Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με την a390st ; Γνώμες όπως δυνατά -αδύνατα σημεία, αξιοπιστία κλπ. ; (Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά της οπότε κάθε γνώμη δεκτή).
Αν το θεωρεις αδυνατο σημειο ισως ειναι το βαρος της,για αλλους ειναι υπερ γιατι εχει χαμηλοτερο λακτισμα,επισης ειναι λιγο πιο χοντροκομενη σε σχεση με την Α400 που εχω τωρα,αλλα για μενα εχει ωραιο ζυγισμα,στην επωμιση δεν το καταλαβαινεις,πολυ αξιοπιστο,19 χρονια δεν μου εβγαλε το παραμικρο προβλημα,και βγαζει πολυ ωραιες ντουφεκιες.Δινω την δικια μου σε εξαιρετικη κατασταση,αν ενδιαφερεσαι μπες στις αγγελιες να την δεις.

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με την a390st ; Γνώμες όπως δυνατά -αδύνατα σημεία, αξιοπιστία κλπ. ; (Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά της οπότε κάθε γνώμη δεκτή).
Δεν την έχω ρίξει για να σου πω πολλα αλλά ήμουν στο τσακ να τη πάρω. Την έχω επεξεργαστεί πολύ καλά όμως μέσα κι έξω. Αυτό το όπλο δε θα πάθει ποτέ τίποτα. Δε τη πήρα γιατί μου φάνηκε λίγο βαριά όπως είπε ο Μάνθος. Ίσως άμα την έριχνα να την έπαιρνα.

Έχω μια 391 teknys, θέλω να τις αλλάξω κοντάκι, γιατί πριν λίγα χρόνια μου έσπασε, το πήγα σε οπλουργο, το κόλλησε, έκανε αρκετά καλή δουλειά θα έλεγα, αλλά καλύτερα να το αλλάξω, γνωρίζετε κάποιον καλό μάστορα?

Έχω μια 391 teknys, θέλω να τις αλλάξω κοντάκι, γιατί πριν λίγα χρόνια μου έσπασε, το πήγα σε οπλουργο, το κόλλησε, έκανε αρκετά καλή δουλειά θα έλεγα, αλλά καλύτερα να το αλλάξω, γνωρίζετε κάποιον καλό μάστορα?
Είναι το εργοστασιακό; Σου έρχεται σωστά; Αν ναι παρήγγειλε ένα από την αντιπροσωπεία....αν πάλι θέλεις μετατροπές πήγαινε σε ένα κοντακα.....αν είσαι βόρεια Ελλάδα ο Σκριβανος στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλός μάστορας... λίγο ακριβός αλλά πολύ καλός, όπως και ο Ανδριανόπουλος......

Είναι το εργοστασιακό; Σου έρχεται σωστά; Αν ναι παρήγγειλε ένα από την αντιπροσωπεία....αν πάλι θέλεις μετατροπές πήγαινε σε ένα κοντακα.....αν είσαι βόρεια Ελλάδα ο Σκριβανος στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλός μάστορας... λίγο ακριβός αλλά πολύ καλός, όπως και ο Ανδριανόπουλος......
Ναι το εργοστασιακό είναι, μου έρχεται μια χαρά, έχει φλατζες βέβαια, και καθότι αριστερόχειρας το έφερα στα μέτρα μου. Ναι τον έχω ακούσει τον Σκριβανο, αλλά δυστυχώς είμαι Αθήνα, όπως και να έχει σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Ναι το εργοστασιακό είναι, μου έρχεται μια χαρά, έχει φλατζες βέβαια, και καθότι αριστερόχειρας το έφερα στα μέτρα μου. Ναι τον έχω ακούσει τον Σκριβανο, αλλά δυστυχώς είμαι Αθήνα, όπως και να έχει σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως και σε συμφέρει φίλε.

https://estore.beretta.com/en-eu/st...cks-and-forends/stock-and-forend-al390-al391/

Είναι και άτομο που γράφει στο φόρουμ που φτιάχνει ο Γιάννης και είναι Αθήνα νομίζω
Είναι και ο Ηρακλής που γράφει πάλι εδώ αλλά είναι Μακεδονία
Έχει φτιάξει σε άτομα του φόρουμ ψάξε στο ανάλογο θέμα και θα δεις

Είναι και άτομο που γράφει στο φόρουμ που φτιάχνει ο Γιάννης και είναι Αθήνα νομίζω
Είναι και ο Ηρακλής που γράφει πάλι εδώ αλλά είναι Μακεδονία
Έχει φτιάξει σε άτομα του φόρουμ ψάξε στο ανάλογο θέμα και θα δεις
Ευχαριστω

Καλησπερα στην ομαδα..εκανα μια αγορα ενος beretta s687 silver pigeon με 71 καννη και 18.4 αυλους του 98 σε πολυ καλη κατασταση..αλλα επειδη δεν το εριξα ακομα εχει κανεις σας καμια γνωμη για το συγκεκριμενο οπλο;

Status
Not open for further replies.
Back