Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.fff..what.... καλά σοβαρά τώρα περιμένετε να κάνει Beretta εμπλοκή από ακαθαρσία; .xm.
Κωσταντίνε, ξεχάστε τα αυτά. Αυτά ισχύαν για κάτι αμερικάνικα αερίων τύπου Mossberg πριν από 30-40 χρόνια. Αυτά περί ακαθάριστων ιταλικών αερίων και εμπλοκών είναι αγαπητές καφενειακές ιστορίες :) Έλα στον Έβρο να δεις στις καλύβες κάτι Beretta και να ρωτήσεις τους καλυβιέρηδες από πότε έχουν να τις καθαρίσουν ... .vert funny.

Γιώργο κοίτα πως είχε γίνει το πιστονι και δουλευε άψογα το εργαλειο σκέτο κάρβουνο και βάζαμε ανακατεμενα τα φυσίγγια και μάλιστα αυτά του σκοπευτηριου που έκαναν εμπλοκες σε φρεσκοκαθαρισμενα όπλα.

image free hosting

http://postimage.org/

προσωπικη μου αποψη απο τις καλυτερες και πιο ομορφες 391 που βγηκαν.οποιος μπορει εδω ειναι
http://www.car.gr/parts/view/6626068/
Συμφωνώ για την ομορφια εχω την μαυρη gold φτιαγμένη για την αμερικάνικη αγορά ,αλλά πιστεύω πως η τιμή που την έχει ο φίλος βάλει είναι υπερεκτιμημένη,εντάξει είναι έκδοση sporting αλλα στα χρήματα αυτα βρίσκει κάποιος σουπερ ποζε sporting πολύ αξιόλογο.

8 χιλ. καλυκας δουλευει στις καραμπινες η δημιουργει προβηματα εμπλοκων ?.xm.
Έχεις κάποιο θεματάκι με την εξόλκευση συγκεκριμένων φυσιγγίων στην Α400?

Έχεις κάποιο θεματάκι με την εξόλκευση συγκεκριμένων φυσιγγίων στην Α400?
Οχι μου ειπαν να μην τα δουλεψω γιατι υπαρχει προβλημα. Ξερω για τα προβληματα με τον εξωλκεα που εχουν βγαλει καποια . Οχι δεν εχω μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. Εσυ εχεις ριξει 8 χιλ ?

Οχι μου ειπαν να μην τα δουλεψω γιατι υπαρχει προβλημα. Ξερω για τα προβληματα με τον εξωλκεα που εχουν βγαλει καποια . Οχι δεν εχω μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. Εσυ εχεις ριξει 8 χιλ ?
Εγώ ρίχνω ότι ρίχνεται από λειόκαννο , ποτέ δεν με απασχόλησαν τέτοιες φήμες.

Αυτό το ακούω πρώτη φορά.
Όχι Μύρο υπάρχει μια φήμη από τα βάθη των χρόνων ότι οι καραμπίνες θέλουν ψηλό πάφιλα για να δουλέψουν. Ίσως να εκπορεύεται από τις πρώτες καραμπίνες ελατηρίου οι οποίες παρουσίαζαν εμπλοκές σε ελαφριά φυσίγγια και επειδή τα ελαφριά φυσίγγια ήταν συνδεδεμένα με χαμηλό πάφιλα, έτσι να ξεκίνησε και αυτή η αναγωγή.

Χαμηλο παφιλα τοτε βαζουν για οικονομια ?... αφου στις ελαφριες γομωσεις υπαρχουν και 12, κσι 16 χιλ
Γιατι το προτεινουν ιδανικο για δικανα ?...η κανω λαθος και αναφετονται μονο στις ελαφριες γομωσεις ( που παρεπιπτοντως εχουν χαμηλο παφιλα ) .xm.

Last edited:
8 χιλ. καλυκας δουλευει στις καραμπινες η δημιουργει προβηματα εμπλοκων ?.xm.
Αργύρη το όπλο σου τα χωνευει όλα μην ανυσηχεις, όπως είπε ο Γιώργος σε παλιά όπλα συνέβαινε αυτό.

Χαμηλο παφιλα τοτε βαζουν για οικονομια ?... αφου στις ελαφριες γομωσεις υπαρχουν και 12, κσι 16 χιλ
Γιατι το προτεινουν ιδανικο για δικανα ?...η κανω λαθος και αναφετονται μονο στις ελαφριες γομωσεις ( που παρεπιπτοντως εχουν χαμηλο παφιλα ) .xm.
Ναι για οικονομία και συνήθως σε χαμηλές γομωσεις μέχρι 32γρ αν και υπάρχουν γνωστά 33αρια με 27χιλ παφυλα.

ωραίο βίντεο που δείχνει ότι μπαίνει χέρι στην κατασκευή του όπλου που είναι από τα ακριβότερα μοντέλα της εταιρίας σειράς SO αν δεν κάνω λάθος
πάλι όμως όλα τα μεταλλικά μέρη είναι σε μηχάνηματα και μόνο το κοντάκι έχει δουλειά στο χέρι λόγω μοντέλου
όλες οι εταιρίες πια πατούν ένα κουμπί και βγαίνουν εξαρτηματάκια :)

ωραίο βίντεο που δείχνει ότι μπαίνει χέρι στην κατασκευή του όπλου που είναι από τα ακριβότερα μοντέλα της εταιρίας σειράς SO αν δεν κάνω λάθος
πάλι όμως όλα τα μεταλλικά μέρη είναι σε μηχάνηματα και μόνο το κοντάκι έχει δουλειά στο χέρι λόγω μοντέλου
όλες οι εταιρίες πια πατούν ένα κουμπί και βγαίνουν εξαρτηματάκια :)

Μακη ακριβως ετσι ειναι. Αν κανεις μια αναλυση στο κοστος υλικων απο τις καραμπινες της αγορας ολες ειναι κατω απο 250 δολλαρια και το πιο ακριβο μερος του οπλου ειναι το ξυλινο κοντακι αν υπαρχει τετοιο. Τα ποσοστα κερδους στις οπλοβιομηχανιες ειναι πολυ μεγαλα και γιαυτο βλεπεις παροδικα μεγαλες μειωσεις στις τιμες ειδικα σε λιγο παλιοτερα μοντελα.
Η τιμη πωλησης εξαρταται απο το ποσο τσιμπαει ο καταναλωτης στο marketing της εταιρειας γιαυτο και η μεγαλη διαφορα στις τιμες απο κρατος σε κρατος. Γενικα ισχυει το οσο πιο μεγαλη αναλυση κανεις στο προιον τοσο λιγοτερο εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις. Οσο πιο πολυ συγκεντρωνεσαι σε soft factors οπως εμφανιση, πακεταρισμα, τσοκακια, porting κλπ τοσο βαθυτερα εισαι διατεθειμενος να βαλεις το χερι στη τσεπη.

Το ποτήρι του πιστονιού είναι και πιο δύσκολο στον...χειρισμό όσο το καθαρίζεις!!!
Για εμένα μακράν το πιο δύσκολο σημείο για καθαρισμό σε μια αερίων!!!! (ειδικά στις beretta...-302,390-)
Μπορεί να γίνει πιο εύκολο στον καθαρισμό, αν ξεβιδώσεις το ελατήριο της εκτόνωσης των βαριών γομώσεων και το αφαιρέσεις μαζί με τον κύλινδρο που το συγκρατεί. Ούτως η άλλως η εταιρία προτείνει την αποσυναρμολόγηση του κάθε 1000 φυσίγγια. Στην σειρά 391 το όπλο συνοδεύεται και από το ανάλογο κλειδάκι για την δουλειά αυτή. Απλά θέλει λίγο προσοχή στο πως θα βγει για να ξαναμπεί με τον ίδιο τρόπο.

Μπορεί να γίνει πιο εύκολο στον καθαρισμό, αν ξεβιδώσεις το ελατήριο της εκτόνωσης των βαριών γομώσεων και το αφαιρέσεις μαζί με τον κύλινδρο που το συγκρατεί. Ούτως η άλλως η εταιρία προτείνει την αποσυναρμολόγηση του κάθε 1000 φυσίγγια. Στην σειρά 391 το όπλο συνοδεύεται και από το ανάλογο κλειδάκι για την δουλειά αυτή. Απλά θέλει λίγο προσοχή στο πως θα βγει για να ξαναμπεί με τον ίδιο τρόπο.

Το πόσο θα το ξανασφίξεις παίζει κάποιο ρόλο στη βλητική ή κάπου αλλού;

Χμμμμμ.....xm.
Ελατήριο βαριών γομώσεων η 302 δεν έχει... (για αυτό τα σπάμε άμα λάχει να 'ούμε τα κλείστρα μας!!!.lazy.)
Χμμμμ.....xm.
Για την 390 πάλι δεν χρειάζεται ξεβίδωμα...είναι "ακουμπιστό" :)

Έριξα μια ματιά στα διαγράμματα της 391 και πράγματι χρειάζεται ξεβίδωμα...
Εμένα και χωρίς το ελατήριο την ζωή δύσκολη ελαφρώς μου την κάνει!! ;)

Status
Not open for further replies.
Back