Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιαννη οι benelli οντως εχουν πολυ καλο ζυγισμα,οπως επισης και την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης σε αυτογεμη παραγωγης!!:)
Τακη και η beretta a304 εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης νομιζω εφαμιλλης της benelli centro.με το ματι και οπως μπορω να κρινω εγω με τα λιγα που ξερω τα υλικα και οι εφαρμογες στην beretta a304 φαινεται να ειναι τελεια! Έπισης μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση οταν εριξα 2 κουτακια lampro trap 24gr και τα εριξε χωρις καμια εμπλοκη και βεβαια κλωτσημα σαν να εριχνες με αεροβολο.να πω εδω οτι το οπλο βαρυνε λογω κοντακιου στα 3250 περιπου..αλλα ζυγιασε καταπληκτικα.βλητικα τωρα αν κρινω απο τα σπασιματα με ενα gemini ported που πηρα μια χαρα ηταν.οπως επισης και στο κυνηγι μεχρι τωρα 2 λαγους που πηρα τους ξερανε κυριολεκτικα.επισης σε τσιχλες μου αρεσαν τα σκοτωματα που εκανε.ενταξει ειναι νωρις ακομα να την δω βλητικα στο κυνηγι,αλλα μεχρι τωρα ετσι εχουν τα πραγματα.αυτο που εχω δει εδω σε κυνηγους ειναι οτι οσους εχω ρωτησει που εχουν 304 ειναι υπερευχαριστημενοι.δεν θα ξεχασω την 304 συναδελφου που ειχε να την καθαρισει πολλα χρονια,σε τραγικη κατασταση το οπλο και εριχνε κανονικα..το ιδιο και οι benelli
centro σε αλλη περιπτωση που ειδα στο σκοπευτηριο..οτι και να λεμε beretta αερια-benelli αδρανεια ειναι πολυ καλα οπλα! Το θεμα ειναι να ριχνει το οπλο εκει που βλεπουμε..beretta a304-benelli Raffaelo crio (του συγκυνηγου μου) με τον τελευταιο λαγο της σεζον..
TeDDTV9.jpg

Last edited:
Τακη και η beretta a304 εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης νομιζω εφαμιλλης της benelli centro.με το ματι και οπως μπορω να κρινω εγω με τα λιγα που ξερω τα υλικα και οι εφαρμογες στην beretta a304 φαινεται να ειναι τελεια! Έπισης μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση οταν εριξα 2 κουτακια lampro trap 24gr και τα εριξε χωρις καμια εμπλοκη και βεβαια κλωτσημα σαν να εριχνες με αεροβολο.να πω εδω οτι το οπλο βαρυνε λογω κοντακιου στα 3250 περιπου..αλλα ζυγιασε καταπληκτικα.βλητικα τωρα αν κρινω απο τα σπασιματα με ενα gemini ported που πηρα μια χαρα ηταν.οπως επισης και στο κυνηγι μεχρι τωρα 2 λαγους που πηρα τους ξερανε κυριολεκτικα.επισης σε τσιχλες μου αρεσαν τα σκοτωματα που εκανε.ενταξει ειναι νωρις ακομα να την δω βλητικα στο κυνηγι,αλλα μεχρι τωρα ετσι εχουν τα πραγματα.αυτο που εχω δει εδω σε κυνηγους ειναι οτι οσους εχω ρωτησει που εχουν 304 ειναι υπερευχαριστημενοι.δεν θα ξεχασω την 304 συναδελφου που ειχε να την καθαρισει πολλα χρονια,σε τραγικη κατασταση το οπλο και εριχνε κανονικα..το ιδιο και οι benelli
centro σε αλλη περιπτωση που ειδα στο σκοπευτηριο..οτι και να λεμε beretta αερια-benelli αδρανεια ειναι πολυ καλα οπλα! Το θεμα ειναι να ριχνει το οπλο εκει που βλεπουμε..beretta a304-benelli Raffaelo crio (του συγκυνηγου μου) με τον τελευταιο λαγο της σεζον..
TeDDTV9.jpg
Συμφωνω και επαυξανω Γιαννη,αερια beretta,αδρανεια benelli. .shake hands.

berettakides με καννες optima για πείτε μου σε καρτεροκυνηγια τρυγονι τσιχλα τι τσοκ βαζετε μιας και εχω ακούσει οτι αυτές οι κάννες στενοτουφεκάνε. Και αν έχετε να προτείνετε και κανένα φυσιγγάκι ευπρόσδεκτο (αν και υποκειμένικό αυτό).

Καρτέρι από καρτέρι έχει διαφορά. Άλλο το καρτέρι σε ντοπιάρικα τρυγόνια, άλλο το καρτέρι σε μπασίματα, άλλο σε ντοπιάρικα τσιχλοκότσυφα του χειμώνα και πάει λέγοντας.
Αν μιλάμε για μια μέση λύση και έναν μέτριο σκοπευτή-κυνηγό, προτείνω το 4* μαμά. Φυσίγγια με πλαστικό κυάθιο... ότι νά ναι, τα χωνεύει όλα :) Όταν λέω όλα, το εννοώ.

Οπως λεει κ ο Γιωργος καρτερι απο καρτερι διαφερει...
Αν τουφεκας σε μεσαιες αποστασεις 25-40 μετρα εγω θα επαιζα με 4-3... Απο φυσιγγακια οτι σου αρεσει, γενικα ειναι πολυ "καλοβολη" καννη κ θα σου αποδωσει σωστα σχεδον με ολα...

ναι και απο οτι ξερω στα 71 cm κανη το δινει 3 kg η δικια μου λογικα ειναι καμια 50 αρια γραμμαρια λιγοτερο

δες εδω το pdf απο την uniko
http://www.a400xplor.gr/index.aspx?m=53&did=758

και κατι αλλο οντως το κοντακι ειναι με λινελαιο.... οπως ειχα πει καπου αλλου στο φορουμ

Ευχαριστώ john έλεγα αν την έχει ζυγίσει κανείς με 71 εκ κάννη. Στο Σχιστό μου φάνηκε οκ αλλά το βάρος το καταλαβαίνω με την ώρα, με μια επόμιση όλα ελαφριά μου φαίνονται.hit.

απλα το εχω ξαναπει εμενα μ ενοχλει αυτο το ντιν του κλειστρου που μου θυμιζει ντενεκακι αναψυκτικου αλλα αυτο ειναι εντελως προσωπικο και δεν εχει να κανει με την αποδοση του οπλου
Νομίζω θα με ενοχλεί οποιαδήποτε καραμπίνα, πάντα δίκανο χρησιμοποιούσα. Στην ζωή μου έχω παίξει λιγότερα από 10 φυσίγγια με καραμπίνα και έτσι κι αλιώς μου φαίνεται ότι κάτι κουδουνάει δίπλα στο κεφάλι μου.
Μου έχει βρει μια ο Διονύσης σε καλή τιμή εκτός του προυπολογισμού μου, αλλά σκέφτομαι και να δανειστώ να την πάρω αν είναι ελαφριά και σε καλή κατάσταση. Είναι 1000% λάθος κίνηση για τα οικονομικά μου γαμω την αγάπη μου στα όπλα γαμώ .hit.
Ίδωμεν.....

απλα το εχω ξαναπει εμενα μ ενοχλει αυτο το ντιν του κλειστρου που μου θυμιζει ντενεκακι αναψυκτικου αλλα αυτο ειναι εντελως προσωπικο και δεν εχει να κανει με την αποδοση του οπλου

και εγω μια ζωη με μποζε τουφεκαγα averel απλα αυτο το το ντιν απο το κλειστρο δεν το καλαβα που λεei o evripidis εκτος και ειναι η ωτοασπιδες στο σκοπευτηριο η δεν το προσεχω βασικα με το μπαμ απο την τουφεκια δεν ακουσ και πολλα

Νομίζω θα με ενοχλεί οποιαδήποτε καραμπίνα, πάντα δίκανο χρησιμοποιούσα. Στην ζωή μου έχω παίξει λιγότερα από 10 φυσίγγια με καραμπίνα και έτσι κι αλιώς μου φαίνεται ότι κάτι κουδουνάει δίπλα στο κεφάλι μου.
Μου έχει βρει μια ο Διονύσης σε καλή τιμή εκτός του προυπολογισμού μου, αλλά σκέφτομαι και να δανειστώ να την πάρω αν είναι ελαφριά και σε καλή κατάσταση. Είναι 1000% λάθος κίνηση για τα οικονομικά μου γαμω την αγάπη μου στα όπλα γαμώ .hit.
Ίδωμεν.....
κι εγω ακομα μαμιεμαι οκονομικα με τη μπενελα αλλααα....

γενικα η 400 σαν οπλο ειναι ελαφρυ και με ωραιο ζυγισμα
Μετα την vinci για μενα ειναι η καραμπινα με το πιο ωρειο ζυγισμα....και πολυ ωραια αισθηση λακτισματος!απο τις καλυτερες καραμπινες αν και φαν της μπενελλι!

Ίδωμεν.....
Δεν θα σε ενοχλει....στο υπογραφω εγω...κανε την κινηση που εχω μαθει αμα εχεις τα λεφτα!

Status
Not open for further replies.
Back