Και γιατί δε λες τίποτα ρε
Έχω να έρθω 2 χρόνια απ την τελευταία φορά. Σκέψου ότι είχα 3 συγκατοίκους κοζανιτες στην Αγγλία. Βάλε αρραβώνες, γάμους, βαφτίσια, για διασκέδαση και για αγώνες με τα σκυλιά για να καταλαβεις.
Και γιατί δε λες τίποτα ρε
Και ποιος σου είπε ότι όλοι θέλουν να σε κάνουν παρέα?Και γιατί δε λες τίποτα ρε
Και ποιος σου είπε ότι όλοι θέλουν να σε κάνουν παρέα?
κατσε να κατσατε σε καμμια ταβερνα μαζι και μετα τα ξαναλεμε!νηστικος θα μεινεις!Ο Χάρης είναι λεβεντιά. Ο καλύτερος για παρέα
Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!κατσε να κατσατε σε καμμια ταβερνα μαζι και μετα τα ξαναλεμε!νηστικος θα μεινεις!
Χανουμάκι Ωρε ντροπή!!!!!Monoimpalalemeeee
Ρε λορδε τώρα το είδακατσε να κατσατε σε καμμια ταβερνα μαζι και μετα τα ξαναλεμε!νηστικος θα μεινεις!
Ρε λορδε τώρα το είδα
Εγώ φταίω ρε που έτρωγες το παϊδακι προβατίνας με το πιρούνι και το μαχαίρι
Ναι είναι όπως τα freelander και αυτά εκεί δεν βγαίνουνΘα έχει κάνει και Λονδίνο ο @outlander γιαυτό
Πρώτη φορά το βλέπεις ??? Αρκετά παλιά εφεύρεση (αμερικανιά - αλλά εκεί έχει νόημα και χρησιμότητα) ...
Άλλο πάλι και τούτο.
Λέω στη γυναίκα μου που της αρέσει η τέχνη, έλα να δείς ενα βίντεο που εβγαλε η μπερέτα μήπως το καταλάβεις και μου λέει εγω κατάλαβα οτι θα μου έδειχνες βιντεο της μερέντα .Είδα το βίντεο, δεν κατάλαβα τίποτα. Τελικά με το ορτύκι τι έγινε? Ποδάρωσε?
Λέτε να βγεί νέο μοντέλο Silver Quail?
Ναι, πρώτη φορά το βλέπω.Πρώτη φορά το βλέπεις ??? Αρκετά παλιά εφεύρεση (αμερικανιά - αλλά εκεί έχει νόημα και χρησιμότητα) ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτήρια-εξωτερικού.324/#post-87035
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/beretta-clay-target-gun.2273/page-9#post-936181
Ένα δίκιο στο δίνω.Σαν τα χάλκινα τις Κοζάνης ειναι τέτοιο ήχο βγάζει
Θείο,έχεις πλακωθεί στα διάφανα?Ένα δίκιο στο δίνω.
Όταν πήρα την 391 στην πρώτη τουφεκιά νόμιζα ότι το κεφάλι μου ήτανε μέσα σε καμπάνα.
Όταν είδα τη μανούβρα είναι για να την καθαρίσεις, με έπιασε η απελπισία.
Πήγα στην κόκκινη βαλίτσα έσκυψα ευλαβικά και της έδωσα ένα φιλάκι.
Ξύσε και σώπα Τζεπέτο του ΜοσχατουΘείο,έχεις πλακωθεί στα διάφανα?
Ξύσε και σώπα Τζεπέτο του Μοσχατου
Ενα διπλό σκωτσεζικο ήπια ρε πατέρα του Πινόκιο
Καλά λέω!
Πρέπει να είσαι στο 6ο...
Πάντως το ότι τάχα μου τα Beretta θέλουν καθάρισμα συχνά είναι καλή καραμέλα για τους μπενελακιδες.Ένα δίκιο στο δίνω.
Όταν πήρα την 391 στην πρώτη τουφεκιά νόμιζα ότι το κεφάλι μου ήτανε μέσα σε καμπάνα.
Όταν είδα τη μανούβρα είναι για να την καθαρίσεις, με έπιασε η απελπισία.
Πήγα στην κόκκινη βαλίτσα έσκυψα ευλαβικά και της έδωσα ένα φιλάκι.