Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιαννη μπας κ κανω εγω λάθος ρε φιλε?
θα ψαξω να δω κ το βιβλιο με τις σφραγίδες που εχω .
Βρες κ συ το δικό σου.
Κ φυσικά αν εχω λαθος να διορθώσουμε το θεμα κ να απολογηθώ κ στους συναδέλφους.
Δεν ειμαι επαγγελματιας φιλε μου.
Εαν εχω λαθος ωφειλω να το διορθωσω αμεσα.
Χρυσανθε,το ειχα δει και το ξανατσεκαρησα.Δεν τα παω καλα με ανεβασμα φωτο.Αν καποιο παιδι εχει το βιβλιο και μπορει,ας κανει τον κοπο!

Γιαννη το βρηκα

Απο το βιβλιο σφραφιδων του κυπριδιμου.

Ουτε εγω εχω αδικο ουτε εσυ.
Η σφραγίδα εμπαινε υποχρεωτικα στα οπλα μακνουμ με κάννη 76 αρας θαλαμης αλλα και εθελοντικα στα οπλα που δοκιμαΟνταν στις αυξημενες πιεσεις των 1200 αλλα με κανονικη θαλαμη των 70 χιλιοστών.
Δεδομενου οτι εδω μακνουμ οπλα με 76 αρα καννη αργησαν να ερθουν, και υπαρχουν παρα πολλα με την σφραγιδα αυτη και με 70αρες καννες... ειχα ξεχασει αυτη την λεπτομέρεια.

Θα στειλω τις φωτο στον Μακη να τις βαλει οταν μπορει.

Γιαννη το βρηκα

Η σφραγίδα εμπαινε υποχρεωτικα στα οπλα μακνουμ με κάννη 76 αρας θαλαμης αλλα και εθελοντικα στα οπλα που δοκιμαΟνταν στις αυξημενες πιεσεις των 1200 αλλα με κανονικη θαλαμη των 70 χιλιοστών.
Δεδομενου οτι εδω μακνουμ οπλα με 76 αρα καννη αργησαν να ερθουν, και υπαρχουν παρα πολλα με την σφραγιδα αυτη και με 70αρες καννες... ειχα ξεχασει αυτη την λεπτομέρεια.

Σημασια εχει,φιλε Χρυσανθε, να μη γραφουμε κατι που μπορει να οδηγησει,καποιον λιγοτερο εμπειρο συναδελφο,σε επικινδυνες καταστασεις!Αν δεν ημουν σιγουρος γι'αυτο που διαβασα,σε διαβεβαιωνω, οτι δεν θα το εγραφα!Το γεγονος οτι το εψαξες παλι μου επιβεβαιωνει οτι κι εσυ λειτουργεις με τον ιδιο τροπο!Ολα καλα!Δεν υπηρχε θεμα παρεξηγησης μεταξυ μας!Η συμπεριφορα σου.......δε μου το επιτρεπει!!!:):):)

Και μερικες πληροφοριες, βαρος περιπου 3300 71 καννες optima hp steelium πελμα micro core ξυλα με ωραια νερα, εξολκεις αυτοματοι και απλοι τα υπολοιπα στην πραξη...
Καλοριζικο,με γεια φιλε,οτι αναζητας σε ενα σ.ποζε αυτο το εχει,καλοριζικο και παλι!

Και μερικες πληροφοριες, βαρος περιπου 3300 71 καννες optima hp steelium πελμα micro core ξυλα με ωραια νερα, εξολκεις αυτοματοι και απλοι τα υπολοιπα στην πραξη...
Τασο καλοριζικο ,καλοντουφεκο ευχομαι ωραιες και συναρπαστικες ντουφεκες !!!!

Γιαννη το βρηκα
Σημασια εχει,φιλε Χρυσανθε, να μη γραφουμε κατι που μπορει να οδηγησει,καποιον λιγοτερο εμπειρο συναδελφο,σε επικινδυνες καταστασεις!Αν δεν ημουν σιγουρος γι'αυτο που διαβασα,σε διαβεβαιωνω, οτι δεν θα το εγραφα!Το γεγονος οτι το εψαξες παλι μου επιβεβαιωνει οτι κι εσυ λειτουργεις με τον ιδιο τροπο!Ολα καλα!Δεν υπηρχε θεμα παρεξηγησης μεταξυ μας!Η συμπεριφορα σου.......δε μου το επιτρεπει!!!:):):)
image post
image hosting free
[url=https://postimg.org/image/qsl96425z/]
20mb image hostingno registration[/URL]

Λοιπον τα νευρα μου δεν αντεξαν αλλο να περιμενω το 725 μιας και θα καθυστερησουν κι αλλο.Πηρα λοιπον σημερα τον οπλοπωλη και του ειπα να μου φερει το 690 field III. Οπως κι εγινε το απογευμα και αυτη τη στιγμη το περιεργαζομαι και καθαριζω τα γρασα. Φωτο απο σκ...:)
Τασο καλοριζικο και απο μενα! Πολυ ομορφο οπλο! Χαμηλο προφιλ βασης,κλειδια δοκιμασμενα 30+ χρονια τωρα,steelium κανες για πολλους κορυφαιες βλητικα.σοφη επιλογη εκανες κατα την γνωμη μου.ποση διαφορα τιμης ειχε απο το 725;

Τασο καλοριζικο και απο μενα! Πολυ ομορφο οπλο! Χαμηλο προφιλ βασης,κλειδια δοκιμασμενα 30+ χρονια τωρα,steelium κανες για πολλους κορυφαιες βλητικα.σοφη επιλογη εκανες κατα την γνωμη μου.ποση διαφορα τιμης ειχε απο το 725;
+ 400 αλλα θα εβαζα εξτρα τσοκ στο 725 επειδη δεν λενε και πολυ τα δικα του οποτε για μενα ειναι μικροτερη η διαφορα

Οι φωτογραφίες πολλές φορές είναι παραπλανητικες αλλά δεν είναι λίγο περίεργα τα νερά από την δεξιά πλευρά του κοντακιου; Πιο πολύ μου κάνουν εντύπωση αυτά τα δύο μαύρα νεύρα που φαίνονται .xm.
Είχες επιλογή για άλλα ξύλα ή μόνο αυτό υπήρχε;

asder_1316.jpg

asder_1317.jpg

asder_1315.jpg

asder_1320.jpg

asder_1318.jpg

asder_1307.jpg

Τελικά έπειτα απο 5 διαγραφές τα κατάφερα να τις ποστάρω.

Οι φωτογραφίες πολλές φορές είναι παραπλανητικες αλλά δεν είναι λίγο περίεργα τα νερά από την δεξιά πλευρά του κοντακιου; Πιο πολύ μου κάνουν εντύπωση αυτά τα δύο μαύρα νεύρα που φαίνονται .xm.
Είχες επιλογή για άλλα ξύλα ή μόνο αυτό υπήρχε;
Κατάλαβα τι λες. Στη φωτό φαίνονται πολυ εντονα στην πραγματικότητα πολύ λιγότερο όπως και τα ξύλα γενικά ειναι πιο ανοιχτόχρωμα στην πραγματικότητα, που εμένα έχει συνηθίσει το μάτι μου σε πιο σκούρα ξύλα. Επιλογή άλλη δεν υπήρχε, τα άλλα ήταν 66 άρια κάννες. Γενικά αν προσέξεις και την πάπια έχει πολλά σκουρα νερά σαν γραμμές.

Τα τελευταια χρονια οι εταιριες βαζουν στα οπλα παραγωγης ξυλινα μερη απο αφρικανικη καρυδια.Οποτε τα συγκεκριμενα ξυλα Τασο μια χαρα ειναι:)

Status
Not open for further replies.
Back