Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα στο beretta team! Μηπως τυχαινει να εχει δει-πιασει το 692 σε 81 ποντους καννη?
Αν καποιος εχει γενικοτερα 692 θα με βοηθουσε!

Καλημερα στο beretta team! Μηπως τυχαινει να εχει δει-πιασει το 692 σε 81 ποντους καννη?
Αν καποιος εχει γενικοτερα 692 θα με βοηθουσε!
Με 76 εκ. εχω. Εχω πιάσει και 81 και εχω την εντύπωση ότι και τα 2 ειναι τέλεια ζυγισμένα. Κάτι άλλο δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω είμαι ψιλοασχετος. Αν θες κάτι πες μου

Με 76 εκ. εχω. Εχω πιάσει και 81 και εχω την εντύπωση ότι και τα 2 ειναι τέλεια ζυγισμένα. Κάτι άλλο δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω είμαι ψιλοασχετος. Αν θες κάτι πες μου
Καλησπερα!το παιρνεις και στο κυνηγι!απο σκοτωματα τι λεει?το 81 που ειχες πιασει ηταν με ρυθμιζομενο η απλο κοντακι?βαρια αιθηση?

Καλησπερα!το παιρνεις και στο κυνηγι!απο σκοτωματα τι λεει?το 81 που ειχες πιασει ηταν με ρυθμιζομενο η απλο κοντακι?βαρια αιθηση?
Δεν κινηγαω, τουλαχιστων ακομα, το 81 το εχω δει με ρυθμιζομενο, περιμενα να μου "κρεμασει" μπροστα σε σχεση με το 76 αλλα δεν. Πρεπει να εχει διαφορετικη κατανομη βαρους απο το 76, μπορει ομως να κανω και λαθος. Υπ'οψην οτι και το απλο κοντακι παιρνει βαριδια για ρυθμηση, αλλα δεν εχω ασχοληθει να βαλω ή να βγαλω

ο Διονύσης δεν κυνηγάει μόνο sporting ασχολείται, το 76αρι του το εχω ρίξει ΠΟΛΥ ελαφριά αίσθηση 81 δεν ξέρω αλλα το 76αρι το έπαιρνα και για περπατητο..sarcastic.

ο Διονύσης δεν κυνηγάει μόνο sporting ασχολείται, το 76αρι του το εχω ρίξει ΠΟΛΥ ελαφριά αίσθηση 81 δεν ξέρω αλλα το 76αρι το έπαιρνα και για περπατητο..sarcastic.
Εισαι και δυο μετρα παλικαρι εσυ...λογικο ειναι να σου ειναι πεπουλο.yelling. παντως απο τις επωμισεις που εχω στο 692 δινει πραγματικα την αισθηση ενος πολυ ελαφρυτερου οπλου!

γιατι ψαχνεσαι? εχεις το απολυτο οπλο στα χερια σου. τι εχει το κακομοιρο το 686? και τα τσοκ του ειναι φωτια και το παιρνεις και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο. θα παρεις 76 η 81 ποντους να το κανεις τι? εισαι μονο σκοπευτης η μονο καρτεριτζης? αν θες ρυθμιζομενο κοντακι φτιαξε στο δικο σου. μην γινεις σαν τους αλλους που μολις χανουν το πιατακι πιανουν γα κατσαβιδια. κατ εμε κατσε στ αβγα δου και απλα κανε αν θελεις βελτιωσεις σ αυτο που εχεις. μια χαρα ριχνεις. μην ψαχνεσαι για κατι αλλο. αυτα εκανα κι εφαγα τα μουτρα μου

γιατι ψαχνεσαι? εχεις το απολυτο οπλο στα χερια σου. τι εχει το κακομοιρο το 686? και τα τσοκ του ειναι φωτια και το παιρνεις και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο. θα παρεις 76 η 81 ποντους να το κανεις τι? εισαι μονο σκοπευτης η μονο καρτεριτζης? αν θες ρυθμιζομενο κοντακι φτιαξε στο δικο σου. μην γινεις σαν τους αλλους που μολις χανουν το πιατακι πιανουν γα κατσαβιδια. κατ εμε κατσε στ αβγα δου και απλα κανε αν θελεις βελτιωσεις σ αυτο που εχεις. μια χαρα ριχνεις. μην ψαχνεσαι για κατι αλλο. αυτα εκανα κι εφαγα τα μουτρα μου
Καλημερα evripidi!το δικο μου ειναι 76!
Εχεις τα δικια σου δε λεω, απλα επιασα τη καραμπινα του γιαννη με την 76αρα καννη και τραλαθηκα!τετοια σκοπευτικη γραμμη σε δικαννο αναγκαστικα πας σε 81.
Αλλα πολυ πιο βαρυ βεβαια!

Aν και θεωρω πως ειναι λαθος κινηση γιατι το 81 ειναι εντελως εξειδικευμενο μονο για σκοπευτηριο και καρτερι, αν σου εχει μπει η ιδεα μην το αφησεις και παρτο. Ετσι και αλλιως οπλο για περπατητο εχεις.

Η προσωπικη μου αποψη ειναι να μεινεις σε αυτο που εχεις! Εχεις beretta 686 sporting 76cm και θα πας και σε beretta 692 81cm? ποιος ο λογος να εχεις δυο πανομοιοτυπα οπλα; Το οπλο σου ειναι 3.450-3500γρ και ζυγισμενο πολυ καλα.κανεις σχεδον ολα τα κυνηγια με αυτο..μην μπερδευεσαι με πολλα οπλα..εκτος αν εχεις λεφτα και δεν εχεις τι να κανεις..μιλαμε για ενα κοστος 3700-4000 ευρω που εχει το 692..βλητικα οι optima κανες του οπλου σου (686 sporting) ειναι κορυφη.

Status
Not open for further replies.
Back