Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
[QUOTE="AltairLusso, post: 97817, member: 3"
Είναι magnum? .xm.[/QUOTE]
Όχι και να σου πω την είχα την απορία...(δεν έχει τύχει να δω 302 magnum απο κοντά!! αν την είχα δει θα την αγόραζα! χαχα)
Δλδ η magnum σειρά της 302 έχει και αυτή το ελατήριο βαριών γομόσεων....xm. λογικό ακούγεται....

Είναι magnum? .xm.
Όχι και να σου πω την είχα την απορία...(δεν έχει τύχει να δω 302 magnum απο κοντά!! αν την είχα δει θα την αγόραζα! χαχα)
Δλδ η magnum σειρά της 302 έχει και αυτή το ελατήριο βαριών γομόσεων....xm. λογικό ακούγεται....[/QUOTE]
Στη 302 επειδή αυτή που έχω είναι magnum το ελατήριο είναι το ίδιο.απλα η κάνη είναι magnum η μια.γιατί η δεύτερη που έχω με τσοκακια είναι απλη

Είναι magnum? .xm.
Δλδ η magnum σειρά της 302 έχει και αυτή το ελατήριο βαριών γομόσεων....xm. λογικό ακούγεται....[/QUOTE]
Περσι εχασα μια 302 μαγκνουμ 81 κανη μεσα απο τα χερια μου..hit.

Δλδ η magnum σειρά της 302 έχει και αυτή το ελατήριο βαριών γομόσεων....xm. λογικό ακούγεται....
Περσι εχασα μια 302 μαγκνουμ 81 κανη μεσα απο τα χερια μου..hit.[/QUOTE]
Καλο οπλο η 302 με 81 ποντους ΑΛΛΑ μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να σου δωσει το κλειστρο στο χερι

Στη 302 επειδή αυτή που έχω είναι magnum το ελατήριο είναι το ίδιο.απλα η κάνη είναι magnum η μια.γιατί η δεύτερη που έχω με τσοκακια είναι απλη[/QUOTE]
Σόρυ για το .off topic. αλλά δεν υπάρχει καμμία διαφορά στην βάση? Δεν αναγράφει πουθενά μάγκνουμ? Ή εστω σφραγίδες στην βάση για 3"...το λεω γιατί υπάρχει ο μύθος ότι με κάννη μάγκνουμ το όπλο δουλεύει και 3"....

για πειτε μου ρε παιδια γιατι μ ενδιαφερει.ακουσα κι απο αλλους οτι οι 302 σπανε κλειστρα.σε ποιες περιπτωσεις γινετε αυτο?ριχνοντας φυσιγγια πολλων πιεσεων??ριχνοντας magnum τα οποια δεν χρησ. ποτε.η απλα απο τη πολλη χρηση μπορει να συμβει??θα ηθελα τις απαντησεις σας
Πανο στην δικιά μου 303 που εχω στο νησί έχω μια καννη κομμένη στους 58 πόντους και μόνιμα φοράει τα έξω 4* της Breda,σύνολο 60,5 εκ.Έχω αφαιρέσει τη ριγα αφήνοντας ένα κομμάτι δύο εκ μπροστά και έχω αντικαταστησει την μπροστινή βιδα της παπιας με ενα παξιμαδι με γκροβερ. Συνολικό βάρος τρία κιλά ακριβώς, ότι πρέπει για το περπατητό.
Για καρτέρι έχω και εγώ μια δεύτερη καννη 71 εκ με εσωτερικα τσοκακια.
Είναι το όπλο με τις μηδενικες εμπλοκες.
Χαίρομαι με αυτά που ακούω γιατί αγόρασα μια 303 με 500 ευρώ με 71 καννη και σε κατάσταση σχεδόν καινούρια αν και μου έδινε στην ίδια τιμή μια urica δεκαετιας,ελπίζω να έπραξα καλως

Σήμερα χάρηκα ποιο πολύ από κάθε φορά τις τουφεκιες στο σκοπευτηριο, δεν ξέρω αν ηταν τα φυσίγγια η το τσοκ που μετά από παρότρυνση μου αγόρασε το φιλαράκι μου αλλά είδα τα πιατακια να γίνονται σκόνη σε διάφορες αποστάσεις.

Euro skeet της beretta
image upload no size limit

Δοκίμασα και πρώτη φορά τα ισπανικα suprema και μου άφησαν άριστες εντυπώσεις, γρήγορο και μαλακό φυσίγγι.

uploading images

Μαρεσε πολύ αυτός ο συνδιασμός και πιστεύω στα τσιχλοκοτσυφα θα είναι φωτιά.

Σήμερα χάρηκα ποιο πολύ από κάθε φορά τις τουφεκιες στο σκοπευτηριο, δεν ξέρω αν ηταν τα φυσίγγια η το τσοκ που μετά από παρότρυνση μου αγόρασε το φιλαράκι μου αλλά είδα τα πιατακια να γίνονται σκόνη σε διάφορες αποστάσεις.
Μπράβο Κωνσταντίνε,Μια χαρά...congrats.
Σίγουρα τα τσοκ κ τα φυσίγγια βοηθάνε αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει ο "οδηγός τους" όπου τους δείξει θα πάνε...well done.
Δοκίμασα και πρώτη φορά τα ισπανικα suprema και μου άφησαν άριστες εντυπώσεις, γρήγορο και μαλακό φυσίγγι.
Δεν έχω βρει ακόμα ισπανικό που να είναι μάπα..:)

Last edited:
Μπράβο Κωνσταντίνε,Μια χαρά...congrats.
Σίγουρα τα τσοκ κ τα φυσίγγια βοηθάνε αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει ο "οδηγός τους" όπου τους δείξει θα πάνε...well done.

Δεν έχω βρει ακόμα ισπανικό που να είναι μάπα..:)
Πολύ σωστά Τάσο. Πιο πολύ χάρηκα για το φίλο μου που ευχαριστηθηκε με το τσοκακι και στο γυρισμο μου έλεγε συνέχεια γιαυτό.
Τετοια λεγε μου να τα αδειασω τα ράφια .sarcastic. .

Χαίρομαι με αυτά που ακούω γιατί αγόρασα μια 303 με 500 ευρώ με 71 καννη και σε κατάσταση σχεδόν καινούρια αν και μου έδινε στην ίδια τιμή μια urica δεκαετιας,ελπίζω να έπραξα καλως
Παρα πολύ καλά έκανες και δεν θα μετανοιωσεις.είναι παρα πολύ καλό οπλο

Συμφωνω απολυτος κονσταντινος,Δεν πολυγραφω γιατι μπορει να παρεξηγηθω.Πιστευω οτι ολα τα οπλα σκοτωνουν και τα club οπλων υπαρχουν για το θεαθηναι.Ψαχνουμε το δενδρο ενω εχουμε χασει το Δασος.Ολοι εχουμε αδυναμιες σε συγκεκριμενα οπλα και πυρομαχικα.Υπαρχει μια μαγεια γυρω απο αυτο το θεμα, δεν το αρνουμε,Αλλο η μαγεια και αλλο ο φανατισμος.Το γραφω αυτο γιατι σε καποιο αλλο σαιτ τολμησα να γραψω σε γενικες γραμμες το ιδιο και κατα την αποψη του συναδελφου τους την ,,ειπα.. Πρωσοπικα μου αρεσει να διαβαζω πραγματικες παρατηρησεις σε οτι αφορα το κυνηγι η να εξιστορω πραγματικα γεγονοτα.Οπως ειπες η ηλεκτρονικη επανασταση δεν μπορει να φερει κατι καινουργιο στο κυνηγι,το οποιο ειναι το ιδιο εδω και παρα πολλα χρονια.Ολα ειναι θεμα εμπειρειας και μεσα απο αυτην καταθετοντας ο καθενας τις αποψεις του γινεται καλυτερος.Συγχαρητηρια και παλι σ´Αυτους που παρατηρουν και μας λενε τις αποψεισ τους.
Γιωργο την αληθεια δεν πρεπει να τη κρυβουμε,και στο θεμα της βλητικης των οπλων θα τη λεμε,μπορει μερικη να χαλιουνται γιατι τους προσγειωνουμε,αλλα ολα γινονται για να μη ξοδευομαστε αδικα...και να πεφτουμε θυματα των μαρκετινγκ.Ολο το παιχνιδι των συγχρονων οπλων ειναι σε σχεση με τους στεννους αυλους σε απολυτη συμβατικη γεωμετρια...{χαιρω πολυ}πανω σε αυτες της καννες εχτυσαν τη φημη τους ολοι.Απο εκει και περα η καννες η μεσαιες και φαρδιες εχουν αμελητεες διαφορες μεταξυ τους βλητικα οτι μαρκα και να ειναι οτι γεωμετρια και να εχουν...Το προβλημα ηταν στην ατρακτο...ο συνδιασμος στεννου συμβατικου αυλου+στεννου τσοκ.Η Φαμπαρμ στο φυλλαδιο της υποστηριζει οτι η καννη της βγαζει 90% στα 30μ με ψιλα σκαγια,και συμβατικο φυσσιγκι, και με φουλ το οποιο στη πραγματικοτητα ειναι εξτρ,φουλ....ενω οι αλλοι δεν μπορουν.Ο τροπος που γραφεται σε παει κατ ευθειαν στο οτι η Τριμπορε ειναι μοναδικη...δεν εχεις παρα να παρεις οποιαδηποτε καννη με μακρυ κωννο...χωρις να ειναι αυτης της γεωμετριας για να παρεις 90% και περισσοτερο σε αυτη την αποσταση!Οποτε κανουν το λαθος να δωσουν αριθμους αποδυκνειαιτε οτι τιποτα το καινουργιο δεν εχει πεσει στην αγορα....προκειται για μια ακομη συγχρονη καννη που εφ οσον διαθετη την ποιοτητα και αξιοπιστια,τοτε καλο ειναι να εχει και συγχρονη καννη!

Status
Not open for further replies.
Back