καλοτουφεκιστο να ναι αν και δεν νομιζω οτι θα το ξαναβγαλεις απ τη καννηΠαιδια το πηρα.....μενει να βρω ευκαιρια να παω σκοπευτηριο να το δοκιμασω...victory.!!!!!!!!
![]()
καλοτουφεκιστο να ναι αν και δεν νομιζω οτι θα το ξαναβγαλεις απ τη καννηΠαιδια το πηρα.....μενει να βρω ευκαιρια να παω σκοπευτηριο να το δοκιμασω...victory.!!!!!!!!
![]()
Μπράβο Νίκο, μόνο και μόνο που το νοιώθει να εφαρμόζει απόλυτα πάνω σου είναι ωραία αίσθηση, σκέψου στον κυνηγότοποΕτσι και εγινε λοιπον..ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι απο τη μια ουσιαστικα πετυχε αυτο το ΄απολυτο΄, που οταν επωμιζεις με κλειστα ματια, το οπλο κουμπωνει απολυτα πανω σου και ανογοντας τα βλεπεις μια πεντακαθαρη εικονα με την ακιδα στην ευθεια σου..πραγματκα τελειο συναισθημα..και απο την αλλη εμφανισιακα οπου με καποιες μικρες παρεμβασεις το εκανα ετσι ακριβως οπως το ηθελα..![]()
Ευχαριστω Σπυρο!!Ετσι ακριβως οπως τα λες μπορει ναι μεν με την αγορα ενος καινουριου οπλου να καταλαβαινουμε πανω κατω αν μας ¨ταιριαζει¨ το οπλο αλλα οταν customaroume το κοντακι οσο το δυνατο στο σωματοτυπο μας, η αισθηση και η ανεση που αποκτουμε μετα ειναι απιστευτη σε σχεση με πριν..Μπράβο Νίκο, μόνο και μόνο που το νοιώθει να εφαρμόζει απόλυτα πάνω σου είναι ωραία αίσθηση, σκέψου στον κυνηγότοπο
Το κοντάκι που ταιριάζει απολυτά στα μέτρα μας και στη επωμιση μας, προσφέρει την ίδια ''άνεση'' στη χρήση που προσφέρει ένα κουστούμι ραμμένο από ράφτη στα μέτρα μας...Καμιά σχέση με το έτοιμο και στις 2 περιπτώσεις...
Εμφανισιακά τι άλλαξες, βάλε καμιά φώτο...
Αμ! δε ξέρω Νίκο... μου έχουν φάει τα νιάτα...Αναμενω να με βοηθησει απιστευτα κ στα γρηγορα διαολια του βαλτου(μπεκατσινακια)..ξερεις εσυ![]()
Αν και ειμαστε .offΑστα πρώτα να κάνουν το ζικ-ζακ... αν σε "δέχονται" βέβαια.
Δεν με λυπαστε καθολου ετσι??? .buy buy.Φωτο αναμενεται εντος ολιγων ημερων που θα βγει στη πιστα..![]()
Κ εγω θεωρω τον δευτερο τροπο πολυ πιο αποτελεσματικο, για να ειμαι ειλικρινης τον εχω κ λιγο εμφυτο τον αυθορμιτισμο, αλλα αυτο περα απο το να αποφασιοσυμε ποια ειναι η καταλληλη τεχνικη ειναι κ να μπορουμε να την εφαρμοσουμε... Εχω δει κ πολλους κυνηγους που δεν μπορουν με τιποτα να τα τουφεκισουν στο σηκωμα οποτε αναγκαστικα διαλεγουν τον πρωτο τροπο... Χρειαζεται πολυ γρηγορη κ καθαρη εστιαση στο θηραμα η δευτερη τεχνικη πραγμα που δεν ειναι το ιδιο ευκολο για ολους... Γιατι η τουφεκια στο σηκωμα πρεπει να ειναι το ιδιο αυθορμητη ειτε το μπεκατσινι σηκωθει στα 15, ειτε στα 30, ειτε στα 40 μετρα...2) Να το ντουφεκάς όσο πιο γρήγορα στο σήκωμα (πάνω στη χαρακτηριστική φωνή που βγάζει) πριν προλάβει να ξεκινήσει το άτσαλο πέταμα του
Προσωπικά με έχει βολέψει και έχω συντριπτικά περισσότερες επιτυχίες με το 2ο τρόπο. Όσες φορές εσκεμμένα τα κυνήγησα με το 1ο τρόπο, 90% των πουλιών έστρωναν το πέταμα τους όταν είχαν βγει έκτος βολής...
Και εγω Δημήτρη της ίδιας σχολής είμαι και δεν το υποτιμώ σαν θήραμα απεναντίας το σέβομαι το << μπεκανότο>> το λέμε και στην Πάτρα έτσι.υπαρχει και μια τριτη σχολη στο μπεκανοτο όπως το λεμε εμεις το μπεκατσινι , ριχνεις οποτε πει το μυαλο ότι πρεπει να ριξει , είμαι και εγω από μικρο παιδι κυνηγος αυτου του τρομερου σε τουφεκια θηράματος , υποτιμημενο από πολλους κυνηγους , φοβητρο για αλλους , καψουρα για μερικους
Γεια σου ρε φίλε ο Αγγελος δουλεύει κανονικά ?γεια σου Φωτη φιλε , θα τα πουμε από κοντα εμεις
Βουπράσιο ή κοτύχι για μπεκανότο?Και εγω Δημήτρη της ίδιας σχολής είμαι και δεν το υποτιμώ σαν θήραμα απεναντίας το σέβομαι το << μπεκανότο>> το λέμε και στην Πάτρα έτσι.
Αραξος , Γαστούνη. .....Βουπράσιο ή κοτύχι για μπεκανότο?![]()
Στα έστειλα με π.μ. , αν πας τελικά στον Γιώργο μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου τις φωτογραφίες που μας ανέβασες εδώ για να καταλάβει τι θες να κάνεις.Καλησπερα παιδια τηλ και διευθηνση του Κου Ψυλλακη μπορει να μου δωσει καποιος μηπως παω να μου δει το κοντακι ??
Ευχαροστω Γιωργο...οκΣτα έστειλα με π.μ. , αν πας τελικά στον Γιώργο μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου τις φωτογραφίες που μας ανέβασες εδώ για να καταλάβει τι θες να κάνεις.