρα ολους τους ντουμπλεδες και εχανα τα μονο...xm.κ δεν ειναι η πρωτη φορα..!!!
Την επομενη φορα θα ηθελα και καποιον εμπειρο μαζι μου για τις δοκιμε
Στις δυο τελευταιες φωτο μπορει να τις εχωμπερδεψει ως αναφορα τα τσοκ ...να ειναι αναποδα..

Αργυρη ισως εισαι λιγο χαμηλα αλλα πρεπει να κανεις ενα μικροτερο ευδιακριτο σημειο στον πινακα για να εισαι σιγουρος... Το καλο ειναι οτι απο οτι φαινεται δεν υπαρχει εντονο θεμα με τις δεξιες η αριστερες κλισεις...

Status
Not open for further replies.
Back