Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Aποστολη καλοριζικη. Περιμενουμε εντυπωσεις απο σκοπευτηριο και κυνηγι
Να σαι καλα παυλο! Εννοειται οτι θα βαλω φωτο. Θα αργησω να το ριξω.
Σκοπευτηριο αν ειναι και ο Σουλης, θα του πω να με δει κιολας πως μου ερχεται.
Εσυ μην ανυσηχεις για τιποτα. Οταν κανω βλητικες δοκιμες, θα τα μετατρεψω και σε παυλομετρο :p

Να σαι καλα παυλο! Εννοειται οτι θα βαλω φωτο. Θα αργησω να το ριξω.
Σκοπευτηριο αν ειναι και ο Σουλης, θα του πω να με δει κιολας πως μου ερχεται.
Εσυ μην ανυσηχεις για τιποτα. Οταν κανω βλητικες δοκιμες, θα τα μετατρεψω και σε παυλομετρο :p

Eνταξει φιλε, δωσε χαιρετισματα στο Σουλη απο μενα

Και γιατι να παθει φιλαρακι;
upload pics

Μπαινω και εγω στο beretta team πλεον! Με σκουρα ξυλα οπως την ηθελα!
Αντε να με πιασει υπνος τωρα γαμω το φελεκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
. Αιντε! .my man..count sheep..micle..micle..victory..banana..banana..banana.
Καλορίζικη και καλές τουφεκιές.....

Σας ευχαριστω κυριοι! Απο μικρος, παντα ζαχαρωνα μια μπερεττα!
71 εκατοστα καννη,
Με φουλ κομπλε μπιχλιμπιδια το οπλο.
Θα στεναξουν τα λαγκαδιαα
Καλοριζικο και καλοτουφεκο το εργαλειο Αποστόλη.
Από ζαχαρωμα άλλο τίποτα φίλε, μου ξυπνησες αναμνήσεις όταν φύγαμε από το νησί και πηγαμε στην Ρόδο για μπω στο τεχνικό λύκειο κοντά στη στάση του λεωφορείου υπήρχε ένα μικρό οπλοπωλειο και στην βιτρίνα ήταν μοστραρισμενη μια 390 κάθε μέρα σταματουσα και την καμαραρωνα με τις ώρες, αυτή η δουλειά γινόταν για μήνες πρέπει να με είχε πάρει είδηση και ο καταστηματαρχης τόσο καιρό.
Μια μέρα όπως σταμάτησα πάλι δεν υπήρχε το όπλο στην βιτρίνα, πριν περάσω το κατώφλι του μαγαζιού ο μαγαζατορας μου είπε πουλήθηκε το όπλο φιλαράκι πάει, όχι βέβαια ότι είχα λεφτά να το αγοράσω αλλά εκείνη την ώρα σαν να μου κάρφωσε κάποιος μαχαίρι στην καρδιά. Έμεινε λοιπόν το απωθημένο, και αργότερα βγήκε και η 391 urika και είπα αυτό είναι το όπλο των ονείρων μου, και πάλι τα οικονομικά στριμωγμενα και εμεινε σαν όνειρο την πρότεινα όμως σε δύο φιλαράκια που τις κυνηγάνε χρόνια, χωρίς το παραμικρό και είναι ευτυχισμένοι με την επιλογή τους.
Εγώ έπρεπε να περάσω τον Ατλαντικό για να γίνει το όνειρο μου πραγματικότητα, και επειδή άργησα και λίγο και είχε παλιωσει σαν μοντέλο την έβλεπες σπάνια στα ράφια αλλά θα φερνα τον κόσμο τα πάνω κάτω για να την πάρω. Το όπλο αυτό ήταν η μπερεττα η urika η 2 που πιστεύω είναι το τέλος της σειράς Α300 η σειρά που σημάδεψε την ιστορία των αυτογεμων.
Ευσεβεις ποθοι λοιπόν και οπότε μπορούμε να τους κάνουμε πραγματικότητα .
Να το καταχαρεις φίλε και περιμένουμε εντυπωσεις.

Καλοριζικο και καλοτουφεκο το εργαλειο Αποστόλη.
Από ζαχαρωμα άλλο τίποτα φίλε, μου ξυπνησες αναμνήσεις όταν φύγαμε από το νησί και πηγαμε στην Ρόδο για μπω στο τεχνικό λύκειο κοντά στη στάση του λεωφορείου υπήρχε ένα μικρό οπλοπωλειο και στην βιτρίνα ήταν μοστραρισμενη μια 390 κάθε μέρα σταματουσα και την καμαραρωνα με τις ώρες, αυτή η δουλειά γινόταν για μήνες πρέπει να με είχε πάρει είδηση και ο καταστηματαρχης τόσο καιρό.
Μια μέρα όπως σταμάτησα πάλι δεν υπήρχε το όπλο στην βιτρίνα, πριν περάσω το κατώφλι του μαγαζιού ο μαγαζατορας μου είπε πουλήθηκε το όπλο φιλαράκι πάει, όχι βέβαια ότι είχα λεφτά να το αγοράσω αλλά εκείνη την ώρα σαν να μου κάρφωσε κάποιος μαχαίρι στην καρδιά. Έμεινε λοιπόν το απωθημένο, και αργότερα βγήκε και η 391 urika και είπα αυτό είναι το όπλο των ονείρων μου, και πάλι τα οικονομικά στριμωγμενα και εμεινε σαν όνειρο την πρότεινα όμως σε δύο φιλαράκια που τις κυνηγάνε χρόνια, χωρίς το παραμικρό και είναι ευτυχισμένοι με την επιλογή τους.
Εγώ έπρεπε να περάσω τον Ατλαντικό για να γίνει το όνειρο μου πραγματικότητα, και επειδή άργησα και λίγο και είχε παλιωσει σαν μοντέλο την έβλεπες σπάνια στα ράφια αλλά θα φερνα τον κόσμο τα πάνω κάτω για να την πάρω. Το όπλο αυτό ήταν η μπερεττα η urika η 2 που πιστεύω είναι το τέλος της σειράς Α300 η σειρά που σημάδεψε την ιστορία των αυτογεμων.
Ευσεβεις ποθοι λοιπόν και οπότε μπορούμε να τους κάνουμε πραγματικότητα .
Να το καταχαρεις φίλε και περιμένουμε εντυπωσεις.
Καλημερα Κωνσταντινε!
Σε ευχαριστώ πολυ.
Εννοειται θα γραψω τα καλα και τα ασχημα. Παρουσιασεις του οπλου μπορει να υπαρχουν παρα πολλες, αλλα αντικειμενικες εντυπωσεις πανω στο κυνηγι και το θηραμα σπανιζουν ;)

Και γιατι να παθει φιλαρακι;
upload pics

Μπαινω και εγω στο beretta team πλεον! Με σκουρα ξυλα οπως την ηθελα!
Αντε να με πιασει υπνος τωρα γαμω το φελεκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
. Αιντε! .my man..count sheep..micle..micle..victory..banana..banana..banana.
Καλημέρα Αποστόλη!
Καλορίζικη και καλοτούφεκη, να σαι καλά να τη χαρείς!

Φίλος μου
εχεις δουλεψει μπρεντισια εξωτερικα? αν εχει κανεις γνωστος σου συγκρινε τα με οποιοδηποτε μομπιλ οποιας εταιρειας θες και πες μου τη γνωμη σου. εκοψα την κανη της 1100 και τα εβαλα.αν θες στη στελνω να τη δοκιμασεις ο ιδιος
φίλος μου πάλι μετα από κατάσχεση της 1100 του..προεβη σε αγορά Brenda με εξωτερικά τσοκς....μετα από αλλεπάλληλες δοκιμές στον πίνακα..της έβαλε κάνη benelli 76εκ...η πρώτη 66

Status
Not open for further replies.
Back