Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ε αυτο σου λέω....ειδε την υγεία του ...μετα την αγορά της μπενελι....τουφεκιές της που είδα με το φουλ της το οποίο ήταν κ το μακρύτερο ...η συγκέντρωση...κατανομή για το ντικ....σαν λάιτ μοντιφαιντ...επι ένα μήνα κάθε απόγευμα έριχνε φυσίγγια στο χαρτί...εσκασε λέμε....anyway

Ε αυτο σου λέω....ειδε την υγεία του ...μετα την αγορά της μπενελι....τουφεκιές της που είδα με το φουλ της το οποίο ήταν κ το μακρύτερο ...η συγκέντρωση...κατανομή για το ντικ....σαν λάιτ μοντιφαιντ...επι ένα μήνα κάθε απόγευμα έριχνε φυσίγγια στο χαρτί...εσκασε λέμε....anyway
ε οκ. δεν το πιασα στην αρχη. γι αυτο παραξενευτηκα

Αποστόλη, καλορίζικη η Bellmonte να τη χαίρεσαι με υγεία και πολλά καλά κυνήγια ... .well done.
Ευχαροστω Στελαρα!

Πρωτες εντυπωσεις.
Πολυ ωραια επωμιση. Ουδετερη με το βαρος στη μεση. Πρεπει να βαλω την 50αρα φλατζα, να μακρυνω κοντακι και να ανεβασω και λιιιιγο ακομα το χτενι. Ελπιζω το τελευταιο να μην χρειαστει. Θα δειξει ο πινακας σε 15 μερες.
Τα τσοκ με απογοητευσανμιας και δεν πανε βαση αυλου.
5*=18.5χιλ
4*18.4 χιλ
3* 17.9 χιλ
2*17.9!!! Θα το σπασω αυτο με το τρακτερ
1*δεν μετρησα
Περιμενω να το ριξω και θα δω.
Καντε καμια εκτιμιση για συγκεντρωση με αυτα που εγραψα

Ευχαροστω Στελαρα!

Πρωτες εντυπωσεις.
Πολυ ωραια επωμιση. Ουδετερη με το βαρος στη μεση. Πρεπει να βαλω την 50αρα φλατζα, να μακρυνω κοντακι και να ανεβασω και λιιιιγο ακομα το χτενι. Ελπιζω το τελευταιο να μην χρειαστει. Θα δειξει ο πινακας σε 15 μερες.
5*=18.5χιλ
4*18.4 χιλ
3* 17.9 χιλ
1*δεν μετρησα
αυτα που εγραψες επιβεβαιωνουν αυτα που λεμε για τα καινουργια οπλα. απαραδεκτο. μην βγαλεις συμπερασματα αν δεν τα ριξεις
αλλα αν ψωνισεις ψωνισε βαση αυλου. θα πηγαινα σε kicks smoke και θα εκανα τις εξης αγορες. skeet αντι για κυλινδρο light mod. για γενικου κυνηγιου και light full για μακρινες τουφεκιες. αλλα δες τα πρωτα σε πινακα

Γιωργο με ηλεκτρονικο παχυμετρο τα μετρησα. Τα εβαζα και στο χειλος του τσοκ και πιο μεσα για να τσεκαρω. Το 2αρι το εβγαλε και 17.8 για μια δοση αλλα απο το 17.65 απεχει κατα πολυ.
Θα δω τι θα κανω αφου τα ριξω οπως λεει και ο Κρητικος.
Κατι ακομα. Η εφαρμογη παπιας και βασης θελει βελτιωση. Κατι που θα ερθει με τον καιρο απο οτι εμαθα απο γνωστη.
Το πελμα πισω εχει 2 πολυυ μικρες τρυπουλες. Εκει ειναι οι βιδες για να βγει το κοντακι; Δεν προλαβα να σεταρω το οπλο

Ευχαροστω Στελαρα!

Πρωτες εντυπωσεις.
5*=18.5χιλ
4*18.4 χιλ
3* 17.9 χιλ
1*δεν μετρησα
Σε όσα όπλα έχω πιάσει και μετρήσει ο εργοστασιακός κύλινδρος (5*) είναι πάντα 0,1- 0,2 χιλ. φαρδύτερος από τον αυλό !!!
Προσωπική μου γνώμη, βίδωσε πάνω το 3* (18,4-17,9=0,5) και ξέχνα όλα τα υπόλοιπα ... ;)
Μακάρι να είχα ένα όπλο με στάνταρ μισό τσοκ (3*) ... Έχει σιχαθεί η ψυχή μου τα εναλλασσόμενα τσοκάκια ... .yel.

Γιωργο με ηλεκτρονικο παχυμετρο τα μετρησα. Τα εβαζα και στο χειλος του τσοκ και πιο μεσα για να τσεκαρω. Το 2αρι το εβγαλε και 17.8 για μια δοση αλλα απο το 17.65 απεχει κατα πολυ.
Θα δω τι θα κανω αφου τα ριξω οπως λεει και ο Κρητικος.
Κατι ακομα. Η εφαρμογη παπιας και βασης θελει βελτιωση. Κατι που θα ερθει με τον καιρο απο οτι εμαθα απο γνωστη.
Το πελμα πισω εχει 2 πολυυ μικρες τρυπουλες. Εκει ειναι οι βιδες για να βγει το κοντακι; Δεν προλαβα να σεταρω το οπλο
ναι ρε αυτες οι τρυπες ειναι για το κοντακι για ξεβιδωμα. να σου πω κατι. γιατι δε τη δινεις να παρεις 2 μπαικαλ????
ha haaa

ναι ρε αυτες οι τρυπες ειναι για το κοντακι για ξεβιδωμα. να σου πω κατι. γιατι δε τη δινεις να παρεις 2 μπαικαλ????
ha haaa

Ευρίπο να παω να παρω mp155 ή Mp43 με τσοκάκια.sarcastic.? (φορτωνω και carlsons και brain και μενουν και 400 ευρωπαικα....)

Σε όσα όπλα έχω πιάσει και μετρήσει ο εργοστασιακός κύλινδρος (5*) είναι πάντα 0,1- 0,2 χιλ. φαρδύτερος από τον αυλό !!!
Προσωπική μου γνώμη, βίδωσε πάνω το 3* (18,4-17,9=0,5) και ξέχνα όλα τα υπόλοιπα ... ;)
Μακάρι να είχα ένα όπλο με στάνταρ μισό τσοκ (3*) ... Έχει σιχαθεί η ψυχή μου τα εναλλασσόμενα τσοκάκια ... .yel.
θα δειξει ο πινακας στελιο. Ελπιζω ακομα. Αν και τι περιμενω απο οπλο με αυλο 18.4 με οπτιμα τσοκακια;
ha haaa
Θα σου απαντησω με φωτο απο τη νεα χρονια αφου φερω το κοντακι και βιδωσω το 2*στα φασσια.
Α και που σαι,
Γιατι 2 μπαικαλ ισον μια μπερεττα γκαυλιαρη ;)

Τι αυλό εχει Αποστόλη ; 18.4

Ανάβεις φωτιές !
Νικολη, η καννη αναγραφει 18.4.
Το αξιοσημειωτο ειναι οτι το 4 ειναι χτυπημενο μετεπειτα απο το 18.
Ευελπιστω αυτο να σηνεβει καθοτι υπηρξε αυλομετρηση.
Θυμισε μου αν εχεις οπτιμα τσοκακια, τις διαμετρους τους. Αν τις εχεις μετρησει

Νικολη, η καννη αναγραφει 18.4.
Το αξιοσημειωτο ειναι οτι το 4 ειναι χτυπημενο μετεπειτα απο το 18.
Ευελπιστω αυτο να σηνεβει καθοτι υπηρξε αυλομετρηση.
Θυμισε μου αν εχεις οπτιμα τσοκακια, τις διαμετρους τους. Αν τις εχεις μετρησει

Αυλό 18.4 εχω με Mobile choke, τα εχω μετρήσει ειναι ακριβώς στα χιλιοστά.

Status
Not open for further replies.
Back