Μετά τα δέκα χιλιάδες μυνήματα θα πηγαίνει αρχείο και θα ανοίγει καινούργιοΈκλεισε το παλιό; Παραγέμισε;
Δεν πιστεύω,γιατί να χαθούν αν δεν τα σβήσουν;Ελπίζω τα αρχεία να μην χαθούν ,τόσα χρόνια πληροφορίες!
Πολυ ωραιο εγινε,μονος σου το εκανες?View attachment 51147View attachment 51148Ανανέωση ξύλων στην 390 το χρειαζόταν
Μπορείς να βάλεις ρίγα;Μαζευεται σιγα σιγαView attachment 51197View attachment 51198
Μαριε ξανακολλησα την μπροστινη γεφυραΜπορείς να βάλεις ρίγα;
Ή απλά επισκευή έκανες;
Δεν μου λες…εμπρόσθιο σκοπευτικό από Μ4 βγαίνει για εγκατάσταση απλής ακιδας;Μαριε ξανακολλησα την μπροστινη γεφυρα
μαριε καλημερα γιατι θελεις να το βγαλεις?Δεν μου λες…εμπρόσθιο σκοπευτικό από Μ4 βγαίνει για εγκατάσταση απλής ακιδας;
Θελει να του αλλαξει χρηση. Απο αντιαεροπορικο σε επιγειο.μαριε καλημερα γιατι θελεις να το βγαλεις?
μαριε καλημερα γιατι θελεις να το βγαλεις?
Ανάποδα. Από επίγειο σε αντιαεροπορικό…Το m4 είναι ένα όπλο που φτιάχτηκε για να ρίχνει κυρίως 9 βολα και μονοβολα...γι αυτό και έχει τέτοια σκοπευτικά και τη ράγα ανάρτησης οπτικών βοηθημάτων.... είναι κρίμα να αφαιρέσεις αξεσουάρ 200 ευρώ..... πάρε την m2 tactical.....
Αυτο εννοείται…αν δεν κάνω λάθος είναι βιδωμένα στη βάση.Αν βγάλεις το μπροστά θα πρέπει να βγει και η ράγα picatiny και το πίσω gost ring..... αλλιώς δεν θα βλέπεις καθόλου την μπροστινή ακίδα....
18,7; Σπάνιο νομίζω σε beretta. Όλα τα optima που έχω δει είναι 18,6.Καλησπέρα h Optima η κάννες έβγαιναν και σε 18.7 η απλα σφραγίστηκε εκεί επειδή στη μέτρηση έβγαινε 18.6 και κάτι
18,7; Σπάνιο νομίζω σε beretta. Όλα τα optima που έχω δει είναι 18,6.