Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πες ρε θεοφραστε για τι οπλο μιλαμε
Μιλάμε για μια α400 unico 71cm ελαφρώς μεταχειρισμένη στα 700€ (δεν έχω δει το όπλο ακόμα αλλά είναι από έμπιστη πηγή)
Δεν θα σε ενοχλει....στο υπογραφω εγω...κανε την κινηση που εχω μαθει αμα εχεις τα λεφτα!
Αμ δεν τα έχω αλλά με τρώει να δανειστώ αν είναι τόσο καλό......

απλα το εχω ξαναπει εμενα μ ενοχλει αυτο το ντιν του κλειστρου που μου θυμιζει ντενεκακι αναψυκτικου αλλα αυτο ειναι εντελως προσωπικο και δεν εχει να κανει με την αποδοση του οπλου
ακομα και με ωτασπίδες δεν αντεχετε ρε φιλε

Μιλάμε για μια α400 unico 71cm ελαφρώς μεταχειρισμένη στα 700€ (δεν έχω δει το όπλο ακόμα αλλά είναι από έμπιστη πηγή)

Αμ δεν τα έχω αλλά με τρώει να δανειστώ αν είναι τόσο καλό......
περιεργασου το επωμισε το, πουλα στο σκοπευτηρια κι αν σου καθεται και αν νομιζεις οτι θα το χρησ. πιο πολυ απ το δικανο βουρ, αλλιως το ξεχνας

Εγω που παω και κυνηγι και σκοπευτηριο μια με καραμπινα και μια με δικαννο δεν καταλαβαινω να με ενοχλει κατι...ουτε σε βαριες γομωσεις ουτε οκτωβρη που ριχνω παρα πολλα φυσιγγια και σχετικα μικρο διαστημα!

Καλησπερα σε ολους!
Δε ξερω τι λενε τα νεα μοντελα της beretta η δικια μου παντως 390 παρα τα 20 χρονια της δειχνει ακομα καινουρια και χωρις καμια εμπλοκη στη πορεια της μεχρι τωρα!
Σκεφτομαι την εναρξη να την κανω με αυτην μιας και οι φασσες θελουν πιο βαρια γομωση και αυτη απο κλωτσημα δε γνωριζει!!!
http://imgur.com/xWhKHjG

καλησπερα δημητρακη. ασε αγορι μου τη καραμπινα αφου εισαι δικανακιας. βαλε ενα ωραιο και μαλακο 33αρι στο μπερετακι σου που ειναι και οπλαρα και αντε γεια. 6αρι ομως. αυτη ειναι η αποψη μου. εσυ εισαι ο αποφασιζων

δεν ειπα οχι αλλα ολο τον καιρο ριχνεις με το δικανο και το rio ριχνεται ανετα με το δικανο.το pichon το εριχνα με το baikal.αν θες ομως να πας με τη καραμπινα πηγαινε.ειναι κι αυτη πολυ ωραιο οπλο.αλωστε μιλας μ ενα κατοχο 302 που χρησ.περυσι στις φασσες με remington long range.αλλο πραμα

Τοποθετησα στο δικαννακι το πιο λεπτο πελμα micro core παχους 1 εκ αντι για 2 και μειωσα την αποσταση σκανδαλης στα 36.5 απο 37.5 γιατι επωμιζωντας το με το κυνηγετικο γιλεκο αν και δε σκαλωνε δεν ανεβαινε τοσο ευκολα , εξαλλου και η xlr5 εχει αποσταση 36.5 που για μενα ειναι το ιδανικο. Αμεσως σαν να ελαφρυνε..

καλησπερα δημητρακη. ασε αγορι μου τη καραμπινα αφου εισαι δικανακιας. βαλε ενα ωραιο και μαλακο 33αρι στο μπερετακι σου που ειναι και οπλαρα και αντε γεια. 6αρι ομως. αυτη ειναι η αποψη μου. εσυ εισαι ο αποφασιζων
Συμφωνω με το Ευριπιδη 100%..με αυτο ρίχνεις σκοπευτηριο τόσα φυσιγγια με αυτο να κυνηγήσεις,και με αυτο θα κυνηγήσεις νομιζω.το οπλο σου εχει τρομερη κανη που δεν συγκρίνετε με παλια αυτογεμη..εγω ειμαι καραμπινακιας καλος η κακός για τους δικούς μου λόγους..εσυ εισαι δικάνακιας και το ξερεις..τρεις φορες σε πήρα περυσι κυνηγι την μια εκτελέσες με το εργαλείο 2 φασσες μόνοτουφεκα απο τις 3 που έριξες,με 8 άρια παρακαλω (nsi 206 formula 33gr),την αλλη εκτελέσες ενα λαγό μόνοτουφεκα και την αλλη καμια 15 άρια τσίχλακια,απο τα λιγα που ειχε οταν πήγαμε..

Μάγκες εχω στο μυαλο μου κατι φετος,προς Ρέθυμνο μεριά..αν θέλετε το συζητάμε εννοείται..θελει 5-6 άτομα..
φαι εχει? αμα εχει ειμαι μεσα γιατι νηστικο αρκουδι δεν χορευει εεεεε συγγνωμη δεν κυνηγαει ηθελα να πω

φαι εχει? αμα εχει ειμαι μεσα γιατι νηστικο αρκουδι δεν χορευει εεεεε συγγνωμη δεν κυνηγαει ηθελα να πω
Ότι και όσο θέλεις! Αλλά εγώ σε κάλεσα γιατί είχες πει κάποια στιγμή ότι κάνεις δίαιτα .sarcastic..yelling..off topic.πάμε Κυν. Γωνία

Status
Not open for further replies.
Back