3d printed ?
3d printed ?
ναι!!3d printed ?
PLA ή ABS το υλικό?ναι!!
Αφήνουν τα προιοντα τους να μιλήσουν μόνα τουςΤο site της beretta είναι το χειρότερο όλων μεταξύ των εταιρειών ή κανω λαθος?
δεν το γνωρίζω σίγουρα....νομίζω PLAPLA ή ABS το υλικό?
Καλό θα είναι να προτιμάς το ABS , ειδικά σε τέτοιες κατασκευές γιατί έχει μεγαλύτερη αντοχή. Το PLA είναι βιοδασπώμενο και δεν έχει μεγάλη αντοχή ούτε σε θερμοκρασίες, ούτε σε καταπονήσεις.δεν το γνωρίζω σίγουρα....νομίζω PLA
ΑθλιοΤο site της beretta είναι το χειρότερο όλων μεταξύ των εταιρειών ή κανω λαθος?
μας παρακολουθούν? Το συμμάζεψαν !!!Αθλιο
Α ναι..;; Για να τσεκάρω και να επανέλθωμας παρακολουθούν? Το συμμάζεψαν !!!
Καλορίζικο και καλοτουφεκο το όπλο, εύχομαι να το χαρείς.Καλημέρα στην Ομάδα. Χθες το παρέλαβα.Beretta A300 Outlander 66cm. Στιβαρή κατασκευή. Το μόνο που απομένει είναι να προλάβω να το κυνηγήσω μέχρι τέλος της σεζόν..
Καλορίζικο το εργαλείο Χρήστο. Μπορείς να το ζυγίσεις και να μας πεις τι βάρος έχει?Καλημέρα στην Ομάδα. Χθες το παρέλαβα.Beretta A300 Outlander 66cm. Στιβαρή κατασκευή. Το μόνο που απομένει είναι να προλάβω να το κυνηγήσω μέχρι τέλος της σεζόν..
Σε ευχαριστώ πολύ Φίλε.Καλοριζικο φιλε μου το νεο σου οπλο!Καλοντουφεκο και να το ευχαριστηθεις!!
Σε Ευχαριστώ πολύ!!Καλορίζικο και καλοτουφεκο το όπλο, εύχομαι να το χαρείς.
Καλοτουφεκο φιλε μου να το χαρεις σωστη τιμη και βαλιτσα μεταφορας ωραιοςΣε ευχαριστώ πολύ Φίλε.
Σε Ευχαριστώ πολύ Φίλε!Καλοριζικο φιλε μου το νεο σου οπλο!Καλοντουφεκο και να το ευχαριστηθεις!!