Καλημερα στο beretta team! Μηπως τυχαινει να εχει δει-πιασει το 692 σε 81 ποντους καννη?
Αν καποιος εχει γενικοτερα 692 θα με βοηθουσε!
Με 76 εκ. εχω. Εχω πιάσει και 81 και εχω την εντύπωση ότι και τα 2 ειναι τέλεια ζυγισμένα. Κάτι άλλο δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω είμαι ψιλοασχετος. Αν θες κάτι πες μουΚαλημερα στο beretta team! Μηπως τυχαινει να εχει δει-πιασει το 692 σε 81 ποντους καννη?
Καλησπερα!το παιρνεις και στο κυνηγι!απο σκοτωματα τι λεει?το 81 που ειχες πιασει ηταν με ρυθμιζομενο η απλο κοντακι?βαρια αιθηση?Με 76 εκ. εχω. Εχω πιάσει και 81 και εχω την εντύπωση ότι και τα 2 ειναι τέλεια ζυγισμένα. Κάτι άλλο δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω είμαι ψιλοασχετος. Αν θες κάτι πες μου
Δεν κινηγαω, τουλαχιστων ακομα, το 81 το εχω δει με ρυθμιζομενο, περιμενα να μου "κρεμασει" μπροστα σε σχεση με το 76 αλλα δεν. Πρεπει να εχει διαφορετικη κατανομη βαρους απο το 76, μπορει ομως να κανω και λαθος. Υπ'οψην οτι και το απλο κοντακι παιρνει βαριδια για ρυθμηση, αλλα δεν εχω ασχοληθει να βαλω ή να βγαλωΚαλησπερα!το παιρνεις και στο κυνηγι!απο σκοτωματα τι λεει?το 81 που ειχες πιασει ηταν με ρυθμιζομενο η απλο κοντακι?βαρια αιθηση?
ο Διονύσης δεν κυνηγάει μόνο sporting ασχολείται, το 76αρι του το εχω ρίξει ΠΟΛΥ ελαφριά αίσθηση 81 δεν ξέρω αλλα το 76αρι το έπαιρνα και για περπατητο.Καλησπερα!το παιρνεις και στο κυνηγι!απο σκοτωματα τι λεει?το 81 που ειχες πιασει ηταν με ρυθμιζομενο η απλο κοντακι?βαρια αιθηση?
Ετσι οπως το ειπες θα με περασουν για αθλητηο Διονύσης δεν κυνηγάει μόνο sporting ασχολείται, το 76αρι του το εχω ρίξει ΠΟΛΥ ελαφριά αίσθηση 81 δεν ξέρω αλλα το 76αρι το έπαιρνα και για περπατητο.![]()
Εισαι και δυο μετρα παλικαρι εσυ...λογικο ειναι να σου ειναι πεπουλοο Διονύσης δεν κυνηγάει μόνο sporting ασχολείται, το 76αρι του το εχω ρίξει ΠΟΛΥ ελαφριά αίσθηση 81 δεν ξέρω αλλα το 76αρι το έπαιρνα και για περπατητο.![]()
Αμα ριχνεις μονο σπορτιγκ, δεν εισαι;Ετσι οπως το ειπες θα με περασουν για αθλητη![]()
Πιο πολυ φυσιγγια καιω, δεν με ενδιαφερει και πολυ το αποτελεσμαΑμα ριχνεις μονο σπορτιγκ, δεν εισαι;
Είναι είναι.Αμα ριχνεις μονο σπορτιγκ, δεν εισαι;
Κακως, αν θες τη γνωμη μου. Παρολα αυτα εισαι αθλητης εστω και χομπυσταςΠιο πολυ φυσιγγια καιω, δεν με ενδιαφερει και πολυ το αποτελεσμα
γιατι ψαχνεσαι? εχεις το απολυτο οπλο στα χερια σου. τι εχει το κακομοιρο το 686? και τα τσοκ του ειναι φωτια και το παιρνεις και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο. θα παρεις 76 η 81 ποντους να το κανεις τι? εισαι μονο σκοπευτης η μονο καρτεριτζης? αν θες ρυθμιζομενο κοντακι φτιαξε στο δικο σου. μην γινεις σαν τους αλλους που μολις χανουν το πιατακι πιανουν γα κατσαβιδια. κατ εμε κατσε στ αβγα δου και απλα κανε αν θελεις βελτιωσεις σ αυτο που εχεις. μια χαρα ριχνεις. μην ψαχνεσαι για κατι αλλο. αυτα εκανα κι εφαγα τα μουτρα μουΚαλησπερα!το παιρνεις και στο κυνηγι!απο σκοτωματα τι λεει?το 81 που ειχες πιασει ηταν με ρυθμιζομενο η απλο κοντακι?βαρια αιθηση?
Καλημερα evripidi!το δικο μου ειναι 76!γιατι ψαχνεσαι? εχεις το απολυτο οπλο στα χερια σου. τι εχει το κακομοιρο το 686? και τα τσοκ του ειναι φωτια και το παιρνεις και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο. θα παρεις 76 η 81 ποντους να το κανεις τι? εισαι μονο σκοπευτης η μονο καρτεριτζης? αν θες ρυθμιζομενο κοντακι φτιαξε στο δικο σου. μην γινεις σαν τους αλλους που μολις χανουν το πιατακι πιανουν γα κατσαβιδια. κατ εμε κατσε στ αβγα δου και απλα κανε αν θελεις βελτιωσεις σ αυτο που εχεις. μια χαρα ριχνεις. μην ψαχνεσαι για κατι αλλο. αυτα εκανα κι εφαγα τα μουτρα μου