Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
https://www.hobbi.gr/karampina-beretta-p-7979.html
αυτήν έχει τύχει να την δει κανείς από κοντά; Από την φωτό δεν μου φαίνεται για 76 και λείπει και το αυτάκι του κλείστρου. Αλλά φαίνεται αρκετά ελαφριά για περπατητό για κανένα "μεσόκοπο" σαν και του λόγου μου
αν σ ενδιαφέρει μίλα στο τηλ. με τον ίδιο τον Καρασαβίδη ο οποίος είναι<για μένα>επαγγελματιας ευθύς και ειλικρινής σε ότι τον ρωτήσεις για την κάννη η την κατάσταση του όπλου
σαν μοντέλο είναι από τα πετυχημένα της beretta αλλά δεν έπιασε τότε γιατί είναι με 70αρα θαλάμη και όλοι τότε έψαχναν τα μάγκνουμ
πέρασε από τα χέρια μου(71 cm)και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στα χέρια θύμιζε δίκαννο σαν αίσθηση ζυγίσματος :)

αν σ ενδιαφέρει μίλα στο τηλ. με τον ίδιο τον Καρασαβίδη ο οποίος είναι<για μένα>επαγγελματιας ευθύς και ειλικρινής σε ότι τον ρωτήσεις για την κάννη η την κατάσταση του όπλου
σαν μοντέλο είναι από τα πετυχημένα της beretta αλλά δεν έπιασε τότε γιατί είναι με 70αρα θαλάμη και όλοι τότε έψαχναν τα μάγκνουμ
πέρασε από τα χέρια μου(71 cm)και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στα χέρια θύμιζε δίκαννο σαν αίσθηση ζυγίσματος :)
Με χαλαγε λιγο,που εκανε γωνια και δεν ειχε την κλασικη γραμμη,στην μπασκουλα.Παντως μετανιωσα που δεν την αποκτησα.Η απλη θαλαμη δε με χαλαει καθολου!

Για να ειμαι ειλικρινεις Μακη η δικια μου 304 καθοτι με καννη 66 ποντους πολυ μπροστοβαρη και βαρος ζυγισμενη περι τα 3200 παρακαλω!!!δεν τη λεμε και ελαφρια.Φανταζομαι πως θα ειναι με την 76 καννη.:)

Για να ειμαι ειλικρινεις Μακη η δικια μου 304 καθοτι με καννη 66 πολυ μπροστοβαρη και βαρος ζυγισμενη λιγο κατω απο 3300!!!φανταζομαι πως θα ειναι με την 76 καννη.:)
Το site κάτι λέει για 2980, αν είναι έτσι δεν συμφέρνει.xm..

Το καλύτερο όλων για μένα από την παλιά σειρά 300, με την καλύτερη σκοπευτική ευθεία.
Εχω την εντυπωση πως την καλυτερη σκοπευτικη ευθεια εχουν αυτες με τη στρογγυλη βαση,βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο και ειναι θεμα γουστου πλεον.:)
Το site κάτι λέει για 2980, αν είναι έτσι δεν συμφέρνει.xm..
Ασε τι λεει το site,παρτον τηλεφωνο πεσ του να την βαλει επανω στην ζυγαρια επιτοπου και να σου πει το βαρος!!το 2980 το δανειστηκε απο τις τοτε διαφημισεις που εκανε η beretta με κανννη 61 χωρις τσοκακια!!και να ξερεις πως το καλυτερο οπλο της beretta ηταν και θα ειναι το Α302 ;)

Για να ειμαι ειλικρινεις Μακη η δικια μου 304 καθοτι με καννη 66 ποντους πολυ μπροστοβαρη και βαρος ζυγισμενη περι τα 3200 παρακαλω!!!δεν τη λεμε και ελαφρια.Φανταζομαι πως θα ειναι με την 76 καννη.:)
Ελαφρυτερο κοντακι,Τακη!Συμβαινει!Πιο "αραιο" ξυλο!
Δεν ειναι το βαρος αυτο καθεαυτο!
Ειναι η αισθηση στο πιασιμο,η ισορροπια!Οσες εχω δοκιμασει(για 304 μιλαμε ε)μου αρεσαν πολυ!

δεν θα ήταν δικιά σου αφού θυμάσαι ότι την δοκίμασα πρώτα εγώ για μερικές ημέρες ;).....δεν μου άρεσε τίποτα σ εκείνο το όπλο γι αυτό και δεν το κράτησα
τέλος πάντων τα ξύλα παίζουν ρόλο στο ζύγισμα.....την 71 που είχα γι αρκετό καιρό ήταν 3200 με ασπρα όχι ωραία ξύλα αλλά όχι μπροστόβαρη :)

Ελαφρυτερο κοντακι,Τακη!Συμβαινει!Πιο "αραιο" ξυλο!
Δεν ειναι το βαρος αυτο καθεαυτο!
Ειναι η αισθηση στο πιασιμο,η ισορροπια!Οσες εχω δοκιμασει(για 304 μιλαμε ε)μου αρεσαν πολυ!
αυτό ακριβώς λέω την αίσθηση στο πιάσιμο...παίζουν μεγάλο ρόλο τα ξύλα :)

Εγω ειχα καποτε την 303 που μου την ειχε δωρισει ο πατερας μου. Ειχε καννη 71 εκ και ** σταθερο τσοκαρισμα. Ειχα κανει ωραια κυνηγια με το οπλο και με τα αναλογα φυσιγγια δεν ενιωσα ποτε μειονεκτημα το σταθερο τσοκαρισμα. Το οπλο το ειχα εως οτου αγορασα μια centro και την ξαναπηρε ο πατερας μου.Εβγαλε δυο φορες προβλημα στο κλειστρο.Τη μια εσπασε μια πισω γωνια και φρακαρε ανοικτο και τη δευτερη εσπασε η ουρα και μπλοκαριζε τον κοκκορα της σκανδαλης. Απο καθαρισμα χρειαζοταν ελαχιστο στιβαροτητα φουλ καλες τουφεκιες και ελαχιστο κλοτσημα.

Εγω ειχα καποτε την 303 που μου την ειχε δωρισει ο πατερας μου. Ειχε καννη 71 εκ και ** σταθερο τσοκαρισμα. Ειχα κανει ωραια κυνηγια με το οπλο και με τα αναλογα φυσιγγια δεν ενιωσα ποτε μειονεκτημα το σταθερο τσοκαρισμα. Το οπλο το ειχα εως οτου αγορασα μια centro και την ξαναπηρε ο πατερας μου.Εβγαλε δυο φορες προβλημα στο κλειστρο.Τη μια εσπασε μια πισω γωνια και φρακαρε ανοικτο και τη δευτερη εσπασε η ουρα και μπλοκαριζε τον κοκκορα της σκανδαλης. Απο καθαρισμα χρειαζοταν ελαχιστο στιβαροτητα φουλ καλες τουφεκιες και ελαχιστο κλοτσημα.
Τασο,μηπως θυμασαι απο ποια φυσιγγια προκληθηκαν οι ζημιες?

https://www.hobbi.gr/karampina-beretta-p-7979.html
αυτήν έχει τύχει να την δει κανείς από κοντά; Από την φωτό δεν μου φαίνεται για 76 και λείπει και το αυτάκι του κλείστρου. Αλλά φαίνεται αρκετά ελαφριά για περπατητό για κανένα "μεσόκοπο" σαν και του λόγου μου
Ψαχνεις καραμπινα;

Τασο,μηπως θυμασαι απο ποια φυσιγγια προκληθηκαν οι ζημιες?
Δεν θυμαμαι Γιαννη. Την ουρα κλειστρου παντως μου την εβγαλε σε τσιχλοκυνηγι στο Μαυροματι σε μερα με πολλα πουλια. Αν θυμαμαι καλα δουλευα αρκετα με αυτο το οπλο τα αρτεμις πυρκαλ, ομως δεν θυμαμαι αν εσπασε η γωνια με αυτα.

Δεν θυμαμαι Γιαννη. Την ουρα κλειστρου παντως μου την εβγαλε σε τσιχλοκυνηγι στο Μαυροματι σε μερα με πολλα πουλια. Αν θυμαμαι καλα δουλευα αρκετα με αυτο το οπλο τα αρτεμις πυρκαλ, ομως δεν θυμαμαι αν εσπασε η γωνια με αυτα.
Σ'ευχαριστω πολυ Τασο!

Μακη μπορουμε να βαλουμε βαρος στο κοντακι εχουν χωρο για λιγο βαρος πιστευω,τα πιο πολλα προβληματα τα μαζευεις,αρκει να θελεις να το κρατησεις.
Σαράντο το είχα κάνει στην greystone που κράτησα 3 χρόνια .well done.
εκείνη την 304 μόνο 5 μήνες :)

Το Γκρειστονε το εδωσες,γιατι ρε φιλε?
το γιατί ψάχνω για άλλα 60+ όπλα που έχω αλλάξει
η απάντηση είναι ότι παίζω ακόμα στα 57 μου .sarcastic.
τέλος πάντων το greystone μετά τα μπασίματα με κούραζε στα πυκνά καρτέρια της Φθιώτιδας :)

το γιατί ψάχνω για άλλα 60+ όπλα που έχω αλλάξει
η απάντηση είναι ότι παίζω ακόμα στα 57 μου .sarcastic.
τέλος πάντων το greystone μετά τα μπασίματα με κούραζε στα πυκνά καρτέρια της Φθιώτιδας :)
γεια σου μακη παιχνιδιαρη
.victory..victory.

Status
Not open for further replies.
Back