Τον έχει μεγάλο;Δεν θέλει κώνο αυτή(Beretta)!
Τον έχει μεγάλο;Δεν θέλει κώνο αυτή(Beretta)!
Τόσο,όσο!Τον έχει μεγάλο;
Με 5-6 εκατοστά δεν θα ήταν καλύτερα;Τόσο,όσο!
Σημασία έχει ότι δουλεύει.
Αν δεν το δούμε,δεν ξέρουμε...Με 5-6 εκατοστά δεν θα ήταν καλύτερα;
Τσιχλοκίλερ οι ΜπερέτεςΔεν θέλει κώνο αυτή (Beretta)!
Θέλει και αυτή λίγο γαργάλημα για να αποδώσει.Αν δεν το δούμε, δεν ξέρουμε...
Μια π'θαμή και βάνε.Τον έχει μεγάλο;
ΚαλόΚαλησπέρα στην ομάδα ενδιαφέρομαι για αγορά μια καραμπινας Beretta Es 100 καινούργιας. Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το όπλο να μου πει μια γνώμη??
Μόνο για το πρώτο φυσίγγι που βάζεις στην αποθήκη. Για το δεύτερο δεν χρειάζεται.Έτσι κ η ,ε ς 100
Αυτή είναι η 391; Που κάνει τα ίδια με την 390 αλλά με περισσότερα εξαρτήματα; Που κάνει τα ίδια με την Α302-3; Sorry μπερετακιδες. Αστείο.Την greystone παιδες μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου πρεπει να την πληρωσει καποιος σημερα μεταχειρισμενη σε αριστη και 1ο χερι βεβαια;Διοτι ρωτησα για μια που τη εχει εμπορος και λεω ειναι δυνατον;Αξιζει η αγορα αυτου του οπλου για κσρτεριτζιδικο βγαζει τουφεκιες;Η ποιοτητα κατασκευης του μου ειπαν οτι ειναι κατα πολυ καλιτερη απο τα σημερινα α400.Ειναι ετσι;
ποσο την βρηκες?Την greystone παιδες μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου πρεπει να την πληρωσει καποιος σημερα μεταχειρισμενη σε αριστη και 1ο χερι βεβαια;Διοτι ρωτησα για μια που τη εχει εμπορος και λεω ειναι δυνατον;Αξιζει η αγορα αυτου του οπλου για κσρτεριτζιδικο βγαζει τουφεκιες;Η ποιοτητα κατασκευης του μου ειπαν οτι ειναι κατα πολυ καλιτερη απο τα σημερινα α400.Ειναι ετσι;
Ποιότητα κατασκευής ναι αναμφίβολα ναι ,τώρα ,18.2 αυλό κ κώνο δεν ξέρω(μεγάλο λένε) ,μάρκετινγκιστικα παιχνίδια....βάλε 18.4-5 κ μικρότερο κώνο .....η δεν κάνει για καρτέρι δλδΤην greystone παιδες μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου πρεπει να την πληρωσει καποιος σημερα μεταχειρισμενη σε αριστη και 1ο χερι βεβαια;Διοτι ρωτησα για μια που τη εχει εμπορος και λεω ειναι δυνατον;Αξιζει η αγορα αυτου του οπλου για κσρτεριτζιδικο βγαζει τουφεκιες;Η ποιοτητα κατασκευης του μου ειπαν οτι ειναι κατα πολυ καλιτερη απο τα σημερινα α400.Ειναι ετσι;
Τι διαφορές είδες μετά σε σχέση με πριν?Τσιχλοκίλερ οι Μπερέτες
Θέλει και αυτή λίγο γαργάλημα για να αποδώσει.
Ρώτα τον Ηλία να σου πει για την Α302 που πούλαγε εδώ.
Εγώ πάντως με την Α303 δεν σκότωνα ούτε σκοντέρα ... βελτιωμένο μοντέλο.
Ξεκίνα να τους μακραίνεις και άλλο ... θα αυξηθεί η απόδοση των όπλων σου.
Εκτός και αν δεν αντέχεις άλλη βλητική υπεροχή ... της τσίχλας.
Στην Benelli δεν το κάνω για να μην μειωθεί η διάτρηση πάντως να ξες.
Τα γρνια θεν διάτρησ'.
Δεν είναι τυχαίο που κανένας γουρουνάς δεν κυνηγάει με DT11
Μια π'θαμή και βάνε.
Καλό
2 3/4 χωρίς steel proof ... για εμένα απορρίπτεται.Την greystone παιδες μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου πρεπει να την πληρωσει καποιος σημερα μεταχειρισμενη σε αριστη και 1ο χερι βεβαια;Διοτι ρωτησα για μια που τη εχει εμπορος και λεω ειναι δυνατον;
Έτσι λένε ... πάρτη να την δοκιμάσουμε ... απωθημένο έχω να ρίξω ένα δυάρι με αυτή.Αξιζει η αγορα αυτου του οπλου για κσρτεριτζιδικο βγαζει τουφεκιες;
Έτη φωτός καλύτερη αν κρίνω από την Α400.Η ποιοτητα κατασκευης του μου ειπαν οτι ειναι κατα πολυ καλιτερη απο τα σημερινα α400.Ειναι ετσι;
Δεν κάνω κώνους σε όπλα ... το ξέρεις αυτό.Τι διαφορές είδες μετά σε σχέση με πριν?
Πόσο τον έχει τώρα η 303?
Τώρα σκοτώνεις σκοντερες?
Τι σου είπε ο Ηλίας?
Πες,μια παρέα είμαστε!
Ρωτάω για να μάθω πόσο πρέπει να τους φτάσω...
Δεν ξέρω για το γουρούνι,δεν το κυνηγάω!
Άλλη δουλειά η μία άλλη η άλλη.αν δε ρίχνεις πάνω από 33-34 γραμ η greystone είναι μανούλα.πολυ καλή τουφεκιά αλλά αυστηρό πολύ όπλο.η τιμή της σε άριστη κατάσταση 900-1000.φτηνοτερη δε νομίζω να βρεις.επισης αν είσαι τσοκολατρης με τη greystone to ξεχνάς γιατί καμμία εταιρεία δε βγάζει τσοκ γι αυτήν.οποτε αν ψάχνεις για τέτοια κοίτα να έχει και τα 5 τσοκ μαμαΤην greystone παιδες μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου πρεπει να την πληρωσει καποιος σημερα μεταχειρισμενη σε αριστη και 1ο χερι βεβαια;Διοτι ρωτησα για μια που τη εχει εμπορος και λεω ειναι δυνατον;Αξιζει η αγορα αυτου του οπλου για κσρτεριτζιδικο βγαζει τουφεκιες;Η ποιοτητα κατασκευης του μου ειπαν οτι ειναι κατα πολυ καλιτερη απο τα σημερινα α400.Ειναι ετσι;
Λέγεται για 9 πόντους κώνο αλλά δεν γνωριζωΠοιότητα κατασκευής ναι αναμφίβολα ναι ,τώρα ,18.2 αυλό κ κώνο δεν ξέρω(μεγάλο λένε) ,μάρκετινγκιστικα παιχνίδια....βάλε 18.4-5 κ μικρότερο κώνο .....η δεν κάνει για καρτέρι δλδ
Οχι.και λέω όχι γιατί έχω δει στα σωστά χέρια τι κάνει η greystoneΗ greystone δεν είναι magnum; Καλύτερα μια 304 τότε.
1000ε παραπάνω είναι κλέφτης. Δεν βρίσκεις τέτοιο όπλο πολύ δύσκολα, δεν υπάρχει αυτό το όπλο.Την greystone παιδες μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου πρεπει να την πληρωσει καποιος σημερα μεταχειρισμενη σε αριστη και 1ο χερι βεβαια;Διοτι ρωτησα για μια που τη εχει εμπορος και λεω ειναι δυνατον;Αξιζει η αγορα αυτου του οπλου για κσρτεριτζιδικο βγαζει τουφεκιες;Η ποιοτητα κατασκευης του μου ειπαν οτι ειναι κατα πολυ καλιτερη απο τα σημερινα α400.Ειναι ετσι;
Και όχι steel proof;
Ο στενός αυλός πήγαινε χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη....μάλλινη τάπα χωρίς κουβερ....σήμερα με τα κουβερ κ τις πλαστικές τάπες εντελώς αναχρονιστικό μάρκετιγκ....στάχτη στα μάτια για καινούργιο καταναλωτικό κοινό ητανΛέγεται για 9 πόντους κώνο αλλά δεν γνωριζω