Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σόρυ για το .off topic. αλλά δεν υπάρχει καμμία διαφορά στην βάση? Δεν αναγράφει πουθενά μάγκνουμ? Ή εστω σφραγίδες στην βάση για 3"...το λεω γιατί υπάρχει ο μύθος ότι με κάννη μάγκνουμ το όπλο δουλεύει και 3"....
Σε 302 που κατεχω,η βαση εχει σφραγιδα για 1200 bars(PSF και απο πανω 2 αστερια στεφανωμενα).Αρα magnum για εκεινη την εποχη.Αγορα καλοκαιρι του 1984.Ακομα στα χερια μου και απροβληματιστη με μοναδικη αλλαγη ενα επανατατικο και εναν αναστολεα αποθηκης.Καταναλωση φυσιγγιων πανω απο 60.000![/QUOTE]
Γιαννη επετρεψε μου να κανω μια αναφορά σε αυτο.
Η δοκιμη σε αυξημενες πιεσεις των 1200 που πολυ σωστα λες οτι στα ιταλικα σηματοδοτουνταν με το psf και δυο αστερια ΔΕΝ σημαινει ΤΟΤΕ Η ΣΗΜΕΡΑ μαγκνουμ.
Ηταν απλα η μεταβαση της δεκαετίας του 80 απο τις 900 πιεσεις στις 1200 οπως και αργότερα στις 1370.
Οι 900 ηταν τοτε η επιτρεπομενη χρηση σε καινούργια οπλα μέχρι τα 36 γραμαρια σε 70 αρι καλυκα παντα και με τα 1200 αυτο εγινε 40 γρ.
Δοκιμης λεμε και οχι καθημερινης χρησης.
Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Μαγκνουμ σημαινει η χρηση καλυκα 76 και οχι 70 ακομη και αν αυτος εχει μεσα βαρος γομωσης λιγοτερο απο αυτο που αντεχει η δοκιμη του οπλου.
Το διευκρινηζω γιατι μας διαβαζει πολυς κοσμος και νεαρος και που τωρα ξεκινα και ισως αν εχει ενα τέτοιο οπλο στα χερια του να θεωρήσει οτι μπορει π.χ να ριξει ενα 40αρι μαγκνουμ με 76 αρι καλυκα.
Παντα φυσικα μιλαω καλοπροεραιτα και χωρις ιχνος η διαθεση να σε θιξω.

Τασο καλοριζικο φιλε και να το χαρεις για παααρα πολα χρονια με πααρα πολλα θηραματα.
Το κοντακι να ναι πανω σου και σαν οπλο ειναι υπεροχο μην σε ανυσηχει καθολου

Λοιπον τα νευρα μου δεν αντεξαν αλλο να περιμενω το 725 μιας και θα καθυστερησουν κι αλλο.Πηρα λοιπον σημερα τον οπλοπωλη και του ειπα να μου φερει το 690 field III. Οπως κι εγινε το απογευμα και αυτη τη στιγμη το περιεργαζομαι και καθαριζω τα γρασα. Φωτο απο σκ...:)
Καλορίζικο και καλοτουφεκο!

Τασο καλοριζικο φιλε και να το χαρεις για παααρα πολα χρονια με πααρα πολλα θηραματα.
Το κοντακι να ναι πανω σου και σαν οπλο ειναι υπεροχο μην σε ανυσηχει καθολου
Δεν εχω ριξει να δω αν τουφεκαει εκει που κοιταω αλλα σαν επωμισει ερχεται πολυ ωραια. Αλλωστε δεν εχω απαιτητικο σωματοτυπο. Ανηκω στο μεσο σωματοτυπο που οι εταιρειες κατασκευαζουν τα κοντακια ευτυχως.

Σε 302 που κατεχω,η βαση εχει σφραγιδα για 1200 bars(PSF και απο πανω 2 αστερια στεφανωμενα).Αρα magnum για εκεινη την εποχη.Αγορα καλοκαιρι του 1984.Ακομα στα χερια μου και απροβληματιστη με μοναδικη αλλαγη ενα επανατατικο και εναν αναστολεα αποθηκης.Καταναλωση φυσιγγιων πανω απο 60.000!
Γιαννη επετρεψε μου να κανω μια αναφορά σε αυτο.
Η δοκιμη σε αυξημενες πιεσεις των 1200 που πολυ σωστα λες οτι στα ιταλικα σηματοδοτουνταν με το psf και δυο αστερια ΔΕΝ σημαινει ΤΟΤΕ Η ΣΗΜΕΡΑ μαγκνουμ.
Ηταν απλα η μεταβαση της δεκαετίας του 80 απο τις 900 πιεσεις στις 1200 οπως και αργότερα στις 1370.
Οι 900 ηταν τοτε η επιτρεπομενη χρηση σε καινούργια οπλα μέχρι τα 36 γραμαρια σε 70 αρι καλυκα παντα και με τα 1200 αυτο εγινε 40 γρ.
Δοκιμης λεμε και οχι καθημερινης χρησης.
Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Μαγκνουμ σημαινει η χρηση καλυκα 76 και οχι 70 ακομη και αν αυτος εχει μεσα βαρος γομωσης λιγοτερο απο αυτο που αντεχει η δοκιμη του οπλου.
Το διευκρινηζω γιατι μας διαβαζει πολυς κοσμος και νεαρος και που τωρα ξεκινα και ισως αν εχει ενα τέτοιο οπλο στα χερια του να θεωρήσει οτι μπορει π.χ να ριξει ενα 40αρι μαγκνουμ με 76 αρι καλυκα.
Παντα φυσικα μιλαω καλοπροεραιτα και χωρις ιχνος η διαθεση να σε θιξω.[/QUOTE]
Κανενα προβλημα Χρυσανθε!Μα κανενα!
Η αναφορα μου βασιστηκε στο βιβλιο,του πατριωτη σου και μεγαλου οπλοφιλου,του Νικητα Κυπριδημου.Αναφερει οτι η δοκιμη αφορα οπλα με θαλαμες μεγαλυτερες των 70mm.Αρα?
Το οπλο αγοραστηκε "του κουτιου"με καννη magnum.
Σε θεματα ασφαλειας μας καθε ενσταση πρεπει να μας προβληματιζει και να το ψαχνουμε.Παρα πολυ καλα εκανες.Θα εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!

Τάσο καλορίζικο καλοτούφεκο ρε φίλε :)
καπέλο browning έχουμε κι ο κυρ Βασίλης(το είδε;;)) κι εγώ τώρα πρέπει να πάρουμε beretta για τις δοκιμές .sarcastic.
Μακη ευχαριστω πολυ φιλε. Δεν πειραζει για το καπελο εχω ενα benelli καπελο, οτως η αλλως του ομιλου ειναι...:)Το ειδε ναι με το που το φορτωσα πηγα Αγ .Μαρινα κατευθειαν. Αυτος τουλαχιστον κοιμηθηκε εγω απ τη χαρα μου κοιμηθηκα 3 μιση ωρα....hit.

Γιαννη μπας κ κανω εγω λάθος ρε φιλε?
θα ψαξω να δω κ το βιβλιο με τις σφραγίδες που εχω .
Βρες κ συ το δικό σου.
Κ φυσικά αν εχω λαθος να διορθώσουμε το θεμα κ να απολογηθώ κ στους συναδέλφους.
Δεν ειμαι επαγγελματιας φιλε μου.
Εαν εχω λαθος ωφειλω να το διορθωσω αμεσα.

Status
Not open for further replies.
Back